Детето-чудо на Пловдив отива на Евровизия

Лидия Ганева ще ни представи на 20 ноември в Малта
Обновена: 12 юни 2016 08:22 | 12 юни 2016 08:02,
27
Детето-чудо на Пловдив отива на Евровизия
Снимка: БНТ

Лидия Ганева от Пловдив е победителят в конкурса "Децата на България са супер", който определи българския представител в Детската Евