Жена без мъж – по-щастлива от мъж без нежна половинка

Така жените разполагат с повече време за себе си
11 фев 2018 18:46,
217
Жена без мъж – по-щастлива от мъж без нежна половинка
Снимка: архив Reuters

Празникът на влюбените Свети Валентин наближава. Най-романтичният ден в годината със сигурност не е по сърце на необвързаните хора.

Резултатите от ново проучване обаче показват, че жените по-добре понасят липсата на партньор, за разлика от мъжете, пише в. "Дейли стар".

Според всеобщото схващане за дамите е по-стресиращо да са самотни и да търсят нов мъж в живота, отколкото за представителите на силния пол.

Допитването на маркетинговата фирма "Минтел" обаче показва, че 61 процента от необвързаните жени се чувстват напълно доволни от положението си, а внушителните 75 процента дори не си правят труда да си търсят партньор.

Мъжете, които не се измъчват от липсата на нежна половинка, са под 50 процента, а 65 процента признават, че са загърбили търсенето на нова любов.

Експертите допускат, че необвързаните жени се чувстват по-щастливи, защото разполагат с повече време за себе си. Смята се също, че за някои представителки на нежния пол връзките са натоварващи, тъй като влагат повече усилия в тях от мъжете.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
8
 
8
 
! Отговори
BPD преди 6 години
Характерно за жени с ниска самооценка след 30. Търсят "щастието" в това да са търсени от много мъже. Същевременно пропускат всички влакове и остаряват сами и озлобени накрая.
94
6
 
13
 
! Отговори
:) преди 6 години
Тя и бившата така, не се била чувствана "обичана". Лятото на море, зимата на планина ги водих с децата, вечер се прибирах от работа и готвех, събота и неделя чистех и гледах децата. Пари и секс не са и липсвали, ама все "нещо" не и достигало така и не можа да ми дефинира какво точно е това "нещо". Сега, самотна майка с 2 деца и се била чувствала много добре, щото вечер може да ходи да "к***вее" без никой да я притеснява докато майка и гледа децата. Айде да видим до кога ще е толкова "добре"
93
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На жената и трябва да ражда под 24 защото е социално отговорно същество и не иска да предава на поколенията предразположенията към наследствени болести. Не за друго. А тея дето се правят на еманципирани феминистки са си социопатки. Можете да видите статистиките за връзката между късното раждане и наследствените заболявания. Има стотици изследвания от над 50 години обхващащи стотици милиони наблюдавани хора. Късното раждане е престъпление срещу човечеството и трябва да се криминализира.
92
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато са на под 28 са щастливи. После са по - нещастни и от самотонещастие ;)))
91
17
 
10
 
! Отговори
вергил преди 6 години
По-скоро жените не са отговорили искрено в анкетата.Един мъж винаги ще намери с какво да се занимава-гледа спорт и филми, спортува, вижда се с приятели, ходи на риба и така нататък.Самотна жена какви занимания може да има? Освен да гледа сапунени сериали и да въздиша какви *** са мъжете.
90
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 111Така е - аз като жена на 35 забелязвам ,че се заглеждам по мъже от 31-32 до ктм 37-38 годишни. По малките са ми деца, по-възрастните са чичовци. Нищо атрактивно няма в един чичак - аз баща си имам, не ми трябва 2 ри :))
89
2
 
18
 
! Отговори
Бруталната истина преди 6 години
До АрменАрменчо, всяка нормална 23-годишна ще желае някой 25-28-годишен. Ти, ако си нямаш друга работа, чакай да станеш на 35, та тогава да се жениш за 23-годишна. Не че няма да се намери такава, но за нея атрактивен и желан ще си не ти, а онова, което можеш да й предложиш. Някоя 30-32-годишна обаче щети се радва и ще е щастлива да вземе мъж на 35 г.Знам, че всички мъже тук ще ревнат на тема "Не е вярно, ние на 40 г. сме подходящи за жени на 20-25 г." Ваша работа, всеки сам кове съдбата си.
88
5
 
6
 
! Отговори
Черна котка преди 6 години
До Армен до 95 #100Искрено се надявам, че вашият модел се среща на места, които дъщеря ми не посещава. Още по-искрено се надявам да не срещне подобно недоразумение, без значение как и къде. Надявам се заради вас - защото дефинитивно ще ви реша всички проблеми, особено тези с възпроизводството...
87
10
 
