Парти дует: The Nextmen

Англиийското дуо идва в комплект с небезизвестния MC Wreck на Reel Feel
Обновена: 23 мар 2011 12:15 | 23 мар 2011 12:14,
2
Парти дует: The Nextmen
Снимка: Feel Reel

На 26 март гости на традиционните месечни вечери Reel Feel са англиийското дуо The Nextmen в комплект с небезизвестния MC Wreck.

Заедно и поотделно, те са синоним за качествена музика в зашеметяващо разнообразие от стилове, обединени от генералния жанр “парти”.

От 20 часа двамата продуценти и диджеи зад името The Nextmen – Брад Балу и Дом Сърч – ще участват в обичайнaтa откритa дискусия и ще бъдат на разположение да отговарят на въпроси от всеки желаещ да разбере нещо лично от тях.

Веднага след това обстановката ще подгрее DJ Tokkah, а към 22,00 ще излязат в пълния си сценичен блясък и самите The Nextmen.

Дуото е известно не само със собствената си продукция, но и с подкастовете, както и диджей сетовете си, които в световен мащаб се радват на сериозен клубен и фестивален успех.

За Brad Baloo и Dom Search от Кембридж на преден план стои връзката с музиката, която харесват, независимо дали е денсхол, дръмендбейс, дъбстеп, реге, хип-хоп, соул, фънк, UK фъни, инди, ембиънт, поп... С майсторски умения и 4 търнтейбъла за тях всичко е възможно.

През годините са продуцирали музика за Public Enemy, Blackalicious, The Pharcyde и Morcheebа и са осъществили колаборации с вокалиста на Fat Freddy’s Drop – Dallas, Zarif, Alice Russell, Dynamite MC и LSK от Faithless.

И понеже организаторите обещават сериозно забавление, за най-добрите танцьори в клуба ще има специални награди – уникални тениски с щампи на The Nextmen.

За специалното визуално оформление на вечерта пък ще се грижат “Компот Колектив” (Compote Collective).

Всички събития Feel Reel са в Sofia Live Club.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: MC WreckReel FeelThe Nextmen
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Техникса преди 13 години
Търнтейбъла...леле, у наше селу му викаме грамофон
1
2
 
2
 
! Отговори
nqkoi si преди 13 години
Вчера си купих билети! По 15 кинта са! Ще е мега яко! Те са едни от най-добрите в UK!