Стинг разпусна в немски бардак

Стинг и съпругата му, Труди Стайлър, се повеселиха в елитен публичен дом в Хамбург
14 сеп 2007 13:01,
18
Стинг разпусна в немски бардак
Стинг и съпругата му са известни с разкрепостеното си поведение. Снимка: ibmd.com

Звездата на мелодичния рок, Стинг, прекара цяла нощ в един от най-известните стриптийз клубове в Германия, съобщава music-news.com.

Това се случило след концерт на Police, които изнесоха грандиозно шоу пред хиляди фенове в Хамбург.

Стинг и съпругата му били забелязани да влизат в Клуб Релакс, а няколко часа по-късно, в ранната сутрин, да напускат мястото във видимо добро настроение.

Говорителка на Стинг излезе с официално изявление за медиите, в което съобщава, че „по случая се е вдигнал твърде много шум, а това не е нещо толкова скандално“.

„Стинг и съпругата му са известни със своето освободено поведение и афинитета си към елитни нощни клубове...“, се допълва в изявлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
маруля преди 16 години
mnogo ясно секса с дългогодишния партнер става скучен и еднообразен,за това се търси алтернатива.една от която е включване в така наречените слингърс клубове.
16
0
 
0
 
! Отговори
pisna mi преди 16 години
pisna mi ot toia spydermen i tapotiite mu,zaradi nego forumite se prevrashtat v sastezania po nadprikazvane i nadpluvane i im se gubi smisala...kade si sednal da mi se izkazvash be 4ovek,stoi si na selo i si tapei,zlobei...i t.n-omrazna ni ot tvoita seliandurshtina
15
0
 
0
 
! Отговори
majorsf преди 16 години
Ееее не така бе ей-Стинг е супер музикант не с лошо към пича..Desert Rose,Fields of Gold...еее класика..Който не го харесва да не го плюе е такова!
14
0
 
0
 
! Отговори
desperada преди 16 години
и кво като са ходили на стриптийз бар? кво, питам???? дай да се заврат в хотелската стая и да гледат тайничко хард порно, та феновете да не се възмущават!!! ай сикан... стинг е икона в музикалната индустрия, що търсите да му слагате ореол над главата и в живота? имат си хората нужда да ходят там, на вас кво ви пука? някой да наднича у вашта спалня? другия път като слушате message in a bottle много, ама много да ви стане гадно като си представите кви ги е вършил там, в бара, пощипвал е голите мадами по дупетата! ейййййййй, ама хора без кахъри сте! по-добре стинг в стриптийз бар, отколкото бил клинтън в оРалния кабинет, мен ако ме питате... *** то пък кой ли ме пита всъщност...
13
0
 
0
 
! Отговори
Kagemusha преди 16 години
Ми аз бих я праснал Труди Стайлър, маса ме кефи, стига тоя Стинг да не си е в къщи тогава или тя да има път към София да си направим харашото на спокойствие!
12
0
 
0
 
! Отговори
the King преди 16 години
моето момченце недей да правиш толкова смели коментари, не е хубаво, какво ще си помислят хората??? , че си глупаво педерастче с палаво дупе!недей така!
11
0
 
0
 
! Отговори
touchandgo преди 16 години
*** е определение за манталитета, а не за произхода!
10
0
 
0
 
! Отговори
touchandgo преди 16 години
Аз на баща си *** няма да викам, защото на него всяка дума не му е словесна диария за разлика от теб! Не знам дали си рокаджия или както там искаш да се определиш, ама от такива *** които само знаят да лаят и да бълват миазми ми писна. Научи се малко на обноски и културно поведение и тогава започни да пишеш тук и там. PS.На всичкото и отгоре си много залухан. Не съм мъже, жена съм!И въобще не ме вълнува кой колко изкарва и какви пари печели, интересуваме това какво прави един човек. Но очевидно на теб това, че някой изкарва повече от теб със сигурност ти е огромен проблем. Ако се вгледаш в коментара ми ще откриеш, че не съм споменавала за пари!!!!LOSER!
9
0
 
0
 
! Отговори
Spyderman преди 16 години
Такива,като теб,приятелю,знаят само едно,когато някой си позволи да критикува някой"велик"-а ти какво си постигнал,имаш ли пари колкото него?Има музиканти постигнали много повече от Стинг и много по-богати.Не съм чалгафен,а рокаджия,ама истински и "***"ще викаш на баща си.Ти пък,като си големия гражданин,голям праз.Боли ме фара,ако ще да си от Париж.
8
0
 
0
 
! Отговори
m преди 16 години
+1
7
0
 
0
 
! Отговори
touchandgo преди 16 години
Относно коментар по-долу, че Стинг е *** и музиката му съответно имам само един въпрос. Ти някой чалга фен ли си? Защото само някой подобен *** може да изкаже подобно мнение за Стинг. Ти пък като не си ***, какво си постигнал и направил така че да те обича и харесва цял свят?Относно коментара пък за дисфункционално семейство, това е безумен коментар. Щом си дал свобода на един човек или имате по освободен стил начин на живот не означава дисфункционално семейство. Дисфункционално семейство е когато некой умник като Спайдърмен спуква жена си от бой, а тя стои при него и казва че тя си е виновна.
6
0
 
0
 
! Отговори
x преди 16 години
Е какво странно има, като изключим факта че има новина за това че Стинг е ходил на стриптийз бар.
5
0
 
0
 
! Отговори
blonde преди 16 години
Spydermanа ти си невероятно ***.май завист се прокрадва в думите ти ;-)да не би вече да няма далавера пред министерство на земеделието ;-)
4
0
 
0
 
! Отговори
orlin преди 16 години
Стинг е иначе талантлив музикант но съм съгласен че дори и славата не дава удовлетворение и търси още изживявания и тръпка. Дано все пак намери Пътят Истината и Животът.. но не в стриптийз бара.
3
0
 
0
 
! Отговори
. преди 16 години
Spyderman винаги е бил мека китка, в Софийският затвор му викаха "Голямто гърло"
2
0
 
0
 
! Отговори
Spyderman преди 16 години
Стинг винаги си е бил ***,и като музикант,и като човек.Освен това е и малко мека китка,т.к. е имал и връзки с мъже.Сигурно в този клуб,го е опънал някой немски ***,а жена му се е кълчила на пилона.
1
0
 
0
 
! Отговори
men преди 16 години
Oshte edna PR strategiq, za da gi slojat v publichnoto prostransto. Jalko, che horata tyrsqt skandalnoto. A pyk ako naistina tova e vqrno za tqh, zna4i sa napylno otka4eni i imat disfunkcionalno semeistvo.