С учените не се спори: Размерът имал значение - точка!

По-големият пенис помагал за прелъстяването на жените
8 апр 2013 22:33,
75
С учените не се спори: Размерът имал значение - точка!
Снимка: архив, Reuters

Размерът на пениса е анатомична черта, която помага за прелъстяването на жените, заявиха австралийски биолози, които дадоха своя принос към темата, обсебила мъжката част от населението открай време, предаде АФП.

"Тази тема вълнува въображението на хората от много отдавна - каза Майкъл Джениънс, професор по биология в Австралийския национален университет в Канбера. - Ако разгледате списанията, често ще видите статии със заглавие: "Важен ли е размерът? Ние потърсихме отговор на този древен въпрос с надежден научен метод.

Биолозите мислят, че преди мъжете от Хомо сапиенс да облекат дрехи, жените са използвали размера на пениса като един от факторите, с които са избирали най-добър потенциален партньор за възпроизводство, но имаше малко данни в подкрепа на тази хипотеза".

Предишни изследвания показаха, че жените предпочитат по-едрите мъже, с широки рамене и тесен ханш. Новият труд добавя към тези критерии и размера на фалоса. Самият размер обаче не е достатъчен. Важни са и другите физически показатели.

"Ако сте дребен и с тяло като круша, големият пенис няма да увеличи сексапила Ви", пише Брайън Мауц от екипа.

Учените правят изводите си след експеримент, при който показват на голям екран на 105 жени на 26 години 50 снимки на мъже с различен ръст и анатомия, включително и пенисите им в невъзбудено състояние. Участничките е трябвало да реагират, натискайки бутони. Така учените са отчитали по-скоро рефлексите, отколкото мислите им, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: пенисразмер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С виагра може да стане като слонски, но никоя няма да посмее да опита.
10
11
 
41
 
! Отговори
Питър преди 11 години
А съпругата ми обича да казва - нищо че е малък, важно да е шавлив. Тъй че данните от моите лични наблюдения противоречат на официалната наука :) Другото е комплексарщина
9
10
 
43
 
! Отговори
Питър преди 11 години
С риск да ви се набутам в устата по неприятен начин ще кажа, че с моя нормален размер от 15 см получих най-голямо признание от красива и интелигентна нимфоманка - наполовина молдовка и българка, която много обичаше да ми говори на различни езици (знаеше 5) по време на тъй любимото й занимание, която ми каза следното: Била съм със сума ти мъже, и със спортисти, включително боксьори, и с хора два пъти по-едри от теб, и с никого не съм се чувствала по-добре. Оттогава нямам никакви комплекси.
8
6
 
37
 
! Отговори
Майничка преди 11 години
Моят е малък, но спортен.
7
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така лесно и еднозначно ако се решаваха въпросите всички щяхме да сме с х.ове като коне. В природата всяко нещо е комплексно. И тенденцята в еволюцията е по-скоро към интелекта, отколкото към физиката (горилата е 5 пъти по-силна от човека при същото тегло). А иначе първо сме започнали да си шием дрехи, а след това ни е опадала козината. Никога не сме се разхождали чисто голи както ни е майка родила.
6
1
 
52
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
просто двойките трябва да се намират. щом се чувстват добре - всичко е наредНе ми се цитира онзи изтъркан лаф за влака, ама е такаТова като с големите гърди при жените - от насадени комплекси се изкарват пари
5
8
 
67
 
! Отговори
От опит преди 11 години
Нормалният размер си е най-добър - нито много дребен, нито слонски по размер.Всичко друго са вицове, девически блянове или нетипични нужди на жени с анатомични или психически проблеми.
4
1
 
66
 
! Отговори
абе........... преди 11 години
Ученото си е учено - голямо откритие е това!/нещо като - "По-добре млад, здрав и красив, отколкото стар, болен, беден и грозен"/
3
3
 
111
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 11 години
Глупости!Жените избират така:"Важното е мъжът да има добро сърце, а дали бентлито му е бяло или черно, няма никакво значение..."
2
12
 
24
 
! Отговори
Хуйчо преди 11 години
Абе който казва че размера няма значение е болен.Не си ли е на батко каруцарската спица
1
4
 
40
 
! Отговори
ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО преди 11 години
Очаквам предложения от кофи без дъно.