Уитни Хюстън не се е удавила, а се е отровила

Причината за смъртта й са алкохол и лекарството Xanax, твърдят нейни близки
Обновена: 13 фев 2012 15:55 | 13 фев 2012 15:55, Елка Василева
85
Уитни Хюстън не се е удавила, а се е отровила
Снимка: архив, Reuters

Уитни Хюстън не се е удавила, а се е отровила, твърдят нейни близки, цитирани от сайта TMZ.

Роднините на певицата били информирани от съдебно-медицинските власти в Лос Анджелис, поели случая, че в дробовете на покойната певица не е било открито такова количество вода, че да се предположи, че тя се е удавила след заспиване във ваната.

Най-вероятната причина за смъртта на Хюстън е комбинацията от високи дози алкохол и лекарството Xanax. Тя е била вече мъртва, когато се е приплъзнала под водата във ваната.

Оказа се, че безжизненото тялото на Уитни е било открито от нейната леля, Мери Джоунс, която й била оставила вечерната рокля на леглото и излязла от стаята й за половин час. Когато Хюстън не излязла от банята, Джоунс се разтревожила и отишла да види какво става. Тя измъкнала племенницата си от ваната и се опитала да й окаже първа помощ.

Майката на починалата певица Сиси Хюстън е уредила тленните й останки да бъдат пренесени в Атланта още утре сутринта и съдебните власти били дали разрешението си, тъй като нямало индикации за насилствена смърт.

Междувременно сайтът е узнал, че предната вечер дъщерята на Уитни, Боби Кристина, по същия начин била заспала във ваната си в същия хотел "Бевърли Хилтън". Нейни приятели дълго чукали на вратата й в петък вечерта, но тя не отворила. Те повикали охраната, която им отключила стаята и те я измъкнали от ваната, пише сайтът, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: Уитни Хюстън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
26
 
! Отговори
istinata преди 12 години
V " Bild" -Germanija pishe che vav vanata e njamalo dostatachno voda za da se udavi..no rezultatite sled 6-8 sedmizi...dano obrazuvat sledstvie protiv sapruga Bobi Braun , koito ja prebivashe i tapcheshe s droga...da proverijat bamkovite mu smetki, sas sigurnost neinite milioni sa tam !!Kakvato i da e prichinata za neinata smart, otivat si titanite na muzikata i izkustvoto, ostava poshlostta, posredstvenostta i chalgata !!!
17
1
 
42
 
! Отговори
до 15 преди 12 години
Пълни глупости! Антидепресантите НЕ бива да се комбинират с алкохол, това е общо правило за всички медикаменти с таргет централна нервна система!
16
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дали причината наистина е това, само Монк може да каже
15
2
 
35
 
! Отговори
Кс преди 12 години
Xanax е едно много добро лекарство което помага на милиони хора да се излекуват от Стахови Неврози и тежки депресии , не е нито Анти-депресант , нито болкоуспокояващо друг е въпросът че трябва да се използва по предназначение , абсолютно се забранява взимането на лекарството с алкохол а и американците ако в БГ и Европа медикамента се предлага под 0.25мг , 0.5мг , в щатите се предлага по 3мг таблетки което е абсурдно...
14
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Последно! Удавила, отровила, обесила, самозастреляла?Клюкарниците, пак ще имат ***'триал за 2 месеца да пишат простотии.
13
10
 
