Джаз, химнът и македонски песни в „Пей с мен“

Само за първия ден екипът на предаването е чул над 2 000 души
17 фев 2008 17:29,
8
Джаз, химнът и македонски песни в „Пей с мен“
Над 2 000 души се явиха на кастинг за "Пей с мен" само за ден. Снимка: Нова телевизия

Грандиозното прослушване за „Пей с мен“ започна. Само за първия ден екипът на предаването е чул над 2 000 души.

За разлика от другите музикални риалита, тук шанс да бъдат чути ще имат всички, подали документите си в срок.

На площ от 3 000 квадратни метра, в амфитеатрална зала за изчакване и няколко отделни кабини за индивидуално прослушване, 200 души от продуцентския екип се грижат за организацията на кастинга, посрещат и изпращат кандидатите по график и на отделни вълни, всяка от които между 300 и 500 души.

За кандидатите има осигурени дори гримьорни, в които да оправят прическата си и грима, преди да се представят пред журито.

Комисиите, които подбират кандидатите, всъщност са няколко, а целият процес се следи на монитори от Евгени Димитров- Маестрото.

„Процедурата, по която протича първият етап от кастинга, е патент на „Седем-осми” - няколко отделни кабини, паралелни екипи и зала с монитори, която осигурява общ поглед върху процеса на работа.

По този начин можем да отделим време за всеки един кандидат, имаме двоен контрол и сме сигурни, че подбираме най-добрите участници.”, обяснява Евгени.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
14
 
! Отговори
baba_iaga преди 16 години
te mai samo chalgari sa se subrali tam ili nqkoi znae dali ima drugi, nekvi po normalni?
6
0
 
14
 
! Отговори
BESO преди 16 години
Умрем, умрем, умрем да се опишат жсичките прослушвания, всичките с ф фсичките защото шъ са фолклориръ с микрафоня на сцинътъ. имало и кабини. стоп, стоооОООП, бе, ей я , онази, дето без да мастъргира между и с краиниците си си организира оргазмите, абе Златина бе. ей я бе. излиза от кабината. Бегай земай интервю, бе.Уважаема Златке, видехмр ви че преди да флезете ф кабината сътрудник на Слафито ви подава парче тоалетна хартиа, салфетка, клечка с памук за ушна кал и два презерватива. как прутиече прослушването? Ъ, чиеъ вътре имаше три микрофона, един за долно До, друг за горното До и един за Чинелите, да праиме чинелено До. < азза кво тези клечки с памуците и тез презерации, бе Златке. От ушите също ли вадехте звуци? и какво с презерчетата ви караха да праите. Оп Оп, Оппалаа-Златинка се завърта, подава с приклекнало одпръдване долно до, после се уригва за горно и каха чинилите за да отсъска ритмично, ламбадено до от носът си, с бесна скорост почиства микрофоните ушните тампони, след което надува джата презерватива и стискай ги ги зе цецките и като Пръдни Спиртос напуска вертикално кабината. Да бе да. Ако щете вервайте, ако нещете невервайте. и добавя. докато си летиме от свитата на Слафито ни слушат как праиме горно и долно до; цъкат с телчета и който пукне едното презетифче като кацнем мое сексуално да ни се порадва с другото презерватифче.
5
0
 
14
 
! Отговори
демир преди 16 години
най *** кефят маанета попфолк и сръпско
4
0
 
14
 
! Отговори
buzankataa преди 16 години
pozdravleniq!svalqm 6apka na vsi4ki,koito 6te pravqt tova predavane,slavi za poreden pat dokaza ,4e e N:1 ...i vinagi 6te bade!
3
0
 
14
 
! Отговори
Horovod преди 16 години
Браво бе, тия от седем-осми били супер бе! с какъв размах работят. Е това е то продуциране, ето така се прави телевизия!Числа, цифри и количества!Математика:2000 човека за един ден означава примерно 10 кабини за прослушване, по 200 човека в кабина, по 5 минути на човек (то какво ли може да се чуе за 5 минути) означава 8.5 часа работа БЕЗ ПОЧИВКА на съответната кабина. Не искам да ви обяснявам как изглеждат прослушващите след 3-4 часа слушане на "певци", камо ли след 8. А и ми е интересно, Евгени как ли следи (и слуша) 10 монитора едновременно, и то 8.5 часа?Не знам колко са кабините, но същата сметка може да се направи и със 5 кабини (по 400 кандидата, 17 часа работа без почивка при 5 минутна изява) и да кажем с 20 кабини (по 100 кандидата, 4 часа работа, Евгени следи и слуша 20 монитора едновременно), или както си решите.Относно "патента" за прослушването едновременно в няколко кабини и контролна зала - това е начина на работа от години, и не само на седем-осми.ПР-а НЕ прави телевизия, господа.
2
0
 
14
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
Ми не се учудвай,щом има кой да кандидатства,да ги гледа и да пуска sms-и,ще има и кой да печели.Бизнесът идва...
1
0
 
14
 
! Отговори
NOFX преди 16 години
А бе не ви ли писна от тези *** риалита пфффффф, прости хора