Елтън Джон иска среща с Путин, ще му обяснява за гейовете

Музикантът обаче опреди идеята си като утопична
13 сеп 2015 13:03, Красимир Ангелов
98
Елтън Джон иска среща с Путин, ще му обяснява за гейовете
Снимка: БТА

Британският певец и композитор сър Елтън Джон е изразил готовност да се срещне с президента на Русия Владимир Путин, за да обсъдят отношението на държавния глава към правата на гейовете, съобщи BBC.

Музикантът обаче определя идеята като утопична. "Бих искал да се срещна с Путин. Той може да се се присмее зад гърба ми, когато затвори вратата зад мен и да ме нарече пълен идиот, но поне ще знам, че съм имал достатъчно съвест да опитам", казва сър Елтън Джон.

Музикантът е в Киев за XII международен форум "Ялтенска европейска стратегия". В изказването си на него той призова украинците да изградят ново общество, толерантно, проявяващо търпимост, включително към ЛГБТ обществото, съобщи в. "Индипендънт".

По време на посещението си в Киев британският музикант се срещна с президента на Украйна Петро Порошенко. Държавният глава подари на музиканта тениски с изображенията на Олег Сенцов и Александър Колченко, осъдени в Ростов на Дон за тероризъм на 20 и съответно на 10 години лишаване от свобода.

Елтън Джон не за пръв път изразява желанието си да обсъжда с Владимир Путин въпросите за правата на гейовете. През ноември 2014 г. той искаше да се срещне с руския държавен глава и да говори с него. В Кремъл обаче не бяха информирани за плановете на музиканта, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
0
 
! Отговори
Пеньо Пенев преди 8 години
Цитат от поемата за Кънчо Пу.кодеров: "....г.зът ви възтесничък е, СЪР, да няма после хър и мър...."
33
1
 
0
 
! Отговори
Алтав Джон преди 8 години
Елтън Джон е таен агент на НАТО с тайна мисия. В НАТО е пълно с елтън джоновци. Те видяха дебелия и съвсем се разкиснаха. Удариха го на молба вече.
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво има да му обяснява, те Путин и Медведев не са ли гейове ?
31
4
 
2
 
! Отговори
пундел преди 8 години
като гледам путин и медведев как тренират заедно, облечени в тясна, ярка ликра и си мисля, че путин вече знае това, което сър елтън смята да обяснява..
30
0
 
2
 
! Отговори
до педито преди 8 години
И какво му е на 16 век,м!?
29
20
 
4
 
! Отговори
атанас преди 8 години
Елтън Джон е направил повече за развитието на човечеството, отколкото Путин. Така че има пълното право да изисква неграмотния руснак да се срещне с него и да му припомни, че не сме 16, а 21 век!
28
3
 
18
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Да поиска среща с Кадиров и да му обяснява на него...
27
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А аз се чудя защо такъв ревностен православен християнин като Путин се разведе на стари години скед толкова години брак. А то човекът бил гей.
26
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Идеята всички да станат гейове напоследък се промотира много активно. Тя има много положително страни- ще намали населението на земята, гейовете не правят войни, не вдигат революции и слушкат повече от мачовцете какво им заповядва световния империализъм. Изобщо земя населена само с гейве и лизбийки ще бъде много по мирна и спокойна. Само гадния Путин се съпротивлява още.
25
1
 
5
 
! Отговори
maora преди 8 години
Gey e bolest i zaraza. Nau4no e dokazano. Pulna zabrana da orglejdat deca i da se jeniat. Ina4e shte promeniat genofonda na horata i sled 50 godini niama da se rajdat deca po normalen put. Ina4e da si jiveat zaedno .....boli me trutkata.
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напълно съм толерантен към гейовете, да се любят както си иска. Ама да не нахалстват гейството да стане задължително. Ас съм стар вече но вие младите момчета да му мислите с крехките задничета.
23
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще му се! Путин си има млади момчета.
22
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 8 години
"Той може да се се присмее зад гърба ми, когато затвори вратата зад мен"Този Елтън много задни мисли има за Путин.
21
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименСега световното гей движение ще укрепне след като такъв влиятелен човек като Путин признае ориентацията си. Ще олекне и на повече от половината русофили, които също са гейове, но досега се изявяваха като хомофоби.
20
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега разбрах защо според стистиката количеството русофоби, е равно на количеството гейоее в България.
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хаха, добре Елтъне. хаха. окей., добре си намислил.
18
19
 
3
 
! Отговори
Евгени Минчев преди 8 години
С радост ще участвам в първият свободен гей парад. Много се радвам, че такъв велик човек като Владимир Владимирович е от наште.
17
18
 
5
 
! Отговори
Me преди 8 години
Нарушаване законите на природата?!? Слагане под общ знаменател на хомосексуалните хора с педофилите, некрофилите, зоофилите и техни подобни?!? Много сте зле, хора, много.... затова тая държавичка изтъпява с всеки изминал ден все повече и повече. Защото вие сте водещият фактор за тоталното пропадане. С две думи - *** народ! Трън в очите ви са неща, с които другите живеят от десетилетия.
16
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като сър Елтън Джон видял фотосесията на Путин и Медведев във фитнеса, за него не останало и капка съмнение за тяхната ориентация. Затова е срещата. А между другото повече от половината русофили също са геойве.
15
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То има ли някой още да се съмнява че джуджето е обратно ?