Първите български участници в Евровизия са пред раздяла

Група Каффе едва ли ще успеят да довършат втория си албум, след като стана ясно, че вокалистът Орлин Павлов започва соло кариера
4 май 2006 17:25,
Първите български участници в Евровизия са пред раздяла
Надали обстановката в Каффе и в момента е толкова радостна. Снимка: Булфото
Група Каффе едва ли ще успеят да довършат втория си албум, след като стана ясно, че вокалистът Орлин Павлов започва соло кариера, а някои от другите музиканти смятат да заминават за чужбина.
 
Не искам да говоря нищо предварително, тъй като нищо не е ясно, но не съм напуснал Каффе”, потвърди за Dnes.bg фронтменът на първите български участници в Евровизия. “В момента работя по солова песен, но тя още не е готова и не мога да кажа кога ще излезе, предполагам след около месец”.

Китаристът Георги Янев също отрече слуховете за разпадане на групата. “Не сме се разделили, в момента завършваме работата по втория си албум”.

От издателите на групата – "Жокер медиа", наистина потвърдиха, че в групата има известни конфликти и някои от членовете и смятат да заминат за чужбина.

“Орлин има договор с нас, така, че няма как да напусне групата просто ей така. Ако Каффе се разпаднат нямаме идея с кого бихме работили в бъдеще, с Орлин или с останалите, тъй като въобще не сме мислили по този въпрос. Изчакваме да говорим с всички членове и да се разберем“, допълниха още от продуцентската компания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание