Развеселеният Костов: Смешници, връщам ви скункса!

"Връчете го на този, който ви е подвел", заръча той на "Господари на ефира"
Обновена: 18 дек 2012 15:19 | 18 дек 2012 14:56,
218
Развеселеният Костов: Смешници, връщам ви скункса!
Снимка: Господари на ефира

Лидерът на ДСБ Иван Костов връща получената преди 4 години статуетка "Златен скункс" от "Господари на ефира". Тогава той се сдоби с антинаградата, защото вследствие на управленските му решения страната ни щяла да плаща милиони долари на „Зееви Холдингс Лимитид“.

От фирмата заведоха международно арбитражно дело срещу държавата през 2001 година, в което посочват нарушени клаузи в договора за приватизация на авиокомпания "Балкан" и поискаха обезщетение в размер на 220 млн. долара.

Преди няколко дни обаче стана ясно, че обезщетения страната ни няма да плаща, след като американски съд отхвърли окончателно иска на фирмата.

"Драги смешници" - обръща се лидерът на ДСБ към предаването - "Преди повече от 4 години ми връчихте „Златен скункс” с версията, че България щяла да плаща 10 млн. на Гад Зееви, заради мои управленски действия. Обясних със специално писмо до редакцията, че обвиненията ви са напълно безпочвени.

Тези дни стана ясно, че съм категорично прав. При това положение, не мога да задържа скункса, макар да изглежда много мил.

Тогава приех грешката ви с чувство за хумор", пише Костов.

Лидерът на ДСБ връща скункса на предаването с мотива, че трябва да го връчат на тези, които са ги подвели.

По-нататък Костов философски заключава: "Нормално е да грешим. Оставам ваш развеселен приятел".

През 2011 година от предаването се опитаха да връчат на политика още една статуетка "Златен скункс". Този път заради тоталния крах на "синята идея" след изборите от есента, емблема на която е Иван Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
0
 
! Отговори
biarta преди 11 години
Кого хулите и кого защитавате3 ,сякаш вчера заедно с тях бяхте на една маса,по тоя начин вечно ще3 ви крадат,да не би някого от помазаните да е помирисал затвора не да е осъден заблудени
181
11
 
5
 
! Отговори
jan преди 11 години
196 Почитателите на Костофффф са *** като него, нали? И дядо ти е бил комплексиран.
180
13
 
8
 
! Отговори
Ги преди 11 години
Е, не трябваше да си прави труда да го връща, че и да филосовства... На Костов, когато и да му дадеш златен скункс, все ще има за какво
179
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, не трябваше да си прави труда да го връща, че и да философства... На Костов, когато и да му дадеш златен скункс, все ще има за какво
178
9
 
6
 
! Отговори
test преди 11 години
Или си костовист,или маниполируем ***.Има и трето-потребител на руски рубли(нашите дядовци са измислили думата-***)
177
17
 
13
 
! Отговори
ник преди 11 години
Какво връщаш бе роме?Нали ти направи голяма част от олигарсите,като раздаде народно имущество сто пъти под цената му на почти всички директори на предприятия,които бяха комунисти!Това имущество беше на пенсионерите които си го бяха изработили!Колко народна пара си потрошил просто е ужас!
176
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Самолетите на Балкан не можеха да кацат практически в нито една бяла държава. Скандинавци ми разказваха, че за тях българските летци са най-велики, защото изключват двигателите и се приземяват безшумно на летището - за да спазят нормите за замърсяване и шум, които старите руски самолети многократно надвишаваха. Правителството на Жан Виденов беше приготвило Балкан за ликвидация. Всъщност Костов спаси тази компания от хлопване на кепенците.
175
10
 
7
 
! Отговори
До 192 преди 11 години
Учил съм икономика и ще ти кажа точно - предмета се учеше по две големи тухли, озаглавени съответно Политикономия на социализма и Политкономия на капитализма. Но това другарите малко го пропускат. Сиреч - Костов колкото е преподавал за соца, толкова и за капитализма. Очевидно е обаче, че икономиката на социализма я е усвоил по-добре. :-)
174
2
 
