С учените не се спори: Размерът имал значение - точка!

По-големият пенис помагал за прелъстяването на жените
8 апр 2013 22:33,
75
С учените не се спори: Размерът имал значение - точка!
Снимка: архив, Reuters

Размерът на пениса е анатомична черта, която помага за прелъстяването на жените, заявиха австралийски биолози, които дадоха своя принос към темата, обсебила мъжката част от населението открай време, предаде АФП.

"Тази тема вълнува въображението на хората от много отдавна - каза Майкъл Джениънс, професор по биология в Австралийския национален университет в Канбера. - Ако разгледате списанията, често ще видите статии със заглавие: "Важен ли е размерът? Ние потърсихме отговор на този древен въпрос с надежден научен метод.

Биолозите мислят, че преди мъжете от Хомо сапиенс да облекат дрехи, жените са използвали размера на пениса като един от факторите, с които са избирали най-добър потенциален партньор за възпроизводство, но имаше малко данни в подкрепа на тази хипотеза".

Предишни изследвания показаха, че жените предпочитат по-едрите мъже, с широки рамене и тесен ханш. Новият труд добавя към тези критерии и размера на фалоса. Самият размер обаче не е достатъчен. Важни са и другите физически показатели.

"Ако сте дребен и с тяло като круша, големият пенис няма да увеличи сексапила Ви", пише Брайън Мауц от екипа.

Учените правят изводите си след експеримент, при който показват на голям екран на 105 жени на 26 години 50 снимки на мъже с различен ръст и анатомия, включително и пенисите им в невъзбудено състояние. Участничките е трябвало да реагират, натискайки бутони. Така учените са отчитали по-скоро рефлексите, отколкото мислите им, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: пенисразмер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
35
 
! Отговори
Жена съм преди 11 години
И още нещо - избирали мъжа по размера в невъзбудено състояние. Е тия учени познават ли как нараства размера след ерекция - при всеки расте различно. А ако п*шката е за гледане, тва е друг въпрос, само че не е направена за гледане, а за ползване с други цели и трябва да е удобна и технична. Аман от недотаковани и сексуално неграмотни. Полово неузрели "учени". Ми и аз може да харесам по-голяма спяща ***, понеже съм свикнала да я виждам надървена, ама НЕ харесвам и НЕ обичам голям. Айде лек ден
30
5
 
36
 
! Отговори
Жена съм преди 11 години
Ето, аз съм жена и имам опит и база за сравнение. Размерът НЯМА значение, ако големината е определеяща. С малки и средни размери е много по-добре, не толкова защото се стартаят повече, а просто защото са по-удобни и "масажът" е много по истински и приятен. С голям БОЛИ, не може да се отпуснеш на много пози, а на други дори е невъзможно да се правят и в последна сметка мн жени почват да викат само и само да симулират оргазъм и да го настроят да свърши ужаса им или в най-добрия случай досадата.
29
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз имам голям ***.ис, 20,5 см. Не го искам. Жените бягат от мен. Малката пи.ка влиза навсякъде, а аз винаги трябва да се пазаря и после не е никакър сек, маневри на НАТО докато го вкарам.
28
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да! Колкото и да не ви се иска ..размерът има значение
27
1
 
2
 
! Отговори
axaxaxxx преди 11 години
значиии учените да ме фанат за големия и неуморен... и да си къпят някакви инстументи за увеличаване
26
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие се научете да побърквате една жена, а после мислете за размера си. Научите ли се да я любите както трябва, няма да погледне друг. Не говоря да извадите 20см паламарка и да блъскате докато не получи мозъчна травма. Това е за диви ***.
25
0
 
11
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
:)))Питърчо, това да не е била Кобилкина?
24
1
 
14
 
! Отговори
do 14 преди 11 години
***.иса на горилата няма е около 5 см. Исках само да вмъкна. Понеже алфа мъжките нямат конкуренция и могат да оправят всички женски. И следователно няма нужда от голям ***.ис. И следователно природата си е свършила работата.
23
3
 
38
 
! Отговори
... преди 11 години
- "Скъпи, получих мейла ти и ти благодаря много за загрижеността. Възползвам се от случая да ти напомня, че ти също си на 54 години и да те уведомя, че когато четеш тези редове, аз ще съм в хотел "Fiesta" с Мишел (треньорът ми по тенис). Той е на 25 и понеже си добър математик, ще можеш лесно да разбереш, че си приличаме по тези две обстоятелства, но... с една малка разлика - 25 влиза повече пъти в 54, отколкото 54 в 25! Следователно, не ме очаквай по-рано от утре."
22
1
 
28
 
! Отговори
:)до Блек рам преди 11 години
Професор по математика праща мейл на жена си: - "Скъпа, вярвам, че ще разбереш - сега, когато ти си вече на 54 години, имам известни нужди, които ти не можеш повече да задоволяваш. Аз съм много щастлив с теб - смятам, че си прекрасна съпруга. Когато получиш този мейл, аз ще съм в хотел "Comfort Inn" с Ванеса, моя студентка, на 25. Не се безпокой, ще си бъда вкъщи преди полунощ." Когато професорът се прибрал намерил бележка на масата:
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е тогава колежката защо не ги подминава и малките.
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен възрастта има по-голяма значение. Нека да не е голям ама да съм на 18-20 години. А пък след 40, като почне да алармира простатата, колкото и да е голяма файда никаква.
19
8
 
32
 
! Отговори
хихи преди 11 години
Само един мъж с малка може да каже,че няма значение
18
1
 
18
 
! Отговори
Жена преди 11 години
Така е!
17
1
 
42
 
! Отговори
Добро утро преди 11 години
Той: Скъпа,вътре ли е? Тя: Не!.... Той: Ама и вънка го нямааа....
16
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дребна сума пари и мек ку. свеки може да изкара!
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Блек рам, къде сииииииии
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kompleksarchetata trygnali da plashat segashnite kaki kak stqlo da boli , aloooo vie gladen *** s banichka li ste plashite?!?nisto sto e pod na 3 godishno negyrche kracheto nemoje da gi uplashi, taka che prosto si traite.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И тези от Австралия (Канбера, Сидни) не ги бива за учени. Чакаме включване от Сидни.
12
2
 
49
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
ПАРИТЕ ПРАВЯТ РАЗМЕРА....ЗАПЕТАЯ.....