Реклама и покана: Дойчланд-Мойчланд! Пари, пари, евро!

Мургав мъж призовава всички да отидат в Германия, имало много пари!
Обновена: 18 фев 2017 16:16 | 18 фев 2017 16:13, Екип на Dnes.bg
119
Реклама и покана: Дойчланд-Мойчланд! Пари, пари, евро!
Снимка: Facebook

Мъж избра интересен начин да направи реклама на Германия и покани сънародниците си там, за да изкарват много пари, и то в евро.

На клипче качено във Facebook се вижда как мургавият мъж брои банкноти по 100 и 50 евро с напевния рефрен: "Дойчланд-Мойчланд. Пари, пари, евро!"

"Виж какво става братко, тези пари кога ще ги направиш в България", пита риторично той своите братя и настоява и те да отидат в Германия, защото само там според него могат да се изкарат толкова много пари.

"Това е една хубава реклама от Дойчланд за цялата планета", завършва накрая той.

Вижте във видеото защо да отидеш в "Дойчланд-Мойчланд" си струва!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 7 години
https://youtube/watch?v=w_W-9QOqKAEИначе и българите да ходят да работят и да изкарват по 3000 евро и да не мрънкат. Егати и завистчиите!
72
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дай на г.лу.пака пари и му гледай сеира. Трябва да си признаем, че независимо че човекът е от малцинствата в БГ по принцип има подобно безмозъчно отношение към парите. Само в БГ има поговорка : Ти акъл не ми давай, пари ми дай. Ама май имаме нужда от акъл много повече. Ако имаш акъл, парите ще дойдат по нормален начин.
71
3
 
3
 
! Отговори
Bekqrin преди 7 години
do 80. Priqtelio trqbva prevodach, za da ti razberem kakvo pishesh.
70
7
 
0
 
! Отговори
Do 76 преди 7 години
V loyal klinika si,ne ti otdelyat nujnoto vnimanie I to razpisvat lekarstvata kakto Vikram ama da v Tapanariya e taka
69
6
 
27
 
! Отговори
vrvm преди 7 години
Голям ***:)) Да си харчиш със здраве парите *** и вземи си купи една нов тениска и се изкъпи преди да снимаш клип. И си стой в Германия въпреки, че съм сигурен, че всяка година ще си идваш, че къде другаде ще се правиш на интересен с 2000 Евро ако не на село.
68
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на германците ако успеят да накарат тази и*змет да работи. Човекът е *** и никога не е виждал 4-5 000 явно и сега се кефи . Проблем е за България че се дават социялни на жена му и чаветата най вероятно . Според мен трябва да бъдат спряни . Повечето такива работят нелегално и не плащат данъци там и получават помощи тук . За това сме си виновни ние разбира се
67
3
 
14
 
! Отговори
РОФЛ преди 7 години
На тия дето много ми говорят на "български" да им се отнемат личните карти и да им издаде оня Ердоган пашата с границите на сърцето до Виена дето му стигат, да ги видя с ония документи дали ще могат да работят на запад от Мосул някъде!!! Аман с тия, то останахме 1 милион българи, ако не и по-малко. Един колега от Германия ми вика - а тия емигранти от турската част на България че били много зле, живеели като скотове. Смятай, човека мисли че има "турска" част на България - това е истински случай!!
66
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турцизираните и Българизираните роми в България представляват 2 000 000 от Населението на България , всеки 2-ром в България не се признава за ром особенно при преброяване на Населението
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Турцизираните/турчеещите се роми и за Българизираните/българеещи се роми не се говори в Бьлгария , явно е много неприятно и срамно нещо
64
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ако няма клипчета в фейсбук значе няма да има и новини
63
2
 
6
 
! Отговори
Съгласен преди 7 години
Всичките като този да отидат в Дойчланд - Мойчланд и немците ще започнат да идват на тук. Айде ауфвидързен.
62
3
 
17
 
! Отговори
Коце кмета преди 7 години
Отдолу коментатора, в кое германско село си, или не си ходил в Берлин? Да видиш каква чистота е, какви шведи има по улиците, каква чиста храна има по магазините, колко уютен е градския транспорт, в БГ само Столипиново може да конкурира берлинските квартали, а центъра мяза на софийския по чистота на улиците и хората...
61
12
 
12
 
! Отговори
До ОХ преди 7 години
Ох, Ти си един типичен Бай *** !!! :) По-далеч от Велинград няма да стигнеш,щом до там се простира идеалът ти за почивка! А в Германия добре си живеят хората, природата е великолепна, невероятна чистота, градски паркове каквито тук ще гледаш само на картинка. И превъзходна храна.
60
3
 
27
 
! Отговори
немец преди 7 години
До асоПълни глупости. Дойдох в Германия на 23 години. Не ми признаха образованието от България. Учих задочно наново - пълни 4 години. С тяхно висше (информатика) не можеш да се спасиш от оферти - всяка седмица по 2-3 предложения за работа!А настоящия шеф вече две години подред ми вдига заплатата без да питам, за да ме задържи.Образовайте се и работата сама ще ви търси!
59
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако това се изучаваче в учебниците по История в Училищата сега нямаше да има нужа от коментари:Хорахане рома (роми-мюсюлмани, турски ***): изповядват ислям, като спазват и християнски празници (Гергьовден, Василица и др.). Говорят ромски език, като често знаят и турски. Разделят се на множество групи по професионален признак: кошничари, калайджии, музиканти и т.н.В някои райони на Североизточна България ромите с преферирано турско самосъзнание се наричат уста-миллет. Те говорят турски език, но поради нежеланието на турското население да ги признае за роми са започнали да се самоопределят
58
3
 
11
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
До ПешоЩЕ ПОЛУЧИШ ИНФАРКТ ОТ ЗЛОБА БЕ ! ЦЕНИ СИ ЗДРАВЕТО !
57
5
 
16
 
! Отговори
асо преди 7 години
До ОХТе па у Дойчланд нас чакат да ни назначат. Българи и румънци освен за *** и евтина работа никой не ги търси. Дори и образованите трудно намират работа. Ама приказвай си, като не си живял и не си търсил прилична работа там.
56
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наживях се в Гърция, наживях се в Германия за по 5 години...10 години гурбет ми стигат. Изморен съм вече и искам спокойствие..да се прибера в собсвения си дом вечер, а не да плащам една трета от заплатата си за наем. Нагурбетчийсвах се! Вече съм на 41. Стига ми. Нека младите опитват. Моите най-силни години ги пръснах в чужбина.
55
11
 
17
 
! Отговори
ОХ преди 7 години
Кой как се чувства.Който няма работа,нема избор - ще ходи да бачка у Дойчланд. Койте се чувства кофти тук и смята,чет ша муй по-добре прав му път.Хората бачкат тук и са си добре.350 кила вино,150кила ракия,прасето заклано,надениците висят.Като имам нужда от почивка - колата и Велинград или другаде.Пък ако чак толкоз ми се прище Дойчлан ша ида на екскурзия да разгледам пък ша си са върна тук.
54
1
 
35
 
! Отговори
Правилно преди 7 години
Всичкото ром - у Дойчланд!