24
 
! Отговори
БГ преди 11 години
като се назлъндисвате на Костов - продължавайте да духате шлауха на Пожарникаря! Явно той е най- достойният за вас! Сега и като ви краде здравните осигуровки, ама нищо, вие сте велики и ще се радвате и на това! Пък си помислете и какви старини ви очакват под светлото ръководство на мутро-олигарсите!
173
8
 
26
 
! Отговори
до192 преди 11 години
Не знам за несъществуващите науки, но видях и Жанвиденовата зима и как Костов ни изкара от нея! Така че - айде много ти здраве!
172
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съскайте *** и гласувайте за червени мутро-олигарси, но Костов е ЕДИНСТВЕНЯ ДЪРЖАВНИК за последните 23 години- всички други дойдоха на власт само с цел да ограбят държавата и народа, но не и да направят нещо добро за тях.
171
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подкрепят преподавателя по несъществуваща наука - "политикономия на социализЪма"Ама цъкачите на минуси и те са неграмотни(учили са само несъществуващи науки) и немогат да прочетат истините.
170
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво цъкате минуси бе . Каточе ли 185,186,187,188,189,190 лъжат.Няма разлика между комунист и костовист - и едните и другите са "циментови глави"
169
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а милионите му които Славчо Христов изпра , хотелите по морето, "Адмирал" у т.н. Нагляр
168
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
2003 година е белязана от още един скандал, свързван с името на Иван Костов.Скандалът с Фондация "Демокрация" започва двадесет дни преди местните избори същата година, с публикация на руския бизнесмен Майкъл Чорни във вестник Труд. В нея изгоненият от България Майкъл Чорни обвинява бившия премиер Иван Костов, че през 2001 година, малко преди парламентарните избори го е изнудвал за пари.
167
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В интервю с Десислава Хаджиева бившият главен прокурор Иван Татарчев посочва, че е наредил възобновяване на прекратената предварителна проверка по делото "Сапио". Той потвърждава, че възложената от него предварителна проверка е завършила с мнение за образуване на следствие срещу Костов. Противно на това мнение главният прокурор не завежда дело, което впоследствие оправдава с изтичащия си мандат (1999 г.). Той посочва оправданията на Костов с митничарите като неморални, защото няма как да не бъде изпълнено нареждане на висшестоящ началник митниците са на подчинение на Министерството на финансите.
166
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
През 1994 г. е съставена анкетна комисия към Народното събрание, която установява, че фондация Сапио е нанесла щети на държавния бюджет от невнесени акцизи, мита и данъци в размер на 338 498 022 тогавашни лева, равностойни на 13 540 000 долара.
165
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няколко месеца по-късно в пресата се появяват обвинения, че разрешението е издадено в нарушение на въведения през февруари 1992 г. данъчен режим за фондации. Главна прокуратура започва предварителна проверка по случая, която завършва на 10 февруари 1993, установявайки, че Костов не е нарушил законите на страната, тъй като само подписът му не разрешава вноса и писмото не е заведено по надлежния ред в Министерство на финансите, като липсва син печат от министерството. Самият Иван Костов твърди, че е имал правно основание да издаде разрешение за внос. Според него престъплението е в нееднократното използване на разрешението, като още докато той е министър на финансите започва съдебно дело срещу Фондация "Сапио", с което имуществото на фондацията е запорирано и митниците си възстановяват нанесените им щети. Ясен Златков емигрира в САЩ и регистрира Фондация "Сапио" зад граница.
164
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На 24 март 1992 г. Костов в качеството си на министър на финансите в 79 правителство на България подписва разрешение, с което фондация Сапио една седмица да осъществява безмитен внос на стоки. Фондацията е собственост на бившия депутат от СДС във Великото народно събрание Ясен Златков. Въпреки, че разрешението е парафирано като еднократно, по изключение, фондацията го размножава и с него внася няколко големи пратки. Ясен Златков успява да внесе в България стоки за около 5 милиона долара.
163
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И.К. сьс сигурност не е крал пове4е от Б.Б., а е в пьти по кадьрен, така че за него Ще трябва да гласуваме