Спечели лична среща с Hatebreed

3-ма читатели на Dnes.bg ще имат възможността да се срещнат лично с момчетата от Hatebreed, да си поговорят с тях, да се снимат и да си вземат лично автографи
2 юни 2006 14:18,
Спечели лична среща с Hatebreed
Hatebreed идват в София на 9 юни. Снимка: Road Runner

На 9-ти юни в София, клуб “Black Box”, ще забие една от най-влиятелните групи в екстремната музика на последното десетилитие – Hatebreed.

Концертът e организиран от Re-Act и е част от европейското им турне, което ще премине през всички големи летни фестивали и ще бъде единствената дата в Източна Европа.

Трима читатели на Dnes.bg ще имат възможността да се срещнат лично с момчетата от Hatebreed, да си поговорят с тях, да се снимат и да си вземат лично автографи. Единственото условие е да пратят e-mail на info@dnes.bg с отговор на въпроса:

Как се казва последният издаден албум на Hatebreed?

Спечелилите ще бъдат обявени както на сайта и ще получат и e-mail от нас. Освен отговор на въпроса, напишете трите си имена и телефонен номер за връзка.

Освен Hatebreed, като подгряващи групи на сцената на “Black Box” ще свирят специалните гости SMUT от Македония и FULL SIZE от Сърбия, както и софийският съпорт DEATH SQUAD.

Първите 100 билета ще бъдат на специална цена от 17 лева - след изчерпване на наличността им, билетите ще се продават на цена от 21 лева предварително и 25 лева на място в деня на концерта.

В момента Hatebreed работят върху следващата си тава с дългогодишния си продуцент Зеус (“Shadows Fall”, “Terror”), а за миксирането ще се погрижи Майк Фрейзър (“Metallicа”, “Cult”). Албумът ще се нарича “Supremacy” и се очаква да излезе на 29 август.

Тази година групата е поканена да свири на главната сцена на фестивала Ozzfest, което е изключително признание за нея. Междувременно, те се включиха с парчето “To The Threshold,” в култовата двойна компилация на Roadrunner MTV2 HEADBANGERS BALL: THE REVENGE”, наред с “Korn”, “Slipknot”, “Soulfly” и още много други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание