DJ Penny Metal ще смеси фолклор с местен алкохол

Най-възрастната диджейка от Лондон на SPIRIT of Burgas
12 юли 2013 15:51, Петя Славова
0
DJ Penny Metal  ще смеси фолклор с местен алкохол
DJ Penny Metal. Снимка: SPIRIT of Burgas

Остават само няколко седмици до началото на шестото издание на SPIRIT of Burgas. Сред изненадите на сцената На тъмно FREESTYLE е DJ Penny Metal – може би най-възрастната жена диджей, чиято страст към фолклорната музика превръща сетовете й в незабравимо приключение.

За тези, които никога не са чували за нея - DJ Penny Metal е артист, който издирва музика и плочи из цяла Европа. Цялото й творчество е подчинено на страстта й към източноевропейската музика и конкретно - към руската фолклорна музика.

Смело смесва мелодии, които никой друг не би си и помислил да използва - от нейния пулт може да се чуе национален химн, смесен с полка, електронна музика и какво ли още не.

Освен странната музикална комбинация, DJ Penny Metal гарнира изпълненията си с много чувство за хумор, непринуден контакт с публиката и... водка. „Твърдо съм убедена, че фолклорната музика е силно повлияна от местния алкохол” – казва тя и приканва всички „Чакам ви в моя свят на щури мелодии!”.

Това е второто й шоу в България, а за първото си изпълнение тук споделя с усмивка: „Българската публика е абсолютно луда!”

Участието на DJ Penny Metal у нас е на 28 юли. На същия ден сцената ще бъде открита от най-младите участници във фестивала – Iron Sharks, които са на 7-8 години и ще бъде закрита от DJ Penny Metal , която със своите 50 г. прави възрастовия диапазон на сцената уникален.

Сред другите изпълнители в На тъмно са Миленита, Млък, Уикеда, Петя Данковау както и GANGJAH Army band и NRG D, Силует, Петя Данкова и други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари