Жени с огромни мускули: Мъжки момичета или...

Трябва ли жените да се трудят чак толкова във фитнеса?
14 апр 2016 21:07, Красимир Ангелов
41

Снимка: pisez.com

Фитнес манията със сигурност владее милиони хора по целия свят. И докато преди години вдигането на тежести и големите натоварвания бяха характерни предимно за мъжката половина от човечеството, то днес и момичетата често не отстъпват в залата.

За разлика от мъжете обаче, големите мускули при жените често са смятани за неестетични и дори грозни. Така ли е наистина? Вижте следващата галерия и преценете сами. А още

подобни снимки може да откриете тук

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: фитнесмускулижени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 8 години
Ако се замислите Анорексията е психична болест. Това какво е 110 % същото. За 2 си мисля, че е мъж ... е не е но си е 100 % мъж. Какво мислите изобщо дали е възможно щангите, бокса, борбата да бъдат забранени за жени ... това си е престъпление срещу човечеството?
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за 6 и 12. Били са хубави жени. Сега са ***.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2 и 8 за жени ли минават??? И това няма нищо общо с фитнес, а по-скоро с културизъм и бодибилдинг. Фитнес мацките са си мацки от всякъде! А терзи напомнят на нацепените батки, които ще пръснат тениската от мускули, ама 500 м. не могат да минат наведнъж без да спрат за почивка и всеки дограмаджия може да ги бие на издръжливост на вдигане!
20
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като се вземе предвид, че всичките негативни коментари идват от едни лоясали, пихтиести образувания, напира ме мощен смях да чета как никога нямало да си легнат с някоя спортуваща мацка. Те щото са примрели в очакване.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
че да правят кот си искат бе ко ни бърка нас
18
0
 
23
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Тези с прекомерните мускули и мъжки скули са жени бодибилдърки или културистки а жените които тренират и изглеждат много добре са в графата фитнес. Една жена която само тренира без хормонални препарати тялото и произвежда съвсем малко тестостерон и това я държи малка и компактна, няма как да стане огромна каквото и да прави.
17
0
 
20
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Когато жени вземат андрогенни хормонални препарати за да придобият мъжки размер мускули и сила се получава като номер 2 и 8. Грозно и неестествено е и се познават по това, че лицата им придобиват мъжки тип скули и прекомерна мускулатура това е т.н. женски бодибилдинг - извращение и фрийк шоу не е за завиждане. Ако жените тренират без да вземат такива препарати те изглеждат много добре и максимума мускулатура които могат да придобият е като при номер 7. Така, че проблема не е в тренирането.
16
3
 
22
 
! Отговори
Кина преди 8 години
Грозно, гадно, извратено ... не са за завиждане, а за съжаление ...
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищи женствено не е останало от тия на снимките...никога няма да чи стане ако си легна с подобна в лвглото...жената трябва да е нежна, женствена...а не като тия роботи !
14
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никога не мога да си легна с такава, ще имам чувството, че си лягам с мъж...ай сиктир !
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма да се учудя, ако извадят по една *** с тези "мъжки" тела...
12
1
 
6
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
мнооо яки мацки ... в прекият смисъл на думата
11
0
 
0
 
! Отговори
mate преди 8 години
nomer 8 6te vi smae
10
0
 
6
 
! Отговори
Само като си помисля преди 8 години
Тия каки ако стиснат некой меж кълки дали ще да дигне самоледа¿???¿
9
28
 
9
 
! Отговори
бг мъж преди 8 години
Че какво лошо има жени да имат големи мускули? Нека. Обаче много жени и дори мъже ще се спукат от завист като гледат добре тренираните тела на тези жени. Защото те самите никога не могат да изглеждат като тях. Остава им само да завиждат. Гроздето е зелено,нали?
8
32
 
9
 
! Отговори
страхотни са! преди 8 години
Момичетата имат страхотно тяло. Всеки мъж харесва такива жени и би желал приятелката му да изглежда по тоя начин. Мен например много ме кефят.
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои фитнес жени не могат да разберат, че когато приемаш тестостерон, се превръщаш в мъж.
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимко преди 8 години
Леле, вижте шестата - тая в лице е кукличка, а после надолу... въй!
5
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре че са се сетили да се обръснат преди снимките, за да не стават за резил. В тези "моми" има повече тестостерон, отколкото в средностатистическия мъж.
4
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Жени с огромни мускули: Мъжки момичета или..."Както каза колегата с първия коментар- травестити. Аз приключих разглеждането на галерията още с втората снимка. Препоръчвам ви я.