Крис Браун с F.A.M.E. за феновете

Той обича да трещи и чупи, но не забравя и да благодари на феновете си за подкрепата в трудните времена
Обновена: 23 мар 2011 18:22 | 23 мар 2011 16:21,
0
Крис Браун с F.A.M.E. за феновете
Обложка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment

Крис Браун е готов с новия си албум, озаглавен F.A.M.E., или „Fans Are My Everything” (Феновете са всичко за мен – англ.), който вече е и на българския музикален пазар.

С него хип-хоп звездата благодари на всичките си фенове, които са го подкрепили и не са го изоставили в трудния за него период.

До момента от F.A.M.E. са издадени три сингъла.

Последният от тях – Look At Me Now, със специалното участие на Lil Wayne и Busta Rhymes, в момента изкачва стремглаво класациите, след като миналата седмица песента оглави чарта Urban Mainstream и е на 8-а позиция в Urban Singles в САЩ.

Преди него феновете чуха Deuces – колаборация с Tyga и Kevin McCal, достигнал номер 14 в класацията Billboard Top 100 и номиниран за Грами в категорията „Най-добра рап/вокална колаборация”.

Последва го хитът Yeah 3x, престоял 5 седмици на първо място в Билборд и регистрирал 1.2 милиона продадени копия на физически носител и онлайн.

Певец, танцьор и актьор, Крис Браун е един от най-ярките представители на съвременната ар енд би/хип хоп култура.

Още по темата

Той често създава хитове и за други изпълнители като композитор и продуцент. И както в предишните си проекти, така и във F.A.M.E, голяма част от песните са написани от Крис Браун, а селекцията от гости е повече от звездна: Джъстин Бийбър, Lil Wayne, Wiz Khalifa, Timbaland, Ludacris и други.

“В албума ще намерите песни и за по-зряла публика – споделя в интервю Крис Браян – F.A.M.E. преминава през различни жанрове – от стрийт и хип-хоп до истинско соул звучене, здравни клубни парчета и емоционални балади. Има песни, които дори майка ви и баба ви ще харесат... С ‘F.A.M.E.’ искам да покажа на феновете си всяка страна на моето „аз”, концепцията ми за музика и творчество”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари