Прея не е виждала майка си 6 години

Младата певица с драматична семейна история
Обновена: 13 дек 2013 15:04 | 13 дек 2013 15:03, Александър Попов
11
Прея не е виждала майка си 6 години
Прея. Снимка: TV7

Прея, последната напуснала риалити шоуто "Музикална Академия", не е виждала майка си Събина на живо от 6 години. Певицата бе изненадана от екипа на предиобедното шоу на TV7 "Усещане за жена" с разговор по скайп с майка й, която живее в Кипър.

Още щом чу първите думи на единствения си родител, Прея избухна в сълзи. Събина заминала за островната държава, когато дъщеря й била на 13, за да може да изплаща ипотеката на апартамента в столичния квартал "Люлин".

"Изтеглих заем за жилището и заминах за Ирландия, за да работя. Но нещата там бяха много зле и се прехвърлих в Кипър", разказа Събина. Тя няма помощ от никого, защото съпругът й е починал, когато Прея е била едва на 11 месеца.

Прея разказа, че първоначалният план бил майка й да замине само за 8 месеца, през които тя останала да живее с вуйчо си.

Събина работи в ресторант, въпреки че по професия е учител, и няма никакъв годишен отпуск, през който да се прибере в България.

"Не печеля чак толкова добре, за да мога да спестявам и да се прибера. Боря се и това, което се случва на Прея, е единственото нещо, което ме кара да се чувствам жива в момента. Тя ми е единственият лъч. Иначе само съществувам", заяви през сълзи майката на младата изпълнителка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
8
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Ако по телевизията ви кажат че от конските *** стават прекрасни кюфтета 'съм сигуре че много от вас ще пекат *** . И после , не сърдете че политиците много лесно ви баламосват. Просто телевизиите ви слагат отрова със захаросана обвивка .
9
31
 
10
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Мястото на *** е Африка. Да ви *** телевизиите и предаванията. Баламосвайте някой друг , не мен .
8
10
 
6
 
! Отговори
? преди 10 години
As Moqta q vidqx sled 10 i kakvo
7
9
 
30
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Прея, много хубаво момиче си, имаш една нежна шоколадова екзотична красота. Талантлива си. Но...има едно голямо " НО ". И то е: 1. Отслабни - и здравословно, и красиво, и секси! 2. Учи - един знаещ и можещ вокален педагог би направил чудеса с гласа ти! 3. Успешната певица е един цял пакет - визия, глас, хореография, контакт с публиката и т.н. 4. Там, за където си тръгнала, злобата, завистта и все от този род са страшно много. Готова ли си за борба? Това, като за начало.
6
5
 
29
 
! Отговори
хейт преди 10 години
Като чета тук нещастните коментари, ми се струва, че баш на драскачите никой не му пука за тях. Жалки мизерабли.
5
33
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ни заеми,ни ипотеки могат да оправдаят посъпката на един родител да остави детето си...Да е мислила като е сключвала договора за ипотеката какво това ще и коства...Майката в Кипър, дъщерята расте под чужди грижи и на всичкото отгоре първата се изкарва "мъченица"...На майката ще и кажа на чист български-ай сиктир!
4
53
 
15
 
! Отговори
к преди 10 години
и мен не ми дреме.тая не мое да пеи.на сичкото отгоре и дебела и черна
3
42
 
11
 
! Отговори
какъв е тоя кюнец преди 10 години
Каква е тази кака? Що е толкоз бяла?
2
8
 
46
 
! Отговори
А.С. преди 10 години
ПРЕЯ ТИ КАТО ГОВОРИШ ПЕЕШ ИМАШ ЧУДЕСЕН ГЛАС ПРИЯТНО МИ Е ДА ТЕ СЛУШАМ - ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СТАНЕШ ПЕВИЦА ЗАЩОТО ТИ СИ ТАКАВА УЧИ,ЗАВЪРШИ АЗ СЪМ СИГУРНА ЧЕ ЩЕ СТАНЕШ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА - НЕ СЛУШАЙ ВСИЧКИ ПРЕЦЕНЯЙ ГИ ЗАЩОТО ИМА МНОГО ЗАВИСТНИЦИ -ЖЕЛАЯ ТИ У С П Е Х!!!!!
1
59
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въобще не ме интересува ква ти е историята бе. Не ме занимавайте с тия бездарници!