Модата среща спорта - Кендъл Дженър и Джиджи Хадид на коне в центъра на Париж

Двете бяха част от дефиле на Vogue
24 юни 2024 17:15, Дарена Найденова
5
Модата среща спорта - Кендъл Дженър и Джиджи Хадид на коне в центъра на Париж
Снимка: Getty Images

Джиджи Хадид е на кон! Кендъл Дженър - също!

Впечатляващата си поява двете моделки и близки приятелки в живота направиха по време на специалното дефиле на Vogue в Париж, озаглавено Vogue World. То се състоя на 23 юни и е част от ежегодното събитие, организирано от Ана Уинтур, събирайки на едно място най-големите имена от развлекателния бизнес. Избраното място бе площад Вандом, а началото бе дадено по залез слънце, за да има още по-впечатляващ фон, а и за да се избегнат жегите, които заливат Париж от няколко седмици. 
 
Събитието Vogue World отпразнува пресечната точка на модата (по-специално френските модни дизайнери и къщи) и спорта, като почете различен спор през всяко десетилетие. За 50-те години на миналия век беше избран конния спорт, така че, разбира се, Дженър и Хадид показаха уменията си на седлото, носейки се като професионални жокеи през площада. 
 
Облечени от глава до пети в Hermes, моделите яздеха един до друг своите коне, които носеха имената Джанго и Напо. Животните също бяха подходящо подготвени за дефилето, носейки цветни шалове на Hermes и спокойно оставиха своите собственички да ги напъстват през тълпата на площада. Въпреки че дамите се опитаха да запазят неутралното си модно изражение, показвано на всеки подиум досега, Хадид и Дженър не сдържаха емоциите си и на няколко пъти се усмихнаха една към друга. 
 
Двете по-късно се върнаха в края на събитието, без конете си, заедно с всички останали модели. Джиджи носеше златно-синя визия със структуриран корсаж и развяваща се пола, докато Кендъл облече прозрачна развяваща се рокля в неутрален цвят. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от За да се разбираме
Уроци, на които ни учи провалената връзка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Напишете нещо за Мия Калифа
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
На коне в центъра на Париж. Високо са. Дървениците не могат ги докопа.
1
0
 
0
 
! Отговори
Ze nigmar преди 2 седмици
200 000 тежка жоужански конница колко танка прави?...:)))