Съботен бис

Десислава развя силикон, гласят Бербатов за кол център
Обновена: 11 фев 2012 13:24 | 11 фев 2012 13:23,
135
Съботен бис
Десислава този път засенчи Андреа със силикона си. Снимка: Dnes.bg

В седмицата преди 14 февруари се забеляза някакво странно затишие на родната сцена. Може би защото "бомбите" ще гърмят на празника на влюбените и на Трифон Зарезан. Азис вече даде заявка за видео, което ще се разпространява само в Интернет и може да докара сърцебиене на хората, които не го харесват. Но това ще го коментираме другата събота.

Първият ни бис за изтеклите седем дни е с адресат добрата стара Англия.

44-годишният екс фронтмен на Oasis Ноел Галахър, има странен фетиш. Леко ни притесни неговото признание, че колекционира дамско бельо. Ноел си прибирал чинно всички бикини и сутиени, с които е бил замерян по време на концертите си. Не уточнява какво прави с тях, но лекарите сигурно си имат наименование за подобна страст. За съжаление в тази прословута еротична колекция едва ли има някой сутиен с марка БГ, тъй като не ни е идвал на крака. Може би пък като прехвърли 65 години, някой промоутър ще се сети да го покани у нас.

Вече стана традиция в обзорната ни рубрика да присъстват Джей Зи и Бионсе. Тази седмица звездната двойка реши да ни изненада с новината, че ще патентоват името на дъщеря си Блу Айви Картър.

Певците са подали документи пред Бюрото по регистрация на патенти и търговски марки на САЩ на 26 януари. И това малко повече от двайсетина дни след раждането на Блу. Явно името на малката ще се превърне в печатница за долари в бъдеще. Всъщност тази реакция може да бъде оправдана, след като вече има фирми, които се опитаха да се възползват да пуснат продукти с това име. За радост на Бионсе и Джей Зи съдът не е допуснал това да стане.

У нас голямата новина е свързана с Димитър Бербатов. Първо стана ясно, че роден мобилен оператор става спонсор на Манчестър Юнайтед. Зложелателите на най-добрия художник сред футболистите веднага заподозряха, че централният нападетел има запазено място в кол центъра. Вместо това обаче, Митко Бербатов обяви, че е готов да се върне в националния отбор. Засега няма данни дали е поднесъл букет на селекционера Любо Пенев, но нямаме нищо против да води отново нападението на националите. Там със сигурност ще бъде титуляр, след като националите се сринаха и се борят за места в световната класация с Антигуа и Барбуда. Миналата година дори сборен отбор от готвачи и сервитьори от Корсика ни "набиха", а Митко поне в тия мачове се отчита с някой хеттрик.

Вече повече от година Десислава се мъчи да ни убеди, че вече е повече поп, отколкото фолк изпълнител. Даже и ново име си има - DESS. Когато говорим за имидж обаче, тя все още си е в най-масовия жанр. В четвъртък тя се появи на светско събитие в столичен клуб в прилепнала черна рокля. Всичко щеше да бъде наред, ако под роклята не прозираше силиконовия й бюст. Остава да се надяваме да не се пусне с подобен тоалет на Евровизия, където я пращат всички предварителни прогнози. Сега като се замислим, може и да има причина Десислава да е без сутиен. Тя няколко пъти ходи в Лондон и нищо чудно да го е запратила на Ноел Галахър на някой негов концерт.

Тази седмица стартираха и драмите с чалга оскарите на Планета тв. Номинациите вече са факт, а една от най-платежоспособните в момента певици - Мария, е класирана само в една категория. Каква поредна музикална драма! На "Гущерчето" в попфолка ще й се наложи да се бори за най-проспериращ изпълнител в компанията на певици като Яница, и то след като натрупа доста стаж на фолк сцената. Иначе за певците церемонията на музикалната телевизия ще премине за поредна година под познатия лицемерен слоган: "Мен награди не ме интересуват, важна е любовта на феновете".

Иначе от музикалната компания са длъжни да връчат специална награда за Камелия и нейната социална активност. Когато цяла България бе блокирана от сняг и температурите чупеха рекорди в отрицателната скала, Камито "стопли" своите почитатели със снимка в снега. По сутиен и жартиери. Няма как да не признаем, че въпреки годините й младите й колежки могат само да завиждат как изглежда. Без фотошоп.

