Горда с фигурата си: Ребел Уилсън пусна снимка по бански

Актрисата продължава да отслабва
Обновена: 2 авг 2020 16:23 | 2 авг 2020 15:58, Иванка Гъркова
21
Горда с фигурата си: Ребел Уилсън пусна снимка по бански
Снимка: БГНЕС

"Давай, момиче!", "Браво, сладка дебеланке!". Това пишат последователи на Ребъл Уилсън по повод последните ѝ снимки в Instagram. Само за няколко месеца актрисата постигна значителен напредък в отслабването. Макар и още леко пухкава, тя се престраши и сподели своя снимка по бански.  

Плувайки в басейна, австралийската звезда си е направила няколко кадъра. Вместо да прикрива тялото си с цял бански, тя е избрала такъв от две части. 
 
Уилсън е споделила снимка, на която се вижда само горната част на банския, но от нея може да кажем, че тя е успяла да се раздели с широките рамене и огромни ръце, които имаше преди да започне диетата и тренировките. 
 
"Я се погледни", "Този кадър", пишат приятелите й в социалната мрежа. 
 
Преди няколко дни актрисата написа, че е все по-близо до своята цел – да отслабне поне със 75 килограма и стегне тялото си. За да покаже, че вече не се срамува от фигурата си и мотивира много по-пълнички жени да водят по-активен начин на живот, тя качи своя снимка по спортен екип, който е плътно прилепнал по нейните извивки. 
 
От началото на социалната изолация до момента, Ребъл Уилсън е свалила над 20 кг. Тя обаче не коментира колко точно, защото "битката ѝ продължава". 
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
4
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
До ГАДОРЯНПробвай да се заразиш с холера. Двадесет килограма за една седмица гарантират и рязко намаляване на водата в организма!
15
0
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 години
2018 почнах да отслабвам. Махнах 30 кг дотук. Ни грам не върнах. Сега целта ми е да махна още. Начинът е един - След 18 часа никво ядене, яко каране на велисипеди, и фитнес с кардио. Ей сега след малко ще бягам по стълби и планк и бърпита и ще изгоря бая калории. Но моите килца не са инертна маса. Инак как още като бях 144 кг карах в жегите 45 км тежък байк, който изобщо не е за шосейно колоездене. Но голямо желание имам да смъкна процента мазнини до 15 да речем. Нямам нужда да падам чак на 10.
14
5
 
18
 
! Отговори
кви диети,бе преди 3 години
Грабва една мотика-текезесарка,и хуква да копа фасуля!Задължително боса и без ***!А на сянката една негледжосана стомна с вода!И нищо друго!Като и се прияде и пие вода!И това е!Килограмите остават на нивата!
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 5Участва в повечето комедийни ,които излизат напоследък млада е добра е като актриса ,но е ДОСТА едричка ама ДОСТА.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже опази нам от такова тяло неслучайно снимката е до шията то и туи е много.
11
3
 
14
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Само аз ли не виждам тяло?
10
5
 
6
 
! Отговори
Това преди 3 години
Жена ли е?Голяма мас, не се ли страхува от коронавируса?Лицето мъжко. С хормоните не е добре, или не прави кексове или нещо куца друго. Женските хормони ги няма....само мас.
9
5
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Боримечката
8
3
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Тоо хубаво ама... фейса е същия !
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да отслабне с поне 75 килограма!!!Тази колко килограма е била? 150 кг ли?
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само на мен ли ми се вижда нещо мъжко в това лице?!
5
4
 
20
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Простете невежеството ми, но коя е бунтовната Уилсън?
4
5
 
4
 
! Отговори
az преди 3 години
Никакъв проблем да се отслабне. Стига да го направиш правилно. Демек без фитнес и диети. Така се свалят 5 кила за преди морето. Ако имаш да сваляш 30 кила обаче е съвсем друг подхода. И най-якото е, че става без глад, трепане и ядене на някакви гнусотии като киноа и рукола.
3
4
 
9
 
! Отговори
кауза пердута преди 3 години
Може и да отслабне, но ще е временно.Мастните клетки се свиват и след време пак започват да се пълнят.Всичките ми познати, които се мъчиха с диети и спорт, даже и в дебелариума във Варна бяха,но....кратко трае радостта. После напълняха още повече и сега казват, че никога няма да се подложат на този терор.Но все пак има някаква полза - ако не за външния вид, поне за здравето. Само не се вманиачавайте и не го превръщайте в смисъл на живота си.
2
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да иде да копа 1 месец и ще отслабне
1
6
 
10
 
! Отговори
123 преди 3 години
Са се е хванала да отслабва, тъй че похвално