В САЩ сравниха Поли Генова с Мадона

Песента ще звучи страхотно в "Глоуб Арена", смятат в Америка
Обновена: 15 май 2016 11:46 | 15 май 2016 08:02,
85
В САЩ сравниха Поли Генова с Мадона
Снимка: Ройтерс

Жизнерадостна, увличаща и оставяща те с добро чувство, това вероятно е най-добрата българска песен на Евровизия досега, коментират изпълнението на "If love was a crime" от Поли Генова от американската медия Huffington Post.

Още по темата

"Ето как се завръщаш на сцена! Поли Генова надскочи всички очаквания и представи съвременна, дръзка, подходяща за слушане по радиото песен, която можеш да си изтананикаш и ще изглежда и звучи невероятно на "Глоуб Арена", пишат от изданието.

Те са впечатлени, че песен, която лесно може да бъде свързана с правата на гей общността, може да излезе от страна, считана за по-консервативна.

"Аз ли съм единственият, който има усещането, че това успешно може да е песен и на Мадона?", питат от изданието, което вероятно е най-добрият комплимент за млада певица, пише "Труд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: ЕвровизияПоли Генова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
65
 
4
 
! Отговори
МИМА преди 8 години
нищо впечатляващо крещи като гарга дори и АЗИС 100 ПЪТИ ПО ДОБРЕ БИ СЕ ПРЕДСТАВИЛ ЗАЩОТО ИМА ГЛАС А МАЛКАТА КРИСИЯ СЕ ПРЕДСТАВИ ВЕЛИКОЛЕПНО МИНАЛАТА ГОДИНА МАХНЕТЕ Я ТАЯ ИЗЛАГА СТРАНАТА НИ СТИЯ ПАРЦАЛИ ПО НЕЯ ГОЛА ВОДА
43
3
 
11
 
! Отговори
Globalfix преди 8 години
Наложи ми се да прочета статията в оригинал за да разбера от къде му е хрумнала на америквръзката с хомосексуалността - от заглавието: Ако любовта е престъпление...кой за каквото си мисли. Не е платена статията в днес.бг, ето източника - huffingtonpost/david-thielen/bulgarias-eurovision-entr_b_9765918.html
42
6
 
3
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
До 52Точно описание на народа, нулев морал. Но и най консервативните народи са против гей хората обаче нямат нищо против да цепят чужди дупаринки
41
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Политевровизия. И всичко е да се натрие носа на руснаците. А къде отиде изкуството и шоуто ? Най-добре е догодина да се допуснат само представителите на украйна и русия, като първо място автоматично да се присъди на украйна. Другите няма за какво въобще да се явяват.
40
5
 
24
 
! Отговори
боцко преди 8 години
Татарчугата беше много смачкана - типична татарка. А колко са ни тормозели през игото... !
39
1
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Песента на украинката верно не е за първите 10 места, а те я курдисаха на първото ! Вай вай, даже и певицата не струваше. Наша Поли е много по-убава.
38
1
 
27
 
! Отговори
боцко преди 8 години
Украинската татарка я добутаха зорлем до първото място. Не е честно да се включва политически елемент като водещ в такъв конкурс. Къде е справедливостта ! И кой пробута нови правила - за отчитане вота на журито, дрън-дрън та татар-пляс.
37
42
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като Мадона, ама друг път!Ако не ни я навираха непрекъснато пред очите, тая Генова никой нямаше и да я знае. Който може си може. Нашата не си може.
36
48
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои българи не могат да проумеят, че други българи имат собствено мнение и НЕ харесват т.н. певчески данни на Генова, наподобяващи викане и крещене по микрофона. А и дрипите по нея не са модерни днес, бяха актуални преди 10 години.
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
42 Шарено котле не беше конкурс а телевизионно шоу по примера на Музикладен в Западна германия . Тук на изток нищо не измисляме само копираме . Ален мак беше конкурс за пполитическа песен . Евровизия вече е на колко 42 или повече години . Няма как ад е взела нещо от котлето на ГДР . Но аз винаги съм смятал , че голямо значение за гласуването има етническия и национален признак . Страните от СР гласуват или за Русия или против нея . Същото е и за бившите Югорепублики а и за всички останали
34
37
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поли Генова беше /и е/ абсолютен КИЧ!!!
33
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаше преди години в ГДР един конкурс Шарено гърне. Евровизия е наследник на тази ш.итня но с голям привкус и на Ален мак- наградите са винаги политически коректни!
32
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Австралийка корейка печели 2 място на Европейски конкурс ?!? И къде в този конкурс има грам истина ? *** лъжи и политика.
31
3
 
9
 
! Отговори
Kyk преди 8 години
Абе я дайте линк към статията , че пак може да се окаже поредната лъжа от българските медии.
30
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен "Мъдона" може да иска да е Поли Генова само че с пари иначе обратното е изклюна. Не може едно *** да се сравнява с човек. Дано Поли никога не пада до низките дълбини на морална низост в които живее въпросната американска певица-блудница
29
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато започнат да казват, че Мадона е американската Поли Генова, ми се обадете. То бива хвалене и платени статии, ама вече се оливате.
28
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо я срявняват с Марадона?
27
7
 
21
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Въпросната Луиз Чиконе "Мъдона" е една кощунница, която често светотатства и богохулства с изказванията и песните си. Да се сравняваш с такъв мерзък човек е най-долна низост. Дано самата Поли не се сравнява с тотални морални *** и подметки.
26
4
 
34
 
! Отговори
Специалист преди 8 години
От днес по села и по паланки, по заводи и сред нивята, всички евро пейци ще пеят украинската песен. ... Ще я преподават в детските градини и в училищата. Защо ли си мисля обаче, че ако го имаше "Златният Орфей", тая Джамила - Камила нямаше да бъде допусната дори като зрител в залата. Жалко, че конкурсът чрез който изгряха АББА, вече не е музикален, а чисто политическо-престъпен.
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо в текста на песента няма нищо гейско. Извратеняците и служители на злото обаче виждат порок там където няма-това на езика на психологията се нарича ефекта на огледалото-в огледалото всеки вижда това което е-американците са пед-али и виждат ***. В песента се пее за любов, а не за сексуални извращения. Любовта е духовно чуство и то няма нищо общо със секса. Любовта е духовна добродетел, а блуда, прелюбодеянието и со-домията са пороци и гряхове - противоположни на любовта.