Готови за The Freestylers

Звездите на британската електронна сцена пристигат отново у нас
3 окт 2013 16:47, Петя Славова
0
Готови за The Freestylers
The Freestylers. Снимка: Mixtape5

Музикалните титани The Freestylers ще бъдат отново у нас за представянето на новия си албум  - “The Coming Storm”. Концертът им ще е на 18 октомври в *Mixtape 5* на 18-ти октомври.

За сезонния си дебют, екипът е подготвил за феновете една истинска цветна вихрушка от големи имена в музиката, промоция на дългоочакван албум, интересни DJ сетове и доста други изненади.

С феноменални количества децибели и най-новия саунд от Острова, момчетата от Лондон ще вдигнат всички присъстващи във въздуха и ще връхлетят с ураган от музика и танци, обещават организаторите.

С микрофон тази вечер ще бъде и динозавърът от Ragga Twins – Deman Rockers, който ще разтърси сцената с мощния си глас и ще държи тълпата будна и подскачаща цяла нощ. Той е споделил, че има доста неща, с които ще изненада приятно публиката, но това е ясно, имайки предвид новия им албум, който се очаква да излезе до края на годината.

Разбира се, едно истинско Camp Sessions събитие не може да мине и без класическата си част – DJ колаборацията Emil Prize, Sava и Bruhu, като тогава всеки от тях ще направи различен по стил сет. SAVA & Prize ще разчупят леда с малко Breakbeat, Trap & Jungle, а след гостите Bruhu ще покаже как се пуска Drum&Bass.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари