Грамофончета в аванс

Колекция с номинираните за Грами песни излиза на пазара
Обновена: 10 яну 2011 15:12 | 10 яну 2011 15:11,
0
Грамофончета в аванс
Корица: Grammy Academy / Jive Records

Колекция с 19 от номинираните за Грами тази година песни излиза у нас.

Албумът 2011 Grammy Nominees е 17-ото поредно издание от суперуспешната серия, представяща парчетата, които ще се състезават за 53-тите престижни отличия на Звукозаписната академия.

Част от приходите от компилацията, която ще е на пазара от 25 януари, ще бъде предоставена на благотворителните фондации MusiCares Foundation и Grammy Foundation.

"Изключителният подбор от записи в тази брилянтна колекция предоставя плейлист от забележителните и талантливи номинации за Грами," споделя президентът на Звукозаписната академия Нийл Портноу.

Изпълнителите, включени тази година са Cee Lo Green, Bruno Mars, Katy Perry, Lady Gaga, Eminem и Rihanna, Lady Antebellum, Arcade Fire, Adam Lambert, Michael Buble, Mickael Jackson, Sade, Paramore, Maroon 5 и други.

Включените в колекцията песни са подборка от най-известните Грами категории като „Запис на годината”, „Албум на годината”, „Песен на годината”, „Най-добро мъжко вокално изпълнение”, „Най-добро поп изпълнение от дуо или група с вокали”.

Кои ще бъдат победителите пък ще разберем на 13 февруари, когато в Staples Center в Лос Анджелис ще се състои церемонията по раздаването на статуетките.

Още за номинациите чети тук
!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари