Руски проститутки качиха цените заради ниската рубла

Повишението е рязко - с 40%
Обновена: 4 дек 2014 16:20 | 4 дек 2014 14:29,
134
Руски проститутки качиха цените заради ниската рубла
Снимка: Reuters, архив

Проститутките около руското пристанище Мурманск повишиха цените на предлаганите от тях услуги заради ниския курс на рублата, пише БиБиСи.

Увеличението е достигнало 40%. Някои от тях предпочитат плащането да се извършва в долари, тъй като се опасяват, че рублата може да продължи да пада.

Преди рязкото поскъпване на услугата един час с проститутка в Мурманск струва между 3 и 7 хиляди рубли, или съответно между 57 и 132 долара.

Ръководството на друг публичен дом твърди, че се опитват да поддържат цените на услугите стабилни, но цената на живота се увеличава и момичетата не могат да работят на загуба.

Рублата е загубила повече от 40% от стойността си спрямо долара и 60% спрямо еврото от началото на годината в резултат на западните санкции срещу Русия и спада на цената на петрола.

Новината за увеличението на цените на услугите станаха повод за множество шеги в социалните услуги.“Путин, научи нещо за икономиката от проститутките в Мурманск“, пише руснак в Туитър.

Други пък пишат, че жриците трябва да проявят патриотизъм, като повишат цените за чужденците, за да отговорят на западните санкции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
хаха Путин моралист преди 6 години
той путин уж всичко сложил в ред пък проститутките им и травеститите на сметовно ниво хахахахаха
82
7
 
3
 
! Отговори
В Русия преди 9 години
Преди два дни е прието да се плащат на лекарите, заминаващи на село, помощ 1 000 000 рубли. Нека първо в България да започнат да стимулират селските райони и специалистите там, а после ще говорим, какво и как е в Русия.
81
1
 
5
 
! Отговори
Българка преди 9 години
Искам само да ми посочите кое от това, което съм изброила, не е вярно! Мога да добавя и, че с тези чалга *** и децата, които им подражават, направо е смешно да коментираме къде имало *** - бг чалга *** са богато спонсорирани от политици, които крадат от целия български народ! Естествено, че се паля, жал ми е! Аз СЪМ българка, но не съм част от това племе, което не си гледа проблемите, че е затънало, а пише ехидни коментари за другите, от това се разграничавам.
80
2
 
5
 
! Отговори
лошо куче преди 9 години
Марче ти да не им си колежка та знаеш тарифите.
79
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако си патриот няма да се пишеш Юбералес.Добре е,че се обиждате,ама тия митове,че сме най-потентни,най-умни и жените ни най-красиви вече не вървят.За да изглеждаш добре трябват пари.Не може да блъскаш на две места,да гониш трамвая,да гледаш деца,да чистиш готвиш да нямаш пари да си оправиш зъбите,да си купуваш дрехи втора ръка,да се храниш с *** и да изглеждаш добре.И мъжете не го вдигат вече така често.И децата не могат да четът и пишат като хората.И както казва Кобрата нема се предаваме
78
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тaзи статия, другари, е гнусна спекулация на международните империалисти, *** и еврогейове :))))))Бухахахахахахааа
77
2
 
6
 
! Отговори
до юбералес преди 9 години
братле.не виждаш ли,че голяма част от пишещите се за българи,дефакто се опитват да ни заблудят за етническата си принадлежност?уж са русофили а щом засегнеш туркито скачат като опарени.нещо ми намирисва,кой за какво плаща на троловете.
76
3
 
9
 
! Отговори
Божо преди 9 години
До БългаркаМоме, ти защо така се разлюти ??? Може би руските другарки ти правят дъмпинг ???? Не е честно, парите съсипват всяко нещо, даже и проституцията !!! Предлагам руските *** и българските , които мразят българи , да спрат да обслужват еврогейове и амерогейове , а да се сприятеляват само с азиогейове и афрогейове, защото те са приятели на другаря *** :)))))
75
1
 
8
 
! Отговори
юбералес преди 9 години
До Българка.......... и като типична българка пишеш злостни коментари за сънародниците си.
74
15
 
20
 
! Отговори
Българка преди 9 години
Аз съм българка, но по никакъв начин не се чувствам част от българския народ. Родителите ви тънат в мизерия, къпете се в море, в което плават ***, изхранвате милион ***, а седите тука и пишете злостни коментари за някакви руски ***. Бг *** - най-лесния за управляване и грабене народ в света, ако не и в цялата галактика...
73
3
 
17
 
! Отговори
Ех преди 9 години
Какво сте тръгнали да коментирате руски ***, аз викам да си гледаме нашите сливенски ***, а най-добре да търсим сметка за това колко скъпо ни излизат *** в парламента, но вие сте заети да гледате в чуждата паница и затова България е на дъното...
72
5
 
20
 
! Отговори
555 преди 9 години
По-големи *** от БГ политиците няма!!!
71
10
 
15
 
! Отговори
до 100 преди 9 години
Поредната *** статия, чак да не повярва човек. :D
70
4
 
29
 
! Отговори
русофил преди 9 години
Ама моля ви се, как може в Русия да има ***. Това е еврогейска пропаганда.
69
3
 
15
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
Аз съм от Мурманск. Сега седя, яде боровинки със захар. Съпруга в кухнята подготовката chahokbili. Защо въобще трябва ***? Защо въобще трябва да се знае колко са *** в Мурманск, Москва, Вашингтон, Истанбул. Не се интересувате.
68
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първо виждаме заглавие,че заради ниската рубла бля-бля-бля вдигнали цените.После ама това било само на пристанището в Мурманск.После се оказва,че това го пишели от БиБиСи.След като писаха ,колко е зле Русия,как Путин нямал пари за ЮП,как бавно се самоубивал и прочие,стигнахте да проститутките.Абе ние сме на-бедната държава в ЕС,без икономика,армия,селско стопанство,голтаци и мизерници,повечето от които са неграмотни.Болни,бедни и прости.По цял ден си чешеме езиците с положението в Русия.
67
5
 
22
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
Който не ползва руски *** е *** и еврогей!
66
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак няма да можем да се вредим.Стандарта ни е нисък.
65
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Време е и нашите *** и либерасти да последват примера на колегите от Русия и да вдигнат хонорара за коментари на час
64
2
 
5
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Точно обратно. Цените на проститутките са паднали, защото в студа онази работа на мераклиите са паднали- демек не се вдигат.