Майкъл Джексън оживя: с нов албум и песен

Очакваме още 9 албума с над 100 неиздавани до момента песни
Обновена: 5 ное 2010 17:04 | 5 ное 2010 17:03,
37
Майкъл Джексън оживя: с нов албум и песен
Така ще изглежда обложката на новия албум MICHAEL. Снимка: Sony Music Entertainment

Нов албум на Майкъл Джексън с негови песни, записани през последните години от живота му, ще излезе на 14 декември, съобщиха Sony Music Entertainment и наследниците на певеца.

Албумът MICHAEL ще съдържа и няколко песни, завършени от други музиканти след преждевременната смърт на Краля на попа през 2009 г.

Първият сингъл от албума се нарича Breaking News и ще бъде качен на сайта michaeljackson.com на 8 ноември, където ще остане една седмица. Откъс от песента ще се появи на сайта днес.

Майкъл Джексън записва Breaking News през 2007 г. Според изявлението на музикалната къща тя е завършена напоследък.

Популярността на Майкъл Джексън беше западнала преди смъртта му, но след нея интересът към музиката му нарасна мигновено и той стана един от музикантите с най-големи продажби миналата година.

Преди седмици пък изпълнителят оглави списъка на най-богатите покойни знаменитости на списание "Форбс".

Последният му студиен албум Invincible нямаше търговски успех през 2001 г., а критиките за него бяха отрицателни.

Още по темата

Посмъртният филм за подготвяния концерт и албума със саундтрака към него, наречени This Is It, обаче оглавиха класациите по света миналия ноември.

Управителите на наследството на Майкъл Джексън подписаха договор за издаването на 10 албума със Сони мюзик през март.

В архива на музиканта има над 100 неиздадени песни, включително записи с Ейкън, Will.I.Am, Ne-Yo, разкри преди време бившият му мениджър Франк Дилио.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
taina преди 13 години
Майкъл Е МНОГО НАТ фРЕДИ КАКТО КАКЗВА the best и на стълба да се качи, пак не може и до глезена на Майкъл да стигне!!! ИНАЧИ АЗ И ФРЕДИ МИ ХАРЕСВА НО МАЙКЪЛ МНОГО ПОВЕЧЕ ;)
29
0
 
2
 
! Отговори
the best преди 13 години
тука големи вицове се ръсят, "Богът на музиката ФРЕДИ МЕРКЮРИ!!!" - YOU GOTTA BE FUCKIN' KIDDIN' ME !!! Я вземете прочетете малко литература, преди да се изказвате толкова глупаво! Няма да кажа нищо срещу фредито, от уважение към приятелите си, които го харесват, обаче и на стълба да се качи, пак не може и до глезена на Майкъл да стигне!!!Biach!
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Майкъл Джексън се превърна в най-великият изпълнител, не след смъртта си, а години, десетилетия по-рано.. Просто след смъртта му хората погледнаха на него отново със същите очи, с които и през 80-те и 90-те, а не с очите, с които безскрупулните и алчни медии ги караха да гледат...... МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН Е ЛЕГЕНДА !!!
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
О Б И Ч А М Т Е , М А Й К Ъ Л !!!!!!!!!ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯ !! ЛЕГЕНДАТА !! МАГИЯТА !! ИКОНАТА !!МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН !!
26
0
 
1
 
! Отговори
ееееееееееее преди 13 години
тука темата е Майкъл,а не Фреди
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пропусна да споменеш Бари Уайт.В тази връзка ти го споменавам, защото и той е доста дълбок черен индивид и провокиращ душевността. Но не може да го сравняваш с Фреди. Може да има тембъра, но дотам .Ограничен е само в тези граници .Висок тон , няма как да произведе .Докато на Фреди гласът му е с доста по-големи възможности откъм тоналност.
24
0
 
2
 
! Отговори
Violetta преди 13 години
Майкъл Джексън е един от любимите ми певци. Жалко, че се изля толкова много помия по него и семейството му. Той не заслужаваше да се гаврят така с него и творчеството му.
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Обясни ми какво е "k.s",please.Кажи обаче кой певец те е впечатлил най-много като гласови данни.Пак ти благодаря предварително.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Брачед/ке, помниш ли когато те поздравих с една песен на Фреди -Scandal?Кажи си искрено заради мен, кой е най-големият певец за теб.Благодаря ти предварително!
20
3
 
0
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 13 години
AS imam ULTRA -VISOKU MNENIE ZA PIRSONATA na pokoiniat IDOL ot POP-SHOW BIZZa ,uba4i taz Ubloshka/cover/ mi miaza na UPlojkata na niakva SEKTA ,na Knigiti i....URIAH HEEP imad takiva ,f tos duh i stil UPloshki: ---Nitu e SURREALISTI4NOSD,nitu e f Stil Pink Floyd ili f stil ,,TOMMOROW NEVER KNOWS,,(ekzaltirasht Doshata/-BEATLES....fse idno kartina ut STOLIPINOFski 4 staen Apartament-KAVIOR sa kazvat takiva Kartini....Tciganska rabuta,i should say....
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не говоря за шоуменство, когато имам предвид Фреди Меркюри. Говоря за гласови данни. Говорим за това кой е най-великият певец, а не шоумен. Има разлика.За мен най-големият шоумен-певец е Роби Уилямс, това не го прави обаче най-добрият певец. Нека разграничаваме нещата.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
R.I.P Майкъл!
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Повечето пишещи явно не осъзнават какво беше Майкъл за шоубизнеса.Той беше като извънземен спрямо колегите си,никой нямаше и хилядна от неговата популярност.За съжаление с времето той съвсем се изолира от хората и това породи какви ли не глупости(слухове)...Някой пък се изказва за Фреди Меркюри.И той бе велик шоумен,но може би няма нужда да се сравняват велики артисти,защото така рискуваме да обидим или пренебрегнем някои от тях.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До Мина!Майкъл беше легенда още докато беше жив. Не е най-великият понеже на тази земя е бил и Фреди Меркюри.А от него по-велик певец не е имало, няма и да има.
15
0
 
4
 
! Отговори
ве преди 13 години
той си беше известен и като беше жив :)
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
m
13
0
 
2
 
! Отговори
Мина преди 13 години
Защо трябва да умре човек като Джексън за да стане най-великия.В историята има много такива случаи даже и при художниците,писателите.И сега кой ще обира както казват музикантите Парсата.Да винаги има такива които пичелят след смърта на такъв талантлив човек.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лека му пръст!
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-великият след Богът на музиката ФРЕДИ МЕРКЮРИ!!!