Дами и кавалери по български: Два разминаващи се свята!

Изгубихме ли джентълменството там, където и женствеността?
8 мар 2017 18:48, Боряна Павлова
37

За 8 март улиците са осеяни безброй цветя. Преди да получим традиционния букет обаче е време да помислим дали всъщност нямаме нужда от малко повече. 

Кои са принципите, които всеки мъж трябва да спазва, независимо дали е празник на жената или не и къде се разминават очакванията и реалността – разказват Милена Енчева и Владислав Радославов от Bulgaria ON AIR.

 


37
Още по темата: кавалеридамиочаквания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съвременните жени са скрап ,бунище ,Мара общата. Нямам нужда от такава жена. Искам да имам истинско семейство. И деца живеещи в обичан и уютен дом. Браво на арабеските ,камъни у главата за тоя сой ***.
29
0
 
6
 
! Отговори
FUCK OF преди 4 години
НЕ СЛАГАЙТЕ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ КАКТО ЖЕНИТЕ ТАКА И МЪЖЕТЕ.......ВСИЧКО Е ИНДИВИДУАЛНО......ДО ЧОВЕКА.....
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една жена, спре ли да желае мъжа сексуално не го обича!!! . Не се заблуждавайте!!! . Той е даденост, машина за пари и апартаменти. И си има друг в 90%от случаите, колкото и трудно да го възприемате, това. Това е предпоставка за изневяра от страна на мъжа. В един момент са съквартиранти, които си делят сметките у дома. Любов имат извън дома. Живеят, така до един момент, следващия е раздяла, развод.
Задника си е задник с подарък и без подарък.!!!
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
остава сам задника, защото е тарикат. на дамата не и дреме за някой който не и зачита чувствата. масово мъжете се подиграват с чувствата на жените си.някои дори жест не правят към жената с която са. когато имаш уважението към дадена жена си го имаш винаги. ако ще да преминете през скандали, тежка криза във взаимоотношенията. уважението си остава.
26
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много са зле бг мъжете.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не са тъпи, какво ще правите вие бг мъжете. Трябва да сте на седмото небе от факта, че въобще някоя жена ви е отразила въобще.
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато един мъж подари нещо на жената до него, тя може да хареса жеста, но ако не го харесва истинско, нищо няма да се промени. За това има мъже гъзове които се подиграват с жените си, но тя стой до него - защото истински го обича. Така че, тази статия си е пълна глупост. Мъже, ако една жена Ви харесва, това не е защото сте кавалери, а защото има нещо във вас което Ви прави неустоими, дори и да сте истински гъзове.

Казвам от личен опит.
23
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българският мъж знае как да се държи с една жена,само че истинските Българки са застрашен вид,повечето са чалгарски кифли с мозък като на врабче,обаче с претенции като на кралица.Тъ.пи,тъ.пи та чак вдлъбнати.
22
0
 
1
 
! Отговори
:D преди 4 години
До МиТаКа

Минути за самореклама....
21
0
 
2
 
! Отговори
а обратното? преди 4 години
До МиТаКа

Не мислиш ли, че обратното също важи? "Туй сегашното мъже- мъже ли са?" Някои дори са по-женствени и от жена. По- голямата част поради липса на възпитание и дисциплина, или не знам и аз какво са пълни мамини синчета, които не мога да си изпържат дори две яйца. Това да видиш мъж на място в днешно време си е рядкост голяма. А що се отнася до момичетата, твои наборки- напълно съм съгласна!
20
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дамите си останаха дами! Мъжете са си задници!
В тези два различни свята няма място за любов, обич уважение.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък съм бил с много жени и съм доволен от почти всички, но пък и аз съм се държал възможно най-читаво с всички.
18
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените не понасят мъжете. Каква нежност и любов?!
Органически не ги понасят, отврат, ужас. Мъжете 90%от тях им липсват първите седем години(крайно невъзпитани, арогантни, ценични, безцеремонни) Каква любов искат някакви безлюбовни и безчувствени същества!? Ти разсмя, гласно цялата аудитория от жени с тази несъвместимост. Комплекси, постоянно се състезават с жените. Не могат да желаят да ги обичат и да са влюбени в тях, при условие че са безчувствени и припряни.
17
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е че много рекламираната еманципация завърши с катастрофа!
Жените вече не са жени..Загубиха себе си да се доказват, да се правят неща не за тях, да се мерят 24 ч с мъжете и т.н.
Станаха меркантилни, а търсят любов?
Станаха егоисти, а търсят нежност?
Станаха безчувствени, а търсят вярност?
Вече рядко има жени да са нежни и просто Жени.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто спрете да се държите като задни*и един към друг и всичко ще бъде наред. Под "един към друг" нямам предвид отношенията м/у мъжа и жената, а по принцип. Тия приказки за "кавалери и дами", "принцове и принцеси" ги оставете в миналото, защото там им е мястото. Приятно гушкане тази вечер!
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако случайно някоя жена ви е харесала мъже. Огледайте се в огледалото и се ущипете.
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лоялни са жените с възпитаните и уважителни мъже. Сега жените не понасят мъжете. Нямат какво да им харесат. С чепати характери, безкомпромисни, инати, конфликтни, невъзпитани, неотстъпчиви.
13
4
 
11
 
! Отговори
МиТаКа преди 4 години
До Анонимен 12

Всичко е от гените, аз като рус, синеок, 183м висок мъж никога не съм си позволявал да обиждам и унижавам една жена, това е унизително дори и за един мъж да пада на такова ниво.... Това са комплексирани мъже....
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес колежкките почерпиха а ние мъжете се изложихме не подарихме и едно цвете засрамени днес решихме да засадим леха с рози на портала за да им се радват всеки ден.
11
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някакви снобари са бг мъжете, въобще не си харесват и обичат жените. С ненормални изискавания без пикритие към тях. Бг, жената изпитва известна непоносимост към тях. Общо взето българския мъж дразни, обижда, унижава жената.
И очаква да бъде обичан и желан. Защо, пък не много the best, да си *** и да те обичат. Ако не ви се получи мъже с това мега кретенско поведение. Пробвайте с нещо ултра модерно идиотско дано ви се получи. До тогава бъдете вдъхновени от собствената си идиотия.