Едно разплакано момче! Кийтън, недей! Не си грозник, а си смел!

Емоционалният му разказ предизвика вълна от съпричастност в мрежите
13 дек 2017 10:45,
151

Едно момче, което стана обект на подигравки в училище, трогна целия свят с поста си във Facebook.

Емоционалният разказ на детето предизвика вълна от съпричастност сред най-големите звезди на киното, музиката и спорта.

Кийтън Джоунс разказва през сълзи за всекидневния тормоз и унижение, на които е подложен в училище.

"Подиграват се с носа ми, наричат ме грозник. Чудя се защо тормозят другите? Какъв е смисълът? Защо намират удоволствие в това да нарочват невинни хора и да намират начин да са гадни с тях? Това не е хубаво", казва момчето във видеото си.

"Изливат мляко върху мен, пъхат ми шунка в дрехите, замерят ме с хляб. Не ми харесва това, което ми причиняват и със сигурност не ми харесва, че го вършат и с други хора, защото не е хубаво", казва момчето със сълзи в очите.

"Хората, които са различни не трябва да бъдат критикувани, защото те не са виновни за това. Но ако се забавляват за ваша сметка, не го вземайте навътре, останете силни", казва Кийтън и добавя: "Сигурно един ден ще бъда по-добър".

Майката на Кийтън Джоунс публикува видеото в петък и написа, че синът й я е помолил да го запише, след като се наложило да го прибере от училище, защото не смеел да влезе в стола.

Оттогава видеото е гледано близо 30 млн. пъти, а момчето получи неочаквана подкрепа от холивудски звезди, някои от най-известните певци и спортисти, както и на стотици хиляди потребители в социалните мрежи.

Селена Гомес се разплака във видеообръщение към Кийтън, в което го нарича "смел", защото е намерил сили да премине през трудностите.

"Това видео разби сърцето ми. Моля ви, бъдете мили един към друг", призова певицата Кейти Пери.
 

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
20
 
5
 
! Отговори
цецо преди 6 години
смятай каква новина, че ако всеки един *** почне да пуска клипове че са го тормозели то интернет ще се пръсне , що за простотия е да се обръща внимание на такива глупости дето са си нормални, като е проблем да им даде отпор да отива да тренира бокс и без това по грозен няма да стане а поне ще се научи да се бие дееева и простотиите
63
3
 
25
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Човек като ви чете коментарите и му става ясно и за 80% на оня депутат,и за лошия матрял,и за нуждата от смяна на чипа на българина...Радвайте се на Динко и останалите селски бекове,зяпайте биг брадър и се радвайте колко били прости,по-прости от вас...Бийте се,бъдете лидери?!Бийте и жените си,кво ви се прай тая?Бийте и децата си,да станат хора!Докато си намерите майстора,същия бек като вас.Живеещ в подобем панелен блок,същия мъжкар!
62
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детето не знае, че в зряла възраст пак ще бъде тормозено от другите хора. Какво да кажат останалите с недъзи, увреждания, болести, атрофии, по рождение или в последствие?! Обществото е пълно с ***, които се гаврят с различните, за да издигнат самите те в собствените си очи. Това са психически обременени хора с комплекси. И няма спасение от тях- колеги, съседи, познати, работодатели, понякога бивши приятели, съученици...
61
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз само не разбирам защо не ги хванат и пребият тия дет го тормозят?децата са като зверове, на тия години агресорите само от туй разбират
60
1
 
4
 
! Отговори
nina преди 6 години
#23,бащаНе можах да разбера какво искате да кажете с това,че сте от малкото,които не преоблича и преобува детето в градината?
59
11
 
4
 
! Отговори
жеко преди 6 години
кофти работа но това е разликата между мъжкарите и ...така да кажем другите хора, едните не си оставят магарето в калта и скачат на бой на тези които са ги обидили и после всички ги уважават и никой повече не ги пипа, а другите плачат на полата на мама
58
7
 