33
 
! Отговори
skolex преди 12 години
Антидепресантите нямат упойващо действие, а даже напротив - разбуждащо. Те правят хората в депресия да са по - живи, по ведри, по - активни като цяло. Така че глупости, че антидепресантите ги убиват не са верни. Виж Ксанаксът си е типичен анксиолитик, който в достатъчна доза и особено в комбинация с алкохол може да потисне дишането => смърт, освен ако на близо няма някой , който да ти зашлеви шамар или поне едно амбу да обдишаш докато се раздиша сам. Поредната нелепа смърт на истинска звезда.
12
15
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей, обаче сега след смъртта й гледам много нейни заклети фенове се появяват. Същото беше като почина Джексън, Ейми Уайнхаус иначе докато са живи едва ли са се сещали за тях ама като умрат и айде ние бяхме най-големите фенове.Иначе петък и събота въртим маанета на балканските курволяциСмешна и излишна позьорщина
11
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали не очаквате близките на дивата да обявят пред целия свят, че известната им роднина е най-долнопробна наркоманка и за това е намерила смъртта си. За мъртвите или добро или нищо. И наркотиците се превръщат в ксанакс и т.н вода в белите дробове. Музиката в САЩ е една огромна индустрия свързана с много пари. Имиджа на певицата трябва да е безупречен дори посмъртно за да се купуват по-добре албумите. След аутопсията дори може да излезе, че се подхлъзнала в банята, ударила и удавила.
10
0
 
40
 
! Отговори
MD преди 12 години
Ако е била мъртва, преди да се "приплъзне във ваната" (както е написано в статията), то нямаше да има вода в белите й дробове. Ако човек е мъртъв, то той не извършва дихателни движения и няма как да има вода в дихателната му система, ако бъде потопен впоследствие. Този елементарен принцип се използва за различаването на удавяне и смърт по друга причина.
9
1
 
44
 
! Отговори
mimi123 преди 12 години
Не е лесен живота на известните личности ,все са с проблеми,и накрая повечето гушват букета рано ,рано.Мир на праха и беше голям талант.
8
5
 
26
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
И...? Каква е разликата? Нали все се е самоубила... Така е преценила, така е направила... Слава, ли? Ето, какво прави славата! Пристрастява се към нея, като към наркотик, и когато вече не е на върха, започват пиянства, друсане... И, в крайна сметка, самоубийство!
7
4
 
61
 
! Отговори
дс преди 12 години
Прави впечатление, че целия така наречен ЕЛИТ на обществото не само в България, а в световен мащаб се дрогират, злоупотребяват с алкохол,болкоуспокояващи, приспивателни...И това ли е ЕЛИТНОТО общество ?! Наркомани и алкохолици ?!Е, благодаря, но не искам да съм част от него.Жалко за Уитни и мир на праха и. Безспорно беше добра и имаше изключителен глас.
6
2
 
25
 
! Отговори
istinata преди 12 години
Heide sega nova versija i na "Dnes ".. v "Bild "-Germany pishe che e otktita martva ot neinja bodygard i stilistka , koito ja izvikali za intervju s VH1 .Nemereni sa v stajata sashtite 3 lekarsta , koito e pil Michael Jackson v smartonosen kokteil !!Rezultatite ot laboratorijata sled 6-8 sedmizi !!A dotogava mediite da si malchat ,vmesto da pecheljat pari s izmislizi !!!
5
3
 
53
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
1 е ясно и сигурно. Много велики творци си отиват от алкохол, наркотици, болкоуспокояващи, антидепресанти и т.н. Жалко е че когато имат всичко и са постигнали толкова много, решават да се съсипят. Мир на праха им и нека тези, които са живи никога не тръгват по техните стъпки. Парите и славата развалят 90% от хайлайфа.
4
3
 
71
 
! Отговори
bolka преди 12 години
Много различна версия, а може би вярната няма да бъде оповестена. Но не е и необходимо. Истината е, че една голяма певица вече не е м/у живите. За нас остави прекрасни изпълнения. Поклон!
3
8
 
44
 
! Отговори
3 преди 12 години
Ксанакса не е антидепресант а транквилант - папагал неук.За сведение на папагалите в България със сигурност ги пият повечече.
2
4
 
70
 
! Отговори
Димо преди 12 години
Една голяма мистерия отново около смърта на още едно величие уникалния глас на Уитни и песните и и артистичносвта ще живеят вечно ...да почива в мир.
1
28
 
57
 
! Отговори
123 преди 12 години
Съвсем изтрещяха тези американци по тези антидепресанти. Това като бонбонки ги пият някой там. Жалко за станалото, по тази *** причина...