Помислете добре, преди да се татуирате!

Няколко примера, които могат да ви откажат от идеята
4 юли 2014 17:29,
53

Снимка: sobadsogood.com

Хората се татуират, за да изразят своята индивидуалност - някои го правят чрез сентенции или текстове на песни, други предпочитат да си изрисуват символи, които описват част от тях.

Днес можем да видим голямо разнообразие от татуировки. Мъжете например предпочитат обемни татуировки на животни, които символизират сила, надмощие, прецизност, а жените избират по-деликатни и нежни татуси.

Сайтът SoBadSoGood ни показва изключително несполучливи опити за татуиране. При някои дори има голямо разминаване между това, което да искали да си татуира, и това, което татуистът е изобразил.

Най-лошото в случая, че това са трайни рисунки върху кожата и лазерните процедури за премахване на татуировки са болезнени доста скъпи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: татуировка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 12 пука ми:Сигурно имаш ателие и печелиш луди пари от татусите на глупаците.Лъжеш най-нагло, преди 25 години нямаше хора с татуси както ти се описваш.
7
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Горо:Напълно си прав. Например Майк Тайсън има татус дори на лицето.Необходим е огромен акъл за да пропукаш напълно повече от 200 Милиона долара и сега да живееш в мизерия като него.
6
15
 
32
 
! Отговори
до 10 преди 9 години
Да, както и най-успелите порно актриси. Няма умен, учен и интелигентен човек с татуировка.
5
35
 
11
 
! Отговори
Горо преди 9 години
До Анонимен 3Голяма част от най-успелите и богати звезди в шоубизнеса, киното,музиката и спорта имат татуировки, май единствените деградирали са панелните мишки като теб
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая статия колко пъти ще я копирате ?
3
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 3:Има и още как. Те да са само тези татуси на снимките ще са наред.Сега е модерно да си правят "ръкави", "пуловери" и какво ли още не - т.е. драскат си обсолютно цялото тяло и се вижда гаден син цвят по цялата ръка като нещо мръсно.Прав е 2. Това е лудост - някой може ли да си обуе обувките или дънките отпреди 10 години и да се чуства комфортно на парти.Същото ще стане с татусите - глупаците ще се намразят да се гледат.
2
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тежкият грим винаги е бил символ на ниска КултУра.....
1
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 3Така им промиват мозъците по телевизора - да се татуират. ;)