KRS ONE отмени концерта си у нас

Американската хип-хоп легенда KRS ONE, който трябваше да направи концерт у нас утре (2 юни), отмени участието си поради здравословни причини
1 юни 2006 17:49,
KRS ONE отмени концерта си у нас
Артистът засега остава в Германия. Снимка: united partners

Американската хип-хоп легенда KRS ONE, който трябваше да направи концерт у нас на 2 юни, отмени участието си поради здравословни причини. Освен лайфа в София са отменени и участията му в цяла Югоизточна Европа, а именно – Белград и Будапеща.

Артистът засега остава в Германия и все още не се знае дали ще продължи турнето си. Рапърът се извини в официално писмо за отпадналия концерт и отправи молба за разбиране към всички фенове в България. Той сподели, че България е една от дестинациите, които винаги е искал да посети и че това ще бъде направено при първа възможност.

Организаторите обещават, че ще бъдат върнати парите на всички закупили билет, в 20-дневен срок. Хората от страната ще могат да върнат билетите си единствено на местата, откъдето са ги закупили.

Билетите, закупени от мрежата на Ticketstream или онлайн, ще бъдат приемани в магазин Дюкян Меломан / Ул. 6ти септември 7А / от 14 часа в периода 2 - 16 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание