Лекари откриха мухъл в гръдните импланти на жена

Това е станало 20 години след пластична операция
25 сеп 2022 23:15, Красимир Ангелов
48
Лекари откриха мухъл в гръдните импланти на жена
Снимка: БГНЕС

Мелиса Лима, бившата съпруга на известния бейзболист Хосе Лима, откри мухъл в гръдните си импланти 20 години след пластичната операция, съобщи The Sun.

Съпругата на професионален спортист се чувствала неуверена пред камерите и решила да си направи операция за уголемяване на гърдите през 2002 година. Но 8 години по-късно Лима развила странни симптоми: започнала да изпитва болки в ставите, цялото й тяло било покрито с петна и обриви, а лицето й силно се подуло.

Жената отишла в болница, но след дълги прегледи лекарите не могли да й поставят диагноза. „Като самотна майка не можех да стана от леглото, за да сготвя на децата си и вече се чудех дали ще им е по-добре без мен“, казва тя.

Един ден приятелка на Мелиса я посъветвала да се запознае с „болестта на гръдния имплант“, предполагайки, че нейните симптоми може да са свързани с чужди тела в тялото. През 2020 г., десет години след появата на странни симптоми, жената решила да премахне имплантите.

Хирурзите открили мухъл в един от имплантите, който проникнал в тялото на Лима и я тровил години наред. Жената твърди, че само няколко часа след отстраняването на чуждите тела се почувствала по-добре. „Най-накрая отново се чувствам себе си и сега живея най-добрия си живот“, казва тя.

Лима сподели историята си в социалната мрежа TikTok, съобщава БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: мухългръдни импланти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При мухлите, мухал, няма нищо ненормално.
36
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудо голямо ! Всеки мъж е подушвал скумрия между краката на жена.Обичате ли риба ?
35
0
 
3
 
! Отговори
Вярно е! преди 1 година
До ТОВА НЕ Е ШЕГА!!! При последното пълнолуние и аз ги видях, както си препусках с еднорога. BTW реших да откажа ракията.
34
3
 
17
 
! Отговори
ТОВА НЕ Е ШЕГА!!! преди 1 година
НА АМ ХЕМУС, ИМА ПАРКИРАН МОСКВИЧ 12. Много граждани вече докладват, че по време на палнолуние, черен кон без ездач започва да обикаля около колата, след което на Москала фаровете светват в кървавочервено и започва да кара в насрещното без шофьор на седалката. Много хора ги е страх дори да набият аварийни и да спрат, защото от колата се чуват страшни звуци на крещящи хора в агония. Един ТИР каза, че като спрял от горичката започнали да излизат бели жени с кървави очи. Има видео в интернет.
33
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кифлите да му мислят. Горките, ще им мухляса силикона и ще им се скапят джуките. Реално почне ли се с поддръжката няма край. Хиаурон, вежди, мигли, коси не може да се спре, спрат ли обслужването ще се разкапят, 10 пъти по-зле от преди ще станат-не че са много хубави с патешка уста и неумити очи, с наслоена спирала и гурелчета. С перманентни вежди-зеленясали от некачеатвена боя, падащи кичури екстеншъни-като разпадащо се зомби и орлови нокти с мръсотия под тях.
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А мухалът в главата й почистиха ли ?
31
0
 
2
 
! Отговори
Петър преди 1 година
На мойта жена няма как да мухлясат - редовно ги обслужвам.
30
0
 
0
 
! Отговори
една жена преди 1 година
До Анонимен 18 За съжаление, тези, които Ви разбираме, не се нуждаем от съвета Ви. А онези, които се нуждаят, няма да го послушат :(
29
0
 
6
 
! Отговори
Колю от Бяла Слатина преди 1 година
Тук нашите моми и без импланти вече са в болнично състояние.
28
2
 
6
 
! Отговори
Бате Сечко преди 1 година
А, кво станА с пландемията, бе ков...и..дари продажни?!?
27
0
 
45
 
! Отговори
разбирач преди 1 година
Няма нищо по хубаво от естествените гърди , дори и леко увиснали са хубави защото е естественно ,а това зависи и от размера ! Добрата жена, усмихнатата и с чувство за хумор е най-хубавото нещо което може да се случи на един истински мъж , който може да го оцени !
26
1
 
8
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
Ваксините и имплантите са личен избор, чу кун дур:)))))))
25
3
 
21
 
! Отговори
Star преди 1 година
Като видя жена със татуси,дори и най-малки,веднага вклщчвам задна.Една жена ако не уважава своята природна женственост,аз ли да я уважавам.Всички тръгнали да се правят на Анджелина Джоли.Силикони,импланти и пр. Ами вземете си отрежете и едната гърда като нея,белким се намери някой да ви сайдиса!
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоест четем за американски синдром на евтината изкуствена цоумба. Следващият път да си намери скъпа клиника с качествени материали.
23
0
 
32
 
! Отговори
Бизнесмен преди 1 година
Гърдите и размерът им е най последното маловажно и несъществено нещо,което гледам и което изобщо ме интересуваи вълнува като мъж в една жена! Първото и най важно нещо е дали жената има естественна визия. Жени с каквито и да е подобрения импланти тн нямат естественна визия.Всичките им пропорции в тялото са изкривени и дефектни.Жената трябва да излъчва чистота.Това не става с татуси и силикон
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Да кажа=== Браво на теб!!! Твърдението ти е доказателство за това,че все още се намират и нормални мъже в пропадналата ни държава!!! А кифлите със силиконите и татусите няма защо изобщо да ги коментираме,не стават за нищо,освен да се кипрят из фейса!
21
0
 
5
 
! Отговори
v преди 1 година
Те за това препоръчват на всеки 10г да се сменяват имплантите.Тая цели 20г без подръжка какво очаква
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трай бабо за хубост! Хем си рязала тялото, хем накрая мъжът и пак я е напуснал.
19
0
 
42
 
! Отговори
Да кажа преди 1 година
Мен като мъж , силикона и татусите направо ме отвращават , колкото и да е млада или красива всичко се губи , когато изглежда като член на Якудза !
18
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искам да се обърна към всички жени , които биха ме разбрали : Не си слагайте тези Б'О'К'Л'У'Ц'И в тялото ! Размера на гърдите Ви няма никакво значение за ИСТИНСКИЯ МЪЖ който ще види красотата Ви и без силиконови гърди и устни - Да не кажа че пропускате много възможности именно заради този силикон и ТАТУИРОВКИ ! Няма нищо по-красиво о т естествените жени - Вие сте красиви по природа и без тунинг и ако не един то друг ще го види ! А родителите които плащат за силикон - ТОВА Е БЕЗУМИЕ !