Жена без мъж – по-щастлива от мъж без нежна половинка

Така жените разполагат с повече време за себе си
11 фев 2018 18:46,
217
Жена без мъж – по-щастлива от мъж без нежна половинка
Снимка: архив Reuters

Празникът на влюбените Свети Валентин наближава. Най-романтичният ден в годината със сигурност не е по сърце на необвързаните хора.

Резултатите от ново проучване обаче показват, че жените по-добре понасят липсата на партньор, за разлика от мъжете, пише в. "Дейли стар".

Според всеобщото схващане за дамите е по-стресиращо да са самотни и да търсят нов мъж в живота, отколкото за представителите на силния пол.

Допитването на маркетинговата фирма "Минтел" обаче показва, че 61 процента от необвързаните жени се чувстват напълно доволни от положението си, а внушителните 75 процента дори не си правят труда да си търсят партньор.

Мъжете, които не се измъчват от липсата на нежна половинка, са под 50 процента, а 65 процента признават, че са загърбили търсенето на нова любов.

Експертите допускат, че необвързаните жени се чувстват по-щастливи, защото разполагат с повече време за себе си. Смята се също, че за някои представителки на нежния пол връзките са натоварващи, тъй като влагат повече усилия в тях от мъжете.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
3
 
1
 
! Отговори
мда преди 6 години
Щастие на талази ти казвам :D То е такава, радост, такова щастие. Много акъл :D
114
8
 
6
 
! Отговори
вергил преди 6 години
Така че женската злоба няма равна.И неомъжените и бездетните са игнорирани и пренебрегвани от другите жени.Така че да не разправят колко били щастливи.
113
12
 
9
 
! Отговори
вергил преди 6 години
Когато жените говорят за децата си не казват ,че той или тя е направила нещо,а говорят в множествено число"пораснахме","разболяхме се","играхме" и така нататък.И тези без деца като ги слушат и умират от яд.И като се съберат женска компания основните им разговори са за децата и семейството.И неомъжените и бездетни пак гледат умно.Така че не ми разправяйте колко били щастливи неомъжените и бездетни.Аз като се ожених една колежка беше казала на жената"Не е важен само брака,без деца си непълноценна"
112
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си гледат монголчетата сами и да се спасяват ;)
111
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека се нахъсват ;))На мен не ми пречи. Мъжа по природа е или водач на глутница или единак. Някой мъже, които са се обвързали емоционално, отпадат от надпреварата за известно време, но после пак тръгват нагоре. А тя само потъва ;)))И най - веселото е, че всички виждат и знаят истината и подкрепят мъжа ;)))
110
6
 
4
 
! Отговори
:D преди 6 години
Нахъсвате се с такива статии една друга и тъпо и упорито отказвате да приемете реалността.
109
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ходи, мърсува и кат се сети, че иска дете и е късно. И като се роди монголче и почват нервните кризи и обвиненията... Ами койт ти е виновен, че си феминистка ***! Кой та караше да дремеш докато беше на 20? Да не съм те карал аз?Аз какво съм им виновен на феминистките, че раждат по на над 30? За сметка на това имат какво да пазят в тайна от мъжете си. Имат истории... Спомени имат дето ще им топлят докато погребват децата си...
108
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам един авер, много спортна натура. Жена му го заряза за един дърт латинос с лъскав форд ;)))Пича си купи апартамент и постоянно му идват гостенки. не иска да се жени. казва, туклашните жени не стават за друго освен за секс и експлоатация. Любовниците му му бяха събрали пари да отиде на почивка на Карибите за рожденния му ден ;))А пачавата му жена надебеля след второто от испанофона, който не спира да хойка ;)) И пари вече не и дава ;)
107
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напуснат мъжете си, оженят се за дърти чужденци и като не им издържат нервите напускат и тях. И после ходят до Цюрих да пият кафенца с приятелки ;)))Чужденеца няма те земе заради хубавите ти очи. Той ако е толкова свестен местните хиени ще го овършеят, а не ти ;)Лошото е, че и децата си карате при тях, а те са малко извратеняци... На една моя позната не стига, че чужденеца и мушка дъщерята, а после я пусна и на сина му... Ама те жените са с гъвкав морал и не им пречи мъжа им да плющи детето и.
106
16
 
