Как Земята се трансформира през последните 50 г.?

Промените са позитивни и негативни, отчитат от НАСА
23 май 2018 22:32,
16
Как Земята се трансформира през последните 50 г.?
Източник: NASA

Дори и да звучи невероятно, според данни на скорошно проучване последните 50 години на научни постижения и индустриален прогрес са довели света до нова геологическа епоха на Земята. 

Като правило, ние подценяваме човешкото влияние върху атмосферата, океаните и дивата природа. 

Последните години са белязани от най-различни драматични трансформации, които засягат не само планетата, но и човечеството. 

От NASA представят снимки на многобройните положителни и негативни промени, които са се случили на нашата планета през последните 50 години. 

Може да ги разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости на търкалета с коспирациите за "намаляване" на популацията. Множим се като зайци и удържане няма, а те опити за намаляване виждат.
6
0
 
0
 
! Отговори
AnallizatoR преди 5 години
абсолютно си прав Българин! а до тариката със забележката-първо прочети птеди да хейтваш и да се правиш на много разбирач... Написал е за популацията в световен мащаб не фокусира изобщо българия и ако малко от малко си чел щеше да знаеш че е напълно прав трепят се хора масово заради пренаселване и бъдещата война която гласят в момента е точно с цел исчистване на "излишъка" само дето никой не поема отговорност да дръпне спусъка първи.
5
1
 
3
 
! Отговори
hm преди 5 години
няма да сме първите организми които са се самоунищожили заради прекалена консумация... само, че ще сме първите които е можело да направят нещо, но не са го сторили...
4
2
 
28
 
! Отговори
До"Българин&quo преди 5 години
По-добре спри да пишеш под това име, че го излагаш.Населението на света нараства с по 70 милиона на година.Ти пишеш глупости, че имало планове за намаляване.Истината е, че населението на България намалява и то не защото има такива планове, а заради грабителската политика на управляващите.
3
5
 
9
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Сега по темата. Всички военни конфликти , които се наблюдават последните30-40год., всички терористични организации, всички нови и нови вируси които сеят смърт, са в 90%планирани с освен всички други съпътстващи цели, и тази - да се намали населението на земята. Умните са разбрали, че природата е природа. По силният оцелява. Няма място за всички, за съжаление. Въпросът е там нещата да се случват между редовете, чрез войни вируси и т. Н. Всико се контролира в по Голямата си степен
2
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Когато за пръв път се писах с този ник(преди около година и половина - 2) , бях горд с него - ника. След това всякаква *** започна да го поругава, та тогава се записах трябва ли да се боря за това да се чувствам горд, когато пиша с този ник. Отговорът е трябва. Няма да спра макар все по малко да пиша в този сайт, да се боря за асоциацията с това нарицателно определение - българин
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересното е че каналите усилия за намаляване на всичко и уж по екологични алтернативи са насочени основно към Европа.Добре съгласен европейските 1,6-2,2 литрови дизели са мръсни.А американските корабни агрегати които ги монтират в пикапи и джипове там 8 цилиндъра -5,6,7 и повече литра работен обем също дизели,те... те са полезни,нали.Населението на Индия,Африка е нараснало със стотици проценти за 40-50 години.Населението на САЩ също се увеличи почти двойно,най вече заради емигранти от Африка.