Едно разплакано момче! Кийтън, недей! Не си грозник, а си смел!

Емоционалният му разказ предизвика вълна от съпричастност в мрежите
13 дек 2017 10:45,
151

Едно момче, което стана обект на подигравки в училище, трогна целия свят с поста си във Facebook.

Емоционалният разказ на детето предизвика вълна от съпричастност сред най-големите звезди на киното, музиката и спорта.

Кийтън Джоунс разказва през сълзи за всекидневния тормоз и унижение, на които е подложен в училище.

"Подиграват се с носа ми, наричат ме грозник. Чудя се защо тормозят другите? Какъв е смисълът? Защо намират удоволствие в това да нарочват невинни хора и да намират начин да са гадни с тях? Това не е хубаво", казва момчето във видеото си.

"Изливат мляко върху мен, пъхат ми шунка в дрехите, замерят ме с хляб. Не ми харесва това, което ми причиняват и със сигурност не ми харесва, че го вършат и с други хора, защото не е хубаво", казва момчето със сълзи в очите.

"Хората, които са различни не трябва да бъдат критикувани, защото те не са виновни за това. Но ако се забавляват за ваша сметка, не го вземайте навътре, останете силни", казва Кийтън и добавя: "Сигурно един ден ще бъда по-добър".

Майката на Кийтън Джоунс публикува видеото в петък и написа, че синът й я е помолил да го запише, след като се наложило да го прибере от училище, защото не смеел да влезе в стола.

Оттогава видеото е гледано близо 30 млн. пъти, а момчето получи неочаквана подкрепа от холивудски звезди, някои от най-известните певци и спортисти, както и на стотици хиляди потребители в социалните мрежи.

Селена Гомес се разплака във видеообръщение към Кийтън, в което го нарича "смел", защото е намерил сили да премине през трудностите.

"Това видео разби сърцето ми. Моля ви, бъдете мили един към друг", призова певицата Кейти Пери.
 

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДарвинБратчед, ако видиш външния вид на Дарвин ще разбереш защо е смятал, че произхожда от ***! Останалите обаче не смятаме така! Не сме жертва на кръвосмешения като англетата и не приличаме на маймуни! Слава на славяните!
43
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки младеж е изяждал поне един шамар в детството. Така се калява човека. Кийтън да се пази от лихвари и шефчета-хазари, че техните шамари повече болят.
42
3
 
3
 
! Отговори
Дарвин преди 6 години
Наследено от еволюцията. Пуснете в един двор някой по-проскубана кокошка която се отличава от другите и гледайте как останалите ще я налагат всеки път като им се зипречи пред очите.
41
2
 
8
 
! Отговори
Обиди преди 6 години
Порблемът е, че побойниците решават, че след обидите и тормоза ще им се разминат и по-сериозни наказания - и оттам влизат в училищата с боксове, влизат по къщите на старите хора по селата и други. И ако казвате, че мъжете ще се защитят, какво да кажат старите хора, децата, жените? Защото от обидите и тормоза до удрянето понякога е една крачка и ако не дадем отпор на тормоза, даваме насърчение за по-лошо
40
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали и в България има насилие над деца и клиповете бяха пуснати из ютюб. Защо световните звезди не реваха с нашите деца, а? Май ще се окаже, че някой звезди са платили на родителите на този в клипа да се ***. За да могат големите звезди да покажат съпричастност и колко обичали децата малко преди коледните празници.Ужас.
39
2
 
5
 
! Отговори
Ставри преди 6 години
Липсата на ангажименти води до агресивни прояви.
38
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кийтънчо, нема смисъл да се косиш моето момче, грозен си, верно е!
37
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега куп знаменитости с пластични корекции на незначими дефекти ще го подкрепят, за да си направят реклама на негов гръб.
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние едно време как се млатихме през социализма . Едно село срещу друго село в дискотеките , в училище крошета . Но не е имало омраза и крайна жестокост сякаш .Сега са със железни прътове мутрите или пък другата крайност за един шамар и викат телевизии и психолози . Така е когато няма баланс -избива нанякъде . Много съм против да в днешния ден че се пречупва естествената дадена от природата и хормоните агресия . Това се нарича "здравословна агресия" ако не я притежаваш си зад борда
35
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мене също са ме гаврили от пети клас нагоре, жалко че не съм се сетил да се разцивря във фейсбук да ме забележат триполовите звезди и да ме превърнат в световноизвестен човек със съответните финансови изгоди от цялата операция. Тюх! Останах си сиромах
34
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РуменМожеш да сматкаш всеки Руменчо, няма значение колко е здрав физически. В историята няма лидер, които да е бил най-здравия възможен, няма мафиотски босове, ако щеш с подобен профил, но са ги слушали и са изпълнява безприкословно заповедите им - питаш се защо ли? Защото са били мъже, не са равали, не са мръкали, не са се оплаквали, а са били твърди, сурови и решителни.
33
2
 
3
 
! Отговори
Младеж преди 6 години
Това момче със сигурност има английски произход, е ако си живее в Англия няма да му се подиграват, защото там всички са подобно грозни....
32
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето група момчета от съседна махала ме набиха. Прибрах се в къщи окървавен и разплакан. Оплаках се на татко. Той ме попита - Ти успя ли да удариш някой от тях. Казах - не. Спука ме от бой. След това намирах един по един тези които ме биха и собственоръчно ги правих трудни за рисуване. Бащата на едно от момчетата дойде да се дърви на татко. Спука го от бой. После ми каза - Аз чужди деца не мога да бия, но бащи на деца,които са те били мога! От тогава с баща ми сме много близки приятели.
31
3
 
14
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Прочетох коментариите и си мисля как всеки приема душевната болка по различен начин.В случая става въпрос за дете , чийто характер и мироглед тепърва ще се оформят.Малтретираните в детски години стават най-често агресивни в бъдеще, за което търсим основателна причина.За подобно отношение най- често е виновна средата в която се развиват децата - семейство , училище. Нужно е да разясним на децата си , че не трябва да правят на другите това,което не желаят на тях да става.
30
7
 
7
 
! Отговори
луцифер преди 6 години
ЧАДО МОЕ НЕСЛУШАЙ УПРЕЦИТЕ А СЕ ЗАГЛЕДАЙ В ОГЛЕДАЛОТО
29
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте с какви глупости занимават хората за да им пазят вниманието от истинските трагедии. Съжалявам, но това е страшно лицемерие. Едно дете се разплаква във фейсбук и звездите първи писти да точат сополи. А ще кажете ли нещо за десетките хиляди деца, които всеки ден са убивани от ислямисти или от американски и руски бомби? Не, защото сте гнусни лицемерни левичари на еврейска заплата, содомити и сатанисти. Дегенерирали, наркоманизирани, зомбирани триполови из..ди които се активизират с команда
28
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой не се сбивал в училище, кой не е бил обект на подигравка в детството си - какви са тези простотии?
27
5
 
6
 
! Отговори
До 24 преди 6 години
Това го е казала някоя ревлива женичка, ама не преди хиляди години! Насилието е част от нашия живот, приеми го, това е природна закономерност. В живота трябва да се бориш за всеки милиметър, няма място за остъпление, отстъпиш ли край с теб. Няма такова нещо като розов свят, където всички са добрички и милички, само се кикотят и се разхождат хванати за ръце. За един мъж е от изключителна важност, да е състояние да брани свойте и тези на семейството му интереси, ако не може не е никакъв мъж.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами какво да кажем, до голяма степен това е нормална част от ежедневието на много деца по света, не е отсега и едва ли ще е дотук. Всеки се оправя както намери за добре, това момче е споделило проблема си в социалните мрежи. Съвети трудно се дават и често са неефективни, но може би вместо да се жалва може би по-добре щеше да е да мине на индивидуална форма на обучение. Среда на насилиле не се променя от видеоклипове а само времето я променя, а то невинаги е в наша полза.
25
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РуменАбе ти адекватен ли си, хапчета взимаш ли? Въобще не става въпрос, да възхвала на побойници или откровенни престъпници, те си го получават рано или късно, има си методи обществото да ги обуздае и накаже! Става въпрос за това, че този е другата крайност - вечната жертва, ревлив лигьо, отвратителен женчо, това не е мъж! Един мъж преодолява проблема, а не реве като женичка колко му е тежко, да не говорим за подобна публична извява, това е висша форма на унижение за един мъж.