Гага пощури тийновете, родители се червят

10 000 видяха уникалното шоу на поп звездата
Обновена: 16 авг 2012 07:26 | 15 авг 2012 11:51,
385

Гага тръгна за концерта в зала Арена Армеец с полицейски ескорт. Снимка: Булфото

Сблъсъкът на поколенията. Така можем да определим концертa на Лейди Гага снощи в столицата, който събра близо 10 000 фенове в зала Арена Армеец.

В 18.30, обявения начален час на концерта, пред залата все още имаше малко публика. Предимно медии и развълнувани тийнейджъри. До тях родителите, които трескаво попълваха декларации, за да могат отрочетата им да видят своята любимка. Двама татковци на тих глас изказаха своите "почитания" към строгата охрана, след като им задали въпроса: "Как ще докажете, че това са вашите деца?". Единият с чувство за хумор предложи да отидат да дадат ДНК, но пък от друга страна, не искал да лиши дъщеря си да види Лейди Гага.

В същото време настана лека суматоха, тъй като тризначките от Big Brother започнаха да се щракат с фенове. Естествено, целта е да се направи реклама на предстоящото риалити шоу. Вяра, Надежда и Любов си носеха и плакат, с който приканват поп звездата да влезе в Къщата. Въпреки самочувствието им по отношение на владеенето на английски език на плаката личи печатна грешка, впоследствие поправена. Изпуснато "H" е вмъкнато в думата "Brother". Но това не пречи на настроението и трите позираха охотно с всеки желаещ.

Родните "малки чудовища" започнаха да се открояват все повече, независимо от силната конкуренция на девойки, заложили на стандартния тигров принт в облеклото.

Към 20.15 в залата имаше все по-малко свободни места. Поп и попфолк певци също се омешаха с публиката. Камелия пристигна със своя приятел Цветин. Докато се реди за пуканки, никой не я разпозна, тъй като е почти без грим и с обикновен, подходящ за кварталната градинка клин. Десетина минути след нея влезе и Десислава, която бе с приятели. Андреа, която си направи и пиар покрай концерта, също зае своето място.

Сред почитателите на Лейди Гага се оказа и Сани Алекса от X Factor, а тийнейджърки вдигнаха видимо адреналина, като видяха Руши Видинлиев. Той бе с приятелката си - модела Таня Илиева, но не отказа снимки с почитателките си.

Посланикът на САЩ Джеймс Уорлик също бе на линия за концерта на сънародничката си, като това със сигурност е едно от последните му посещения на културни събития у нас, преди да напусне поста през септември.

Рок групата The Darkness подгряваше публиката за голямото шоу, но не впечатли особено присъстващите, които се настройваха.

Всички очакваха Лейди Гага да излезе на сцената към 20.30, тръпката се покачваше, но феновете трябваше да изчакат още 30 минути на фона на класически произведения. За съжаление на придружителите и бирата се изчерпа в този момент.

Точно в 21.00 внушителната сцена бе осветена, Гага се разходи с кон на сцената, а по-късно чудовище "роди" на сцената звездата на вечерта. И най-предубедените към Лейди Гага няма как да не признаят, че сценография, костюми, хореография, танцьори - всичко бе на топ ниво.

Публиката пощуря още в началните минути, а когато прозвучаха "Bad Romance" и "Judas" направо изригна. Провокациите на певицата не закъсняха, единствено в част от родителите личеше притеснение. Няма как - друго поколение, други ценности. "Много "pussy", много "fuck", обобщи около 35-годишен баща, докато гледа как дъщеря му (на не повече от 11-12 години) се кефи на всяка реплика на Гага.

След което обстановката се нагорещи още повече със симулация на секс между лейдито и една от танцьорките върху мотор, на който гордо се вее българският флаг. "Тате, ще ме вдигнеш ли, че нищо не виждам", пита друго момиче, което няма и 10 годинки. А бащата ни в клин, ни в ръкав отвръща с контравъпрос "Искаш ли да ходим за пуканки?".

Тийнейджърите в първите редици обаче са неудържими - крещят, пеят, танцуват. Това е техният миг, едва ли скоро пак ще имат възможността да видят отново на живо своята любимка. Тях не ги вълнува как се чувстват родителите им, нито им пука от различните реакции. За тях е важното, че са едно с "Мама Чудовище".

А тя редуваше прочувствени речи как България е специално място и феновете завинаги ще бъдат част от нея, как всички са едно цяло и споделят еднакви надежди и в следващия момент се определяше за събирателен образ на "всичко, което мразите".     

Превъплъщенията й на сцената бяха десетки - покорна монахиня, секс тигрица, с автомат в ръка, имаше дори намигване и към нейната основна конкурентка на комерсиалната поп сцена - Мадона.

Подобно шоу едва ли ще има скоро пред родна публика, а двата часа със сигурност са се сторили малко на нейните почитатели.

Те обаче могат да бъдат щастливи, че станаха част от магията "The Born This Way Ball".

Естествено, вечерта завърши с бис.

Феновете чуха "The Edge of Glory" и "Marry The Night", а малко момиче ще си спомня този концерт цял живот.  Звездата го изкара на сцената и отправи към всички посланието да следват мечтите си.

