Жана сама викнала полицията в дома си

Певицата нямала нищо общо с "тревната маса", заяви адвокатът й
9 юли 2015 09:54,
55
Жана сама викнала полицията в дома си
Снимка: архив Булфото

Няма повдигнато обвинение срещу певицата Жана Бергендорф, след като полицията откри марихуана в дома й. Това съобщи адвокатът й Стефан Атанасов в ефира на Нова телевизия.

Освен това Атанасов уточни, че не съседи, а самата певица е повикала полицията у дома й след битов скандал.

Още по темата
"След като униформените са дошли е нормално да спасят закона и да извикат за разпит", уточни още адвокатът.

Атанасов беше категоричен, че певицата няма нищо общо с откритата "тревна маса" в дома й. "Тя не е била в нея. Тепърва трябва да се уточни и каква е тя", уточни още той.

Адвокатът отказа да коментира дали Жана Бергендорф е била удряна от мъжа, с когото е била по време на скандала.

"Жана вече си е вкъщи, предстой й концерт. Нещата бяха прекалено раздухани и се вдигна прекалено много шум. Три дни едва ли не това е основна тема в обществото", на мнение е адвокатът.

Стефан Атанасов определи и като слухове това, че тя е била закопчана с белезници при качването в патрулката. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
0
 
! Отговори
bai MILE преди 8 години
Stiga ste q opliuvali be maskari s maskarite vi niedni,gotina e Jana ,spor nqma,dori e mnogo gotina[sladka]
43
0
 
8
 
! Отговори
G преди 8 години
Да живее наукат :)Измислиха телепорта.Сега всеки може да очаква "тревна маса в дома си" без да подозира.Стига адвоката да е добър :)
42
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
с Жанито сме пафкали още преди години.Преди да стане Бергендорф.Аз не мога да разбера какво толкова е станало.По голямата част от музикантите си пафкат тревица особенно на запад .Снуп Дог дори инвестира сериозни пари в отглеждане на Марихуана след като стана легална в САЩ.Да я легализират най-накрая тази билка ,че цялото МВР само с глупости се занимава
41
3
 
8
 
! Отговори
Феб преди 8 години
Къде е Боко сега да каже, че я иска осъдена и не го интересуват никакви проверки.Сега не го ли е срам. Значи полицаите ги уволняват без да има проверка дали всичко е истинско, а тоя травестит хванат с трева при поредната му пиянско-наркоманска оргия го пускат щото нямала нищо общо "ТРЕВАТА НА НЕЙНАТА МАСА В ХОЛА И" даже не се усетила да я скрие когато са дошли полицаите, толкова е била дрогирана и нагла.БОКО СРАМ ЛИ ТЕ Е СЕГА. ЩЕ Я СЪДИШ ЛИ БЕЗ ДА ТЕ ИНТЕРЕСУВА НИЩО. АААААААААААААА????????
40
0
 
10
 
! Отговори
KOI преди 8 години
Да се знае - нито аз, нито приятелите ми имаме общо с подобна маса по домовете си. Тя сама се материализира, почти сама се дематериализира в последствие!
39
1
 
5
 
! Отговори
Гост преди 8 години
Чудят се как да позамажат скандала и какви ли не глупави обяснения - как тя била поканена в МВР само да уточни какво било станало. Една такава скромна покана за 24 часа, на кафенце, нищо страшно не е станало!Те тия торбички под очите са от многото концерти, тя така се скъсва от участия, че хората не я познават даже.
38
3
 
11
 
! Отговори
Y преди 8 години
Българския вариант на Кончита Вурст
37
2
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Това на снимката прилича повече на мъж.Егати талантите,егати ..певиците!
36
0
 
12
 
! Отговори
G преди 8 години
Който има ключ за Жана, да и го върне веднага и да спре да си оставя "тревната маса у тях"Явно за това е бил скандала.А можe би куките са я подхвърлили, за да я поканят на спаринг в ареста, че за Жоро няма достоен противник :)
35
0
 
3
 
! Отговори
G преди 8 години
Който има ключ за Жана, да и го върне веднага и да спре да си оставя "тревната маса у тях"Явно за това е бил скандала.А може би куките са я подхвърлили, за да я поканят на спаринг в ареста, че за Жоро няма достоен противник :)
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tazi dali osaznawa kolko e grozna???
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"предстоЙ"??? МОЛЯ? До къде стигна журналистиката ни - някакви девойки неграмотни да пишат. Каква диплома имаш ти бе, Маре?
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе сама викнала полицията... искала да звънне отново на дилъра и грешно набрал номера
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СандоКърти мивки,лепи плочки... :-D:-D:-D
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Атанасов беше категоричен, че певицата няма нищо общо с откритата "тревна маса" в дома й. "Тя не е била в нея. Тепърва трябва да се уточни и каква е тя", уточни още той."Така е, тя няма нищо общо с тревата вкъщи, щото не е в джобовете й, а стои на масата. Интересно каква ли е "тревната маса", сигурно е косила поляната и е забравила да изхвърли ***.
29
3
 
5
 
! Отговори
el magiko преди 8 години
Дрогата не прощава .... макар и лека,а Жана да се пробва на световната сцена а не с евтин PR
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе айде ся малко ганджа намерили в тях, голям праз не е кой знае, какво?! По-лошото е че това е поредния пример за хора, които отглеждат децата си в ужасни скандали и напрежения, жалва се тя пред медиите, че мъжът и и е взел детето и не го виждала, но крушката си има опашка - 100% си го е заслужила с поведение, да не говорим, че си има и излъчване на кофти човек!
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коя е тая Жана? От телевизията ли е?
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Три дни едва ли не това е основна тема в обществото"Обществото не е виновно, че медиите го занимават с посредствени певачки и псевдо звезди търсещи внимание. Въпросната госпожица дори не е тема за разговор и никой нямаше да я брои за жива, ако не бяха смотаните ни медии.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да й направят тест да видим какво има общо