Хип-хоп изгрев

Wiz Khalifa стартира с Black & Yellow
Обновена: 24 яну 2011 09:45 | 24 яну 2011 09:45,
7
Хип-хоп изгрев
Снимка: Warner Music International/Орфей Мюзик

Поредна хип хоп и R'n'B звезда се готви да изгрее на музикалния небосклон.

Името му е Wiz Khalifa и той категорично направи заявка за успех още с дебютния си сингъл Black & Yellow и клипа към него, които вече са със златен сертификат за продажби и висока позиция в Топ 10 на Billboard Hot 100.

Google пък обяви изпълнителя за третия Fastest Rising Query in 2010 в популярната търсачка.

В допълнение МС-то от Питсбърг получи титлата Rockie of the Year от The Source, които го избраха за корицата на декемврийско-януарския си брой.

Wiz Khalifa или Cameron Thomas е от семейство на военни.

Той започва да рапира още в трети клас, а на 14 вече прави записи.

Логичната развръзка на кариерата му е да подпише с някой лейбъл. След като WIZ записва песни под опеката на различни компании и прекарва известно време като независим изпълнител, вече е налице голям договор с Atlantic Records/Warner.

После идват турнетата, над милион почитатели във Facebook и над 500 хиляди почитатели в Twitter.

А след успеха на дебютния сингъл Black & Yellow няма съмнение, че посоката е нагоре.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Wiz KhalifaBlack Yellow
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 13 години
Към днешна дата единствено Freddie Gibbs си струва да бъде слушан и се доближава до нивото на Old School легендите! За съжаление по MTV едва ли ще имаме удоволствието да го видим!
6
0
 
0
 
! Отговори
hgf преди 13 години
Кой ти гледа МTV? Става дума за рапа като течение...страхотна регресия и губи позиции, заради ниското качество на продукцията и липсата на конкуренция. Мое мнение, не натоварвам другите с него. Аз си слушам Old School и почти не се интересувам от новите глупости...
5
0
 
0
 
! Отговори
theRealness преди 13 години
Определено има и нов качествен рап! Но не го дават по мтв :)
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
като си фен на рапа ще свикваш и приспособяваш към новото..никой не може да спори че олд скула си е .... истината просто с времето всичко се променя както и рапа
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пич, как да минат на курс при N.W.A примерно, след като се разпаднаха и Easy E умря от СПИН? Това беше майтап! Откога татусите и пиърсинга не е присъщ за хип-хопа? Кажи ми кой рапър няма татуси и пиърсинг? Не се сещам за такъв (което не значи, че няма)Днес хип-хопа е бозав и аз лично слушам от 20 години...дори сега у нас звучат EPMD, после Eric B & Rakim, след това BDP (Boogie Down Production), LL Cool J (моят любимец) и т.н...Сега нова песен не се сещам да ми е харесвала...всичко е смях!
2
0
 
2
 
! Отговори
idontgiveashit преди 13 години
absofuckinglutely!Тия новите никнат като гъби и го издокарват от към компютърна обработка...абе като чалгата бе :) Нижат се на конвейер и изпълнителите и песните...
1
2
 
7
 
! Отговори
whogivesashit преди 13 години
Драйфа ми се от това ново поколение "рапъри"! Прав е Nas, че "hip hop is dead"!Само с татуировки, шапки, обеци и слънчеви очила не се прави хип-хоп! Всички некадърни *** трябва да минат курс при легенди като Krs-1, Public Enemy, NWA, Gangstarr (R.I.P. Guru), Kool G Rap, Beastie Boys i др. преди да докоснат микрофона!!!