Да станеш баща на 46 деца... От чист алтруизъм!

Как донор на сперма дава всичко, за да помага на други да имат семейство
7 дек 2015 19:03,
21
Да станеш баща на 46 деца... От чист алтруизъм!
Снимка: архив Reuters

Да помагаш на хората в нужда е винаги нещо хубаво. Със сигурност може да ви го каже и Деклан Руни - мъжът, който твърди, че е станал баща на 46 деца, помагайки на "жени в нужда" и дарявайки им спермата си.

Той самият има осем деца и твърди, че не взима пари за "работата" си. Но все пак активисти настояват дейността му да бъде разгледана, заради опасения, че все пак дейността му не е напълно чиста.

Самият Руни твърди, че е станал баща на 17 момчета и 14 момичета, откакто преди година създава сайта си, чрез който рекламира "услугите" си. А освен тези дечица, той твърди, че още 15 жени чакат деца от него.

На критиците си той отвръща без да се церемони кой знае колко: "Донорите на яйцеклетки са третирани като светици, а донорите на сперма - като някакви пропаднали момчета - но аз не правя нищо лошо!"

"Не се срамувам. Помагам на жени да създадат семейства!", оправдава се Руни, чиито собствени деца са родени на 4 различни майки.

Руни пътува по над 320 километра, за да се срещне с клиентките си. Но твърди, че взима пари само за път.

В сайта си той пояснява, че помага на лесбийски двойки, самотни или бисексуални жени, както и хетеросексуални двойки, които имат проблем със зачеването.

Той обяснява, че услугите му са толкова популярни, че дори е помогнал на три жени да заченат в рамките на 24 часа. Руни подчертава, че бил "затрупан" от работа.

Той разказва, че с помощта на донори като него са създадени повече деца, отколкото в частни клиники. Законите във Великобритания обаче са сложили стриктни забрани - донорите на сперма могат да помогнат за създаването на поколение в не повече от 10 семейства.

Професионалният донор твърди, че старателно проучва майките, които искат да се възползват от помощта му. Руни искал да се увери, че те са в състояние да се грижат за децата и да осигурят нуждите им.

На сайта си Руни посочва, че той е готов да помогне на жените по всякакъв начин. Буквално. Той е готов или да помогне за изкуствено осеменяване или пък "естествено зачеване, без никакви връзки". Удобно, а!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
Що за глупава статия!? Как може да ти хрумне да пишеш за такова нещо!? Къде е интересното или сензационното!?
8
3
 
5
 
! Отговори
Боряно, моме... преди 8 години
Да те зачене и тебе, дано! ;)
7
2
 
6
 
! Отговори
ити преди 8 години
тарикат-хем кефа си прави,хем деца му раждат без да се грижи за тях--браво,браво
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе чисто бял човек си е със сини очи, интересен фасон има, хубав е. Старичък е обаче - към 50-така, което е учудващото. Мислех, че е най - много на 35.
5
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представям си кви са *** тия жени.Щом имат нужда от донор за да ги осеменяват.Като ***.
4
1
 
16
 
! Отговори
Брей, какъв хитряга! преди 8 години
Ха ха ха, голям дявол е този!Помагал бил и за зачеване по естествен път, но "без никакви връзки", демек и без никакви ангажименти!
3
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде няма нужда! Като им гледам тена на тия бебета, пък и името на нереза...
2
5
 
25
 
! Отговори
Рали преди 8 години
Това трябва да е незаконно! Какво ще стане след години, ако тези полусестри и братя се залюбят без да знаят, че са роднини...Малък шанс, но го има!
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ДЕКЛАН ХАПВА ЛИ БАКЛАВИЧКА ЗА РАМАЗАНА ТА ТОЛКОВА СЕ Е.РАЗПИЩОЛИЛ ПО РИЖАВИТЕ МОМИ.