Една от тях вече е изпълнена - да бъдат заедно с Лейди Гага.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


385
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Га-гаааааааааа
218
5
 
4
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 11 години
Питбуле, именно това казвам за оная кабалистична па*авра, дето в Полша отиде малко преди да дойде у нас, но там половината от посрещачите и я посрещнаха с домати по простата чутура, а тук *** я боготвореха, изпаднали в езически транс!
217
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази замина ли си в хАмериката ?
216
3
 
13
 
! Отговори
До ДДТ преди 11 години
Моите деца са още много малки, за да ходят въобще на такива събития, но мен като дете са ме възпитавали точно така. Възпирали са ме и са ми забранявали някои неща и са ми обяснявали защо, за което съм благодарен и дори и да не съм разбирал тогава, съм се доверявал на правилната преценка на родителите ми. Ако твоите деца не могат да се доверят на преценката ти и трябва да правят всичко напук и да не изпълняват заръките ти, проблема е изцяло твой и то доста сериозен.
215
2
 
6
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 11 години
248, не честваме смъртта, а успението на Пресвета Богородица. Направи си псравка какво значи тази старобългарска дума и виж заблудата си в това отношение. Направи си и справка за принципните различия между категориите "евреин" и "юдеин", за да видиш и другата си заблуда, с която искаш да поставиш моите думив противоречие.
214
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До дядо Йоцо , прав си днес чевстваме годишнина от смъртта на светата дева Мария майката на Исус , еврейката която роди и отгледа божият син .
213
4
 
0
 
! Отговори
MaxInfo-bg преди 11 години
*** . maxinfo-bg.blogspot . c o m - Най-новия и бързо разрастващ се сайт за Новини,Спорт,Филми,За жената,Еуфория и Развлечения :)
212
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 238 толкова си зле горкия , колкото дори не можеш да си представиш , светата иквизиция пред теб пасти да яде , хубавата новина е чев от такива като теб абсолютно нищо не зависи в тзои свят , съжале боку.
211
3
 
1
 
! Отговори
MaxInfo-bg преди 11 години
. maxinfo-bg.blogspot . - Най-новия и бързо разрастващ се сайт за Новини,Спорт,Филми,За жената,Еуфория и Развлечения :)
210
18
 
10
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 11 години
За жалост, гнусния юдейски травестит не сколаса *** преди "концерта" си и оскверни с помиярското си присъствие нашия град и нашата страна точно в навечерието на един от най-важните църковни празници-Св. Успение Богородично! Преди 2-3 години пак юдейски травестит, изповедник на Кабала, дойде точно по това време от годината за да скверни с присъствието си земята ни, явно искат да свикваме с тези посещения на *** точно по време на големи Християнски празници?
209
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коя е тая гега?
208
7
 
7
 
! Отговори
някой си преди 11 години
като също разказа част от своята история , как на първото и учати имало 300 , после 3000 , и сега 30000 . Което я прави велика , а вие хейтъри сте пълни мишки и ще си останете такива .
207
5
 
1
 
! Отговори
MaxInfo-bg преди 11 години
maxinfo-bg.blogspot/ - Най-новия и бързо разрастващ се сайт за Новини,Спорт,Филми,За жената,Еуфория и Развлечения :)
206
6
 
16
 
! Отговори
някой си преди 11 години
До като четох коментарите повечето от които невежи реших да оставя и своя . В текстовете ли Гага пее основно за равенство между хората обединение любов и за това как с много труд и желание всичко се постига . По време на концерта тя благодари на публиката ,че са си дали парите за концерт а не за наркотици алкохол или цигари, което е голям жест от нейна страна. А на момиченцето което изкара каза ,че ако се труди упорито и иска нещто толкова силно всичко да постигне .
205
11
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 236 преди 11 години
Какво сравняваш Гага с някаква пропаднала група
204
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И Мадона и Гага са *** слугинажи на тъмните сили, които управляват този свят. И двете са некаадърни и аморални - така наречените им шоута се правят от цели екипи промивачи на мозъци. За съжаление, Мадона се задържа дълго на сцената, дано панаирният живот на Гагата е по-кратък.Очаквам в следващото си турне Мадона да си извади тънките черва през оная си работа, щото вече няма какво да покаже.
203
3
 
3
 
! Отговори
пффф преди 11 години
Tази защо би път да идва,ние и тук си имаме прости травестити - Азис,Андреа. И *урви имаме много. Или поне да беше дошла месец по-рано на Бургаското летище, в един там момент, дето нещо гърмеше...
202
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато събере 55 хиляди на ст. Васил Левски като SLAYER ,да дойде да ми се обади ГА ГА ...
201
9
 
5
 
! Отговори
long live rock' преди 11 години
Много блед и неуспешен опит да имитира великата Мадона...Тази Лейди може да е всичко друго,но не и певица....Нямаше ли някой,който да я разходи из крайните квартали на София, както си беше облечена с роклята от пържоли....Кученцата щяха да са много благодарни.....,аз също,заради факта - един изумен, шантав *** по-малко..
200
4
 
5
 
! Отговори
DDT преди 11 години
до 229 - ако децата ти не правят разлика между дрога, педофили и ГАгата това е твой проблем. "Крехката им физика и психика"- все едно слушам учителя си по физкултура, който ни обясняваше че само империалистите и упадъчната младеж пуши цигари и пие бира- като ни хванеше на Пушкома и ни водеше под строй да чистим сняг по цял ден. За теб е комунизма брата - с минимум усилия и много ограничения възпитаваш младостта в боен дух да е винаги готов да се противопостави на врага...