Huawei: САЩ подценяват силата ни!

Конфликтът с Америка е неизбежен, смята Рен Женгфей
21 май 2019 17:00, Нели Христова
227
Huawei: САЩ подценяват силата ни!
Снимки: Reuters

САЩ подценява силата ни. Това заяви Рен Женгфей, основателят на китайският гигант Huawei и допълни, че конфликтът с Америка е неизбежен.

Коментарът му идва след като Доналд Тръмп обяви национална извънредна ситуация с цел да блокира развиващата се 5G мрежа, разработвана от Huawei.

Още по темата

“Нашата 5G мрежа изобщо няма да бъде засегната. Като говорим за 5G технологии, останалите ни компании няма да успеят да ни настигнат в следващите две, дори три години“, казва Женгфей, цитиран от китайската телевизия CCTV.

"Жертвахме себе си, семействата си за нашия идеал да застанем на върха на света. За да достигнем до този идеал, рано или късно, ще се стигне до конфликт със САЩ“, заканва се той.

Huawei падна в жертва на търговската война между Китай и САЩ, а от Google обявиха, че преустановяват лиценза на компанията за използване на Android. По-късно те смекчиха мярката си и заявиха, че Huawei все пак ще може да поддържа операционната система на вече съществуващите си мобилни устройства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
18
 
10
 
! Отговори
ГойкоM преди 4 години
Горките чайни-майни, докато се обогатяваха с десетилития на гърба на западният данакъплатец, не гъкваха. Откакто Тръмп показа от къде им идват благините и как може всичко да спре изведнъж, неспират да мрънкат как били едва ли не господари на Вселената. А то какво се оказава, дори великите Хуауей зависят за ключови компоненти и софтуер от 'жалката' Америка. К'во повече да говорим...освен че Китай е със същите показатели като Бегето по отношение на брутен продукт на глава от населението. Толкова.
44
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименМислех да ти пратя линк в youtube относно новите китайски градове но вероятно не знаеш английски и ще гледаш само картинки. Един от най големите "балони" в китайскато икономика който скоро ще се спука.
43
3
 
15
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Кой се е заиграл със САЩ го е ял ама китаеца си проси принципноС какво Huawei е провокирал САЩ?И вие изтрещяхте като ***. Цялата работа я прави розовият ***. Защо не остави I Phone-я да се конкурира с Huawei - я, ами иска зорлам да ни накара да им купуваме ***-a.
42
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Китай никнат като гъби огромни градове с повече небостъргачи отколкото в Ню Йорк. Развиват се с невероятни темпове и развитието не спира. Държавата там не е отвлечена от големите капитали както е на Запад. Ако някой си мисли, че ще печели на гърба на данакоплатеца в Китай, бързо става донор на органи. Точно заради това и ще ни минат и задминат. Взеха най-доброто (в икономическо отношение) от двата свята.
41
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Времее е някой да резнее крилата на тея копиреачии. Очевидно няма да е заспалатаа Европа , ясно че няма да е и льохманскатаа раша. Остава само, какво винаги смелата САЩ. Това е положението.
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИзкараха ки с кражби. Но трапезата я няма вече.
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Памука дето китайците го посадиха на обратната страна на луната е поникнал и скоро ще трябва да пратят бригада чайконафти да оберат богатата реколта.
38
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По какво са номер 1 ?По това, че за 30 години изкараха 1 милиард човека, които живяха под прага на бедността и ги превърнаха в една средна класа. Това е безпрецедентно в човешката история. *** обаче го хрантутят с американска пропаганда и обича да пуска такива про-американски газове. Китай продължава да се развива с 6%, докато западняците стагнират.
37
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До вгзАма ти много знаеш и разбираш даже от RAM. Да не ти пожат вратата от Виваком.
36
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой се е заиграл със САЩ го е ял ама китаеца си проси принципно
35
3
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
"Когато атовете САЩ и Китай се ритат катъра ЕС ще го отнесе."Вие мазохисти ли сте, извратеняци ли обичате да унизявате себе си и мястото където живеете. България ква била, ЕС катър...спешно мозъчната парострука!
34
9
 
24
 
! Отговори
вгз преди 4 години
Huawei правят много добро мрежово оборудване. Цял Виваком мигрира от *** американско Cisco и ползва Huawei.За сведение: Cisco 3750 суич с 512 MB RAM забива, ако го настроите да държи BG Peer BGP (забива след 8100-я prefix), докато допотопен Huawei от преди 7-8 г. със същата памет държи целия BG Peer канал и му остават нас 62 MB RAM!!!Това показва още кога алгоритмите на Huawei са "набили" аналозите на Cisco. Сходно е и в другата техника, която Huawei прави.
33
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то о Китай с един лист хартия написан в политбюрото им могат да разклатят краката на глинения колос. Само като пуснат на пазара 3 трилиона долара, знаеш ли колко бързо ще падне покупателната стойност на зелената хартийка? Но никой не иска това, защото ще се сгромоляса световната икономика. САЩ са силно зависими от Китай и обратно, просто тенденцията е в полза на Китай.
32
8
 
8
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
До Абе 13 Никоя държава не може да съществува , ако е заобиколена само от врагове...Като те прочетох веднага се сетих за Русия , не за САЩ. Лавров каза ясно: Целия свят мрази Русия. Защо ли ?
31
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хуавей скоро ще спрат да го веят...
30
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 25"Китайците вече са номер 1"По какво са номер 1 ? По това че не ти дават да изтеглиш повече от 100 долара на ден от собствената си сметка или по това че ако започнеш много често да теглиш от сметката си влизаш м черния списък на комунистическите служби и започват да слухтят около теб и твоите роднини?
29
2
 
7
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
не Путин, простотията ти убиваТи па сега не го поемай толкова лично, жужанка е далече от теб.
28
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...истината е, че щатите само с един лист хартия могат да разклатят доста солиден световен играч. Листът е написан от някоя секретарка в Белия дом. Па вие си обяснявайте колко Китай били напред с материала.
27
12
 
4
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
До Анонимен 12 Китай първо трябва да се справи с Русия, че отдавна са им вдигнали мерника. Да се поразширят ,да имат повече природен ресурс и тогава да мислят за щатите.Няма да има нужда от парашути.Един милиард китайци с тояги като цунами са достатъчни и с Русия е свършено.
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 24А то връщането към това състояние не е много трудно и става бързо. Като огладнее 1.5 милярдна тълпа става страшно.