Забележителни изоставени църкви

Арките, портите, декорациите напомнят за влиянието на предишни епохи
3
Забележителни изоставени църкви
Снимка: boredpanda

Когато планирате следващото си пътуване, не пропускайте да вземете със себе си и фотоапарат. Никога не знаете какво може да откриете и да решите да създадете вашия малък проект, разкриващ подобни забележителности и на други места по света.

Днес ви представяме брилянтната работа на Roman Robroek. В своите снимки той се е опитал да улови красотата на изоставени параклиси, синагоги и църкви. Полша, Белгия, Италия, Франция и други, всеки един кадър е част от някаква история.

Голяма част от тези необикновени места са напълно или частично разрушени, има и такива, които преминават през реновиране. Невероятна архитектура. Всяка останка е толкова забележителна. Вгледаш ли се в кадрите, сякаш дъха ти спира и улавяш от настроението, което носи.

Забележително е как в различните държави имат свой собствен начин на изграждане на религиозните места. Архитектурата е много различна, което е очарователно.

Арките, портите, декорациите по колоните, напомнят за влиянието на предишни епохи, поставили начало на ново влияние в архитектурата. Още кадри може да видите в галерията ни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
2
 
! Отговори
Алууууу преди 7 години
Алууууууу Болшевизма е навсякъде в света,вижте какво ви чака и вас гейовете,лесбийките,третополовите екземпляри ,вижте си религиозните си храмове и се засрамете,гордейте се и в вашите храмове върлува диващината,***.....да живеееееее ПУТИН и РУСИЯ
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аааа, тук защо никой не пише, руските *** не се интересуват от друга религия. Интересува ги само комунистическата и мавзолея в Москва - апотеоза на некрофилията.