Найден Тодоров дирижира вечер с музиката на Джон Уилямс

Събитието е на 14 декември в зала "България"
11 дек 2017 15:37, Александър Попов
2
Найден Тодоров дирижира вечер с музиката на Джон Уилямс
Снимка: Монте Мюзик

На 14 декември любителите на виртуозната филмова музика ще имат възможността да се насладят на една специална "Вечер с музиката на Джон Уилямс" от 19:00 ч. в зала "България".

По време на концерта ще прозвучат впечатляващите теми от филмите "Междузвездни войни", "Индиана Джоунс", "Хари Потър", "Джурасик парк", "Сам вкъщи", "Супермен" и "Извънземното" с диригент Найден Тодоров заедно с оркестъра и хора на Софийската филхармония.

Джон Уилямс е сред най-известните, награждавани и успешни композитори на нашето време с над 40 номинации и 5 награди "Оскар".

Едва ли има дете или възрастен почитател на филмовата музика, който не би искал да чуе на живо шедьоврите на Джон Уилямс, при това в изпълнени от симфоничен оркестър.

Организаторите от "Монте мюзик" напомнят, че всички притежатели на билети за концерта на Томас Хемпсън, който се премести на 16 май догодина, могат да присъстват на събитието "Вечер с музиката на Джон Уилямс" на символичната цена от 5 лв. За да се възползвате от намалението е необходимо да покажете своя билет на касата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Климент преди 6 години
"The Fury", "Dracula" (1979), "The Patriot", "Списъкът на Шиндлер"... Това обаче е музика за познавачи.
1
0
 
0
 
! Отговори
Спилбърг преди 6 години
Ще се хвърлят да свирят "Междузвездни войни", "Челюсти", "Индиана Джоунс", "Хари Потър", "Джурасик парк" и "Извънземното". Уилямс има обаче и много не толкова популярни, но изключително добри, направо велики албуми - "Always", "Близки срещи от третия вид", "Невинен до доказване на противното", "JFK" и на-вече мощният, завладяващ, неповторим саундтрак на "Роден на 4-ти юли". Това е незабравима музика, която те извисява и прави по-добър човек.