Крушката ли изгоря? Не я изхвърляй!

Нестандартни и креативни идеи как да превърнете отпадъка в полезна вещ
13 яну 2015 18:20,
19

Снимка: dcarrero

Замисляли ли сте се колко крушки за лампи сте изхвърлили досега? Изглежда, че това е било грешка, защото има креативни начини, които да превърнат боклука в полезна вещ.

От Bored Panda са събрали интересни идеи, с които да намерите приложение на вече изгорелите крушки. Разгледайте ги, можете да ги използвате за подправки или ефектни вазички.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
29
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
хаха абе какви крушки бе,това не са крушки а стъкларски изделия направени в форма на крушкиНай ясно се вижда на снимка 6. Да сте виждали крушка с дебелина на стъклото 1 см???по слаби журналисти не сме имали от 681г.
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Авторът много буквално е приел информацията :) Тук идеята с крушките е да се направят интересни провокиращи творческо мислене снимки. А не да си държа подправките в тези отровни и лесно чупливи стъкла!
13
0
 
3
 
! Отговори
tony преди 9 години
Imam 23 kRuskin ( ceski ) za ishvirlene. ima li koy da gi pribere ot knotty era?
12
2
 
13
 
! Отговори
Йода преди 9 години
А на снимка 5 с какво ли е изрязан отвора? С лазерен меч?Пейчева, купи си машина за мачкане на дипломи, че хартията е много твърда и ще ти драска...
11
8
 
2
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
do 4: To i moskvich treeshe da e avtomobil, ama se okaza prevozno sredstvo s komunist vutre. Razbirash gi i ti opredeleniqta..
10
2
 
12
 
! Отговори
Светла преди 9 години
До там ли я докарахме?!
9
0
 
19
 
! Отговори
кольо Халогена преди 9 години
Изкупувам Стари Крушки,Луминицентни Лампи и др.
8
0
 
48
 
! Отговори
Сократис преди 9 години
Да се използват изгорелите крушки за съхранение на сол,други подправки или дражета бонбони е противопоказно и се чудя защо се рекламира подобна глупост...Първо преписалите статията информираха ли се от компетентни лица какви вредни окиси се наслояват по вътрешността на стъклото които с нищо не могат да се премахнат? Попитаха ли някой лекар токсиколог как ще се отрази на организма храна престояла в подобен съд?
7
2
 
12
 
! Отговори
11 преди 9 години
Половината неща само са направени да приличат на крушки, но иначе е свежарско :)
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Безспорно е креативно, но малко граничи с вехтошарството и плюшкиновщината.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това на снимка 4 не виждам как ще стане....Аз в нормална малка вазичка като сложа по-дълги цветя и пада,тези кръгли крушки как ще стоят прави...
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Замисляли ли сте се колко крушки за лампи сте изхвърлили досега? Изглежда, че това е било грешка, защото има креативни начини, които да превърнат *** в полезна вещ."Грешка е да изхвърлям елетроника, тъй като в платките й има ценни метали като платина, паладий, злато и сребро. Не считам за грешка, че не съм превърнал дома си в сметище, колекционирайки всичкия си ***.
3
1
 
39
 
! Отговори
23 преди 9 години
До HahahaТи не можеш да пишеш на български, ама поправяш хората. Крушка си е крушка. Лампа е осветителното тяло с все крушката. Няма да почна да викам лампа на крушката, щото някакви тийнейджърчета в нета мразят Русия. Сеш ли се?!
2
2
 
13
 
! Отговори
Хах преди 9 години
Ами живак викате да си разсипем по главите ли?
1
31
 
6
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Krushki ima v Rusiaa, matriale, belite hora mu vikat - lampa!