Карл Кокс у нас: 4-часова парти приказка

Диджеят остана зад пултовете в Арена Армеец повече от предвиденото
29 апр 2013 13:06, Петя Славова
2
 Карл Кокс у нас: 4-часова парти приказка
Снимка: Metropolis

Повече от 4 часа остана зад пулта любимецът на българската публика – Карл Кокс. Шоколадовият Буда, който гостува у нас по покана на Метрополис, обикновено пуска не повече от 2 часа, но специално за българските си фенове реши да разкаже истинска парти приказка, която да помним дълго.

„Зарядът от българските фенове ме държи цяла година“, сподели диджеят пред българските журналисти. Феноменалният му сет в Арена Армеец беше на нивото на грандиозните му шоута в най-горещите парти точки в света. Постоянна градация и серия от кулминации остави публиката без дъх и до самия край на партито.

Сетът му беше предимно с техно и хаус тракове, но и любителите на по-тежките избухвания не останаха разочаровани.

Вечерта започна рано със сетовете на Petar, Stein & ValEx, а след тях на сцената се качиха Jassen Petrov & DJ Doncho. Специалната изненада за публиката беше кратката, но ефектна поява на Алекс Раева, която се включи с изпълнение на живо на хита Hey Boy с DJ Doncho.

Още по темата
В полунощ зад пултовете застанаха Miss Lidiya & DJ Smurf (Roboloco), които вдигнаха градусите на партито максимално с танцувален и динамичен сет за появата на хедлайнера на вечерта.

След Carl Cox DJ Steven посрещна сутринта със специална селекция от парчета, които българската публика избираше през Facebook-страницата на Метрополис в последните седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Karl с големия Кокс
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шоколадовия Буда с големия кожен мех. Близо 30 санта натурален черен шоколад!