Dokle & Greesh пробиха в Албания

Българският дует замина за серия интервюта по най-гледаните музикални медии в Албания
Обновена: 5 яну 2011 16:15 | 5 яну 2011 16:12,
10
Dokle & Greesh пробиха в Албания
Снимка: Личен архив

След премиерата си у нас първото българско Urban/Hot AC дуо Dokle & Greesh заминаха за Тирана, за да представят първия си сингъл Pour Out Love и видеото към него по най-големите музикални медии в Албания.

Песента стартира ексклузивна ротация още преди Нова година по най-слушаното албанско радио за хитове и нова музика – Top Albania Radio, заради което още на 3 януари дуетът е поканен да представи парчето лично в предаването Wake Up.

Докато са в Албания, Dokle & Greesh ще гостуват и в две от най-гледаните телевизии в страната – TV Klan и националния Top Channel, където клипът към Pour Out Love дебютира преди дни.

„Подкрепата тук е толкова голяма, колкото и неочаквана“, споделят Dokle & Greesh веднага след пристигането си.

Плановете на дуото за престоя им в Албания включват още интервюта за печатни и електронни медии и преговори за предстоящи участия на живо и турне.

Още по темата

Премиерата на Pour Out Love у нас се състоя на специален концерт на 21 декември 2010, когато Dokle & Greesh представиха 5 песни от предстоящия си албум.

На концерта те подлудиха присъстващите с хитова смесица от секси градски ритми, впечатляващо пеене и стилов коктейл от поп, рок, соул, фънк, хип-хоп и рага.

Гледай клипа на Pour Out Love тук!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Dokle GreeshPour Out Love
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
излагация преди 13 години
първото българско Urban/Hot AC дуо"Стилът", доколкото въобще е отделен стил всъщност се казва Hot urban аdult contemporary."Hot" отпред се слага само за да се отбележи, че става въпрос за нови песни, защото AC музиката всъщност е ретро - която се слуша от adult (демек не детска, т.е. застаряваща по музикалните стандарти) публика. Написано така е прозрачно, че става въпрос за директно копиране от прес релийз, защото никой журналист няма да се сети да определи стилът по така...а и с грешка
7
1
 
0
 
! Отговори
рибка преди 13 години
Абе това някаква скрита реклама ли е?Само да отбележа колко сте зле: "Подкрепата тук е толкова голяма, колкото и неочаквана, споделят Dokle & Greesh веднага след пристигането си" (все едно са ги посрещнали всички медии на летището...макар да се съмнявам, че са имали пари да отидат със самолет)...а малко по-долу - "Премиерата на Pour Out Love у нас се състоя на специален концерт на 21 декември"...тоест няколко работни дни по-късно те са станали звезди в чужда държава? Не сме шаранчета
6
1
 
1
 
! Отговори
koko преди 13 години
Круме,ако си присъствал на промото,където се изсвириха общо 5 авторски песни,щеше да разбереш,че има доста "жица" в някои от тях:) Тази музика е амалгама от много стилове.На онези 3-*** мухльовци преди теб ще кажа правете като вятъра! Гледайте си вашите професии и не се занимавайте с материя,която не разбирате!
5
0
 
2
 
! Отговори
пак Крум преди 13 години
Гришата ако е загубил ищаха към жиците да ми се обади да му напомням :-)
4
1
 
2
 
! Отговори
Крум преди 13 години
Браво на Гришата - все ги прави готино нещата. успех с новото начинаниеобачеГРИШАААА, ИСКАМЕ ПАК МЕТАААААЛ.
3
6
 
1
 
! Отговори
(orfl) преди 13 години
То да не мислиш че албанците са по различни от талибаните , ако не е говора няма да можеш да ги различиш.Голям напредък са постигнали , албания , догодина ще стигнат и до афганистан.... :)
2
4
 
15
 
! Отговори
Pfff преди 13 години
Малеее, покорили са световната музикална сцена направо :))))))
1
2
 
13
 
! Отговори
Sasho преди 13 години
В другия крачол !