За съжаление завършваме не с бис, а с критика. На 8 февруари в България бе обявен ден на национален траур, в памет на загиналите от бедствието в с. Бисер. Нормално е в такава ситуация да бъдат отменени всички развлекателни събития. Слави Трифонов свали концерта си, но пък Дамян Попов си направи промоция на новия албум. И заедно със свои колеги си попяха. Не е нормално, независимо дали ще почнеш с минута мълчание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
do Пешто трябва да имаш нещо че да го преместиш в крачола
57
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чудно ми е как е възможно на тия да се отделя толкова внимание? Гадост....
56
16
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Ауу страхотно, десислава е без сутиен, нещо не мога да го преместя в момента... защо ли ?Ами не съм чичко на 40 и не ми виси в крачола, особено след такива снимки, хехе.A знаете ли за дядката дето отишъл в аптеката и поискал виагра. Прочетете ако не знаете за какво му е била, че и вие на там отивате с това "местене", а дори мислите, че сте интересни... и може би щяхте, ако не бяхте трагични
55
1
 
16
 
! Отговори
десилизач преди 12 години
виждам зърна....
54
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
между двете силиконки, фантазията се... отприщииии
53
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тая благословенна земя , има и психично болни чада...
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе някой да ми каже сериозно някаква модна тенденция при жените в последните две години ли е да ходят без сутиен и задължително да им се оформят зърната по дрехите?Питам сериозно!
51
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе стига с тези цици вече бее. каква е тази простотия. Като ни се гледат цици пускаме си порно и точка. Ама като вземат да смесват музика с порно и става една пълна чорбарщина.
50
1
 
3
 
! Отговори
до 60 преди 12 години
Не работи никъде, това най-вероятно е някой незадоволен онанист, който си прави ебавки с хората..
49
5
 
6
 
! Отговори
чичото преди 12 години
искам я !
48
1
 
13
 
! Отговори
11 преди 12 години
Трябваше да прочета половината статия, за да разбера най-накрая за какво става въпрос... Журналисти-онанисти...
47
1
 
13
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
Аутсайдер ,неаутсайдер ама таа вечер ти ще лигаваиш "салама " на някой не особено чистоплътен арабин или *** преди да ти го включи изотзадзе.А аз ще хапвам пшуканки докато разцъквам старкрафт или кол ъф дюти.На теб ше ти дойде инсайдера (да не казвам къде) а аз кротко ще похапвам шоколад.После мога да се видя с някой френд и да ходим да пием по нещо.А ти ще искаш да си сложиш нови цици и ще умираш от завист щот някоя *** *** те е минала за потник на "кавали" на примоция у некой мол.Та така.
46
1
 
6
 
! Отговори
до 56 преди 12 години
НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА ВЪДИЦАТА, НОМЕР 49 е Мира39, малак17 и т.н. познатите фиктивни типажи, човекът си прави ***...
45
5
 
4
 
! Отговори
емнципираното преди 12 години
ей такава женичка искам да си имам у нас ! При всяко влизане в стаята да ме предизвиква да я клатя
44
3
 
2
 
! Отговори
vvcc преди 12 години
pffffff kolko sa .male male
43
4
 
11
 
! Отговори
УДИВЕН преди 12 години
Какви смешни цицки вади тая *** ДЕсс.....майко мила...
42
2
 
11
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
Ама ти нормална ли си ***? Ми аз като вземам поне 5 на месец и без вратовръзка не съм ходил от кръщенето си, ти мислиш ли че ще погледна някаква си продажна клавиатуристка от некъв сайт? боже, боже, родителите ми ще ме изгонят от нас.... Много си вервате нещо. То че е криза, криза е, ама трябва да си знаете гьола.
41
1
 
8
 
! Отговори
хгфдс преди 12 години
do: Свещенна простотавсичко така, само дето Свещеннннна се пише с едно ннннн ;)
40
1
 
15
 
! Отговори
утф преди 12 години
До 49: Аз може и да съм аутсайдер, но имам чест и достойнство! А ти се продаваш...
39
4
 
9
 
! Отговори
мастъра преди 12 години
бих я опънал качествено