3
 
! Отговори
Има справедливост преди 6 години
Много ми е кеф когато видя самотна жена. А като видя 2 самотни ми е още повече кеф. Щастиети блика от тях на талази и залива околността. Особено ако са стари моми и нямат деца. А още по- ми е кеф ако не могат и да имат, а нямат парички да си купят бяло детенце от майчин дом. В чужбина някои българки зарязват мъжете си и се женят за дърти чужденци. Заради парите и къщите ;))) И докато новобулките сменят памперси, мъжете им клатят млади еманципирани незадоволени съпруги и си живеят живота ;)
105
10
 
7
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До Черна котка Ами само мога да те съжалявам,че движиш в такива среди.И аз от 15 години ходя по фирмени партита,пък не става Содом и Гомор.Не е като да не се е случвало,ама колежките си държат на положението и не си развяват оная работа наляво и надясно.За една жена най-важно е да бъде майка.И то успешна.А това се постига с брак.И която жена твърди,че не искала брак и деца просто лъже.Имал съм връзки с достатъчно жени и много добре ви познавам психиката.
104
13
 
8
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До Ванката И какво като си имат групи,хобита и не знам си какво?Една жена няма ли мъж до себе си или деца никога не е щастлива.Всичко е един фалш.Природата е създала жената да бъде майка.Не си ли изпълни тази роля тя се чувства непълноценна.пък ако ще в сто групи да се запише.Още повече женската психика е такава,че винаги споделят какво са правили децата им или съпрузите пред други жени.И неомъжените като слушат такива неща,да не мислиш,че им е приятно?
103
7
 
8
 
! Отговори
До 126 преди 6 години
Не знам откъде ги вадиш тея "факти", но примерите, които виждам около мен са точно обратното. Самотни майки, дето са с по 4-5 кредита и се чудят как да свържат двата края. Тея "независимите", успешни самотни по филмите съм ги гледал.
102
7
 
17
 
! Отговори
Черна котка преди 6 години
До Вергил #121А какво им е щастливото на омъжените?Повечето ми познати - жени, са икономически заложници на нещастните си бракове. Страхът, че няма да оцелеят, често основателен, е в основата на претенцията за "щастливата омъжена". Една част са изключително озлобени, друга - използват всеки удобен случай за изневяра. Не говоря наизуст - по фирмените партита е Содом и Гомор.
101
6
 
17
 
! Отговори
Ванката преди 6 години
До До ВанкатаНе трупам никакви точки, просто съм обективен и не страдам от мачовски скрупули за да призная фактите такива, каквито са. А фактите са, че жените се справят в пъти по-добре от самотните мъже.
100
13
 
3
 
! Отговори
До Ванката преди 6 години
Ванка, точки пред някоя ли трупаш или наистина си толкова заблуден?
99
1
 
9
 
! Отговори
* преди 6 години
За съжаление деградирането е повсеместно. Влечението по материалните неща и растящия егоизъм израждат човечеството.
98
15
 
9
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До Ванката И какво им е щастливото на неомъжените жени?Пропиват се, гледат кучета и котки или го удрят на здрав к..урвалък.И злобно клюкарят по омъжените жени с деца.
97
2
 
10
 
! Отговори
....ЛИЧНИ НАБЛЮДЕНИЯ преди 6 години
...ФЕМИНИЗЪМ - КАРИЕРА,ПАРИ,ВИБРАТОР В НОЩНОТО ШКАФЧЕ, И ВСИЧКО Е О.К. :)))))))))))))
96
5
 
17
 
! Отговори
Ванката преди 6 години
По мои наблюдения, процентът е по-висок. Неомъжените и разведените ми познати се чувстват по-доволни и удовлетворени в сравнение със семейните. Но всичките са съвременни и справящи се жени и явно не им трябва допълнителен обект за обгрижване в лицето на мъж.