Крисия с второ място на "Детска нова вълна 2015"

Филип Киркоров и Лев Лещенко впечатлени от таланта й
14 авг 2015 16:23, Красимир Ангелов
41
Крисия с второ място на "Детска нова вълна 2015"
Крисия отново впечатли журито с гласа си. Снимка: Булфото

Крисия Тодорова спечели второ място за България на международния конкурс "Детска нова вълна 2015", съобщава БТА. Надпреварата се проведе в международния детски център "Артек" в Ялта.

В състава на журито бяха известни изпълнители като Филип Киркоров, Лев Лещенко, Александър Рибак и др. Председател на журито бе народният артист на Русия, продуцентът и композитор Игор Крутой.

На първо място се класира 12-годишната участничка от Малта Гайя Каучи, а Крисия си раздели второто място с руския дует "Дивите китари". Трета остана 12-годишната Мария Кочарян от Армения.

Всички от призовата тройка получават диплом от конкурса и статуетка "Кристална вълна".

В "Детска нова вълна 2015" участваха 15 деца от 12 страни. Крисия Тодорова спечели второ място и на детската "Евровизия", благодарение на което нашата страна ще бъде домакин на конкурса тази есен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен ми харесва. Песните за конкурсите са добри. Но такива песни като День Победы не всеки възрастен може да изпълни както трябва. Иначе изглежда и звучи нелепо. Как може тези, които определят какво да пее момичето, да го поставят в неуместна ситуация?
22
0
 
5
 
! Отговори
До До До 25 преди 8 години
Абе НЕруските пак са същите по отношение на нас. Разликата е само в това, че едните са праволинейни и груби, а другите са хитри - усмихнати и любезни
21
7
 
1
 
! Отговори
xxx преди 8 години
До До 25Какво нормално може да се очаква от руските *** освен подло простотии???
20
2
 
7
 
! Отговори
До 25 преди 8 години
И аз така мисля. Вижте какво написаха за нея в Комсомольская правда - подло е! Забелязвам в руските вестници, че от 1 декември миналата година (спирането на Южен поток), се води една отвратителна дискредитация на България и всичко българско. За Крисия - горе главата и браво! Талантът не се влияе от зложелатели!
19
13
 
10
 
! Отговори
Офф преди 8 години
Аман от тая малка пръдла. Всеки ден ни я натрапвате. Пеела, чудо голямо. Не е единствената.
18
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Журито е получило указания да не класира Крисия на Първо място защото е от България! Знаем защо.
17
10
 
14
 
! Отговори
asdfghjk преди 8 години
ПЕЕ ДЕТЕТО И Е МНОГО КРАСИВА БРАВИ Криси.СУПЕР СИИИИИИИИИИИ
16
4
 
6
 
! Отговори
ТОШО преди 8 години
Никой не си задава въпроса как работат санкциите на ЕС срещу Русия, особено срещу Крим?Изглежда санкцийте паднаха, щом България признава Крим за руска територия?!А за малката Крисия - едно голямо: "БРАВО!"Бихме искали да знаем как живеят хората в Крим под дулото на автоматите, гладува ли народът там и още много други неща. Нека Красимир Станчев да ни разкаже!
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То този сайт с тези нови стана за детската градина
14
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тази измислена Крисия. Аз се кехя на Дивна
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-н Тулски, разбирам Ви за какво говорите, писнало Ви е да слушате все за нея. Но ще Ви поправя.Детето талант има и всички са го видели. Друг е въпроса, че много акули се опитват да го експлоатират. За тях е просто стока. Таланта си е талант. Но ако я изтощят психически и физически, един ден ще е омръзнала на публиката а и на нея може да не й се пее повече.
12
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на момичето! Като съм я слушала и гледала, тя е един завършен човек в детско тяло.Другото момиче при Слави също е чудесна, но няма този живец и завършеност. Като има Крисия репетициите надали й тежат. А какво е според вас "безгрижно детство"- висене на компа, преяждане с хамбургери и глезене от баби ли? Поне е случила и на читави подкрепящи родители. Колкото до "бъдещето"... Пък и Моцарт да беше почакал, къде още на 3 г е седнал на пианото и на 5г тръгнал да композира.."пропиляно детство"
11
4
 
14
 
! Отговори
diavolcheto преди 8 години
Браво и честито, Крисия?Не спирай да обичаш музиката, да се развиваш, да вървиш напред, да радваш и омагьосваш с талант и човешка същност!Искрено се надявам твоите родители и всички онези, които се грижат за теб и прекрасния ти талант да не забравят, че си едно прекрасно детенце, което се нуждае както от почивка, така и от " правенето " на детски неща. Като всички деца! Здраве, късмет и успех, Крисия!
10
3
 
11
 
! Отговори
от 14-и преди 8 години
Изобщо не и го пожелавам.Господ здраве да и дава.Примери за съдбите деца-чудо има достатъчно.
9
11
 
8
 
! Отговори
до 13-и преди 8 години
Не и когато се плаща със здравето.Рано или късно ще изпуши необратимо.
8
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, може и да няма безгрижно детство като останалите деца, но пък има талант, който не трябва да се похабява. А посредствените нека си живеят посредствено цял живот!
7
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен пък ми писна от втори места. Много я харесали ама второ място.
6
4
 
24
 
! Отговори
uu преди 8 години
До 4 и 5:Знаете ли каква е разликата между простотията през, примерно 16 век, и сега...Никаква... Просто сега можем да си я показваме и па Интернет.
5
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горкото дете...Жестоките родители са му отнели детството.Никой няма право да отнема цял етап от живота на някого.Детство, юношество, младост,зрялост, старост.Е, на това дете му е отнет най-безгрижният период от живота и е захвърлено направо в битки. .Съд за такива родители!
4
34
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нешо ми писна от тая пикла.......... в кумир я превръщате а това е гадно.........