5
 
! Отговори
BG citizen преди 6 години
Е, те за това са измислили и лафа за за *** и курвенското - защото все недоволно и болно! Ами хайде влезте в положението и на мъжете, че за да вдигнат самолета трябва мускули и сърцето да помпа по - здраво и т.н. А виждаш ли те си лягат на леглото и чакат наготово! Хайде сега пак недоволни, открай време си е хамалогия и като свършиш парите - пак си виновен! Затова -да живеят *** - хем си плащаш - хем са доволни! Хайде наздраве на всички съмишленици!
86
7
 
14
 
! Отговори
Reality pill преди 6 години
До Армен до 95А алтернативата е?!? Да се задомят срещу *** - видял се с пет лева в джоба, от вашия калибър, който цял живот ще им завира в носа смехотворната си "кариерка" и ще им обяснява как ги е спасил в "срока им на годност"??? Хайде, наистина да бъдем реалисти - търсете в **** махали, само там имате реални шансове.
85
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 102И за жените е същото - друго си е млад и готин мъж от чичак дето вече не му става а и не си го вижда заради шкембето :)
84
5
 
14
 
! Отговори
Само да напомня.. преди 6 години
..че има една принципиална разлика между мъжете и жените. В начина на "искане" . Да не си на пътя на жена, която желае нещо. Например - мъж. Това е така, защото докато за мъжете нуждата от жена се изчерпва на 80% с няколко минути два-три пъти седмично, една истинска дама се нуждае от психически и физически роб 24/24, 7/7, 365/365.Горките самотни жени....
83
2
 
6
 
! Отговори
Пет преди 6 години
До 99 ..за какъв Х.итлер споменаваш? Нещо бъркаш Понятия...религии..омраза .Точно този Х.е причина за голямата криза обземаща Европа..години след щурото му фанатизирано действие!Ако не беше почнал накъскването на Германските нации срещу целия свят да завладяват територии и унищожават народите там, нямаше да ги има тези последствия. Целия свят срещу него.Европа съсипана. Източната част завзета от руснаците и изолирана докато се срина комунизма.а на Запада му остана да вкара турци да работят.
82
4
 
8
 
! Отговори
свинаря преди 6 години
Аз си викам ще започне една хубава дискусия тука,а то какво стана намесиха исляма ,Исус Христос и извънземните. Наздраве на готините хора,които едва ли четат тук
81
16
 
9
 
! Отговори
Армен преди 6 години
Ами да бъдем реалисти. Повечето мъже си търсят нещо по-младо от тях и способно да продължи рода им. Слава Богу нямаме много бабоеби като Макрон. Не е куул. :)
80
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 100Значи тя жената е ползвана само за "безпроблемно раждане", няма партньор, няма любов - след 30 по-добре да умира защото ще ражда трудно и само прави зян храната!Вие в кой век жиеете бе?!
79
30
 
20
 
! Отговори
Армен до 95 преди 6 години
Това, че до около 30 може да ражда жената безпроблемно не го определяме ние, мъжете. Бог така ви е създал. Това, че вие искате да учите до 25, после да правите "кариера", да надцакате всички на работа, и на около 35 се сещате да се огледате за свестен мъж също не зависи от нас. Сърди се на болните ви феминистки амбиции. Като ви гледам на работа жал ми става. Или плачете по бюрата или изпадате в нездрав кикот. Сами си го сложихте с този феминизъм. Но вече не сме 20 век. Трябва и акъл :)
78
6
 
4
 
! Отговори
Той беше прав преди 6 години
Голямата грешка на Хитлер е, че е пренебрегнал ролята на Исус Христос като Спасител. Той се е борил срещу същия враг, който ни потиска и днес. Този враг е преди всичко духовен, той се намира най-вече във всеки един от нас, в нашите умове и сърца. И без Божията помощ, не можем да го победим. Не говоря за религия, не говоря за църква, не говоря за попове със съмнителен морал, а за Вяра.
77
2
 
14
 
! Отговори
Reality pill преди 6 години
До АрменНе се лъжете - с тази мисловна продукция, може да впечатлите само някоя много надъхана 23/24-годишна, със сериозни интелектуални дефицити - без значение колко години чакате и какво удивително "кариерно развитие" претърпите... Ползвайте я със здраве - за всеки друг смъртта е по-приемлив изход :)
76
1
 
18
 
! Отговори
Той беше прав преди 6 години
Децата от малки трябва да се възпитават да търсят духовното и да не подлъгват по материалните изкушения. Да търсят на първо място същественото. И за това възпитание отговорност носят първо семейството, а след това и средата, в която детето се образова. Ролята на медиите е най-голяма в днешно време. А медиите са комерсиални - тяхната най-голяма цел е да продават. Това е капитализма=потребителското общество. То създава материално презадоволени хора, но в душата си бедни, самотни и нещастни.