4
 
! Отговори
жеко преди 6 години
кофти работа но това е разликата между мъжкарите и ...така да кажем другите хора, едните не си оставят магарето в калта и скачат на бой на тези които са ги обидили и после всички ги уважават и никой повече не ги пипа, а другите плачат на полата на мама
57
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато съвсем издивее от тормоз и заколи някое "здравословно агресивно", тога ще се чудите как и защо се случват такива работи.
56
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си направи списък с имената на *** които го тормозят, за да не ги забрави. След 20 години прави една издирвателна акция и им организира инциденти както на тях така и на семействата им... Нещастни случаи много...
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какво като е грозен - прилича на Валери Йорданов, а той е топ 5 на най-успешните ни театрали и кино творци
54
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано даде Господ и на вас да ви се роди син или дъщеря с недъг, пък тогава му обяснявайте колко "здравословно агресивни" са другите деца, които го замерят с хляб и му сипват кетчуп на главата.
53
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНие едно време как се млатихме през социализма . Но не е имало омраза и крайна жестокост сякаш .----------- Не е имало, щото бехте страхливи шушумигии знаехте, че ако има сериозни наранявания, ще ви набутат в Бойчиновци. Иначе и тогава ставаха сакатлъци и някои си отгърмяваха с години в ТВУ, затвор, дисцип. Всеки, който изпитва удоволствие от причиняванена насилие и оправдава "здравословната агресия", е потенциален убиец. Само му трябва да попадне в среда на безнаказаност.
52
1
 
4
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
Еволюцията е научен неопровержим факт, доказан безкрайно много пъти. Дарвин само е направил обосновано предположение, така че той няма общо тук. Един научен факт не може да десен или ляв, това е непроменима природна закономерност. Всички живи организми имат общ прародител, дори с дърветата имаме около 60% съвпадение на ДНК.
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак двойни стандарти. За Динко бил расист как можел да бие и обижда мигрантите. А за някакъв расист от Англия започвате ама защо биете детето как няма да го бият след като обижда хора на расова и верска основа.
50
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук не става въпрос, че детето е страхливо, то даже може изобщо да не е.Той плаче от обида, защото го тормозят заради външния вид. А е обиден, защото не е виновен, че се е родил с такъв нос. Въщност всички, които много се фукате, че сте се били и развивали "здравословна агресия", в повечето случаи сте били в група срещу някой сам, а не обратното.
49
1
 
5
 
! Отговори
Продължавам от 51: преди 6 години
Което пък в никакъв случай не означава,че детето трябва да страда заради родителите си,но за съжаление едва ли нещо ще се промени след като си расист дълбоко в душата си.Дано детето да осъзнае по-бързо ситуацията в която е поставен.
48
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДарвинНасилието никога не е случайно! В природата, в това число и при хората, всеки биологичен вид живее в условията на конкуренция, дали външна спрямо други видове или вътрешна спрямо представители на собственията ти вид. Насилието е просто проявление на непрестанна конкуренция, налагаш превъзходството си за да оцелееш, за да предадеш гените си и т.н. Неестевено е да няма насилие между деца, ето това е тревожен сигнал, но някои хора просто не могат и не искат да видят по далече от носа си.
47
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
47, няма никаква еволюция. Това са левичарски глупости. Хората не са произлезли от маймуните, а който смята че произхожда от майммуната значи е по-т.ъ.п. и от нея. Редица учени опровергаха теориите на Дарвин. Иначе съм съгласен, англичаните са грозни като смъртта и приличат на шимпанзета.
46
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората са жестоки. Средата вкъщи лоша. Често говоря с моето дете, никога да не обижда. Едно от приятелите му е много дебело и определено има проблем. Бързо се поти и мирише. Всички му се подиграват. Родителите също дебели, бащата влачи вредна храна постоянно вкъщи. Детето не е виновно в тази среда. Говорих със синът ми, дали би искал да си поговорим с него, да го посъветва да яде по-малко, по-здравословно, да се къпе и сменя дрехите възможно най-често, но синът ми казва, че не иска да го нарани.
45
3
 
4
 
! Отговори
Дарвин до 45 преди 6 години
Това какво смяташ ти, няма никакво значение за еволюцията. Тя си знае работата. А отнсоно маймуните те също се смятат за много умни и нещо повече от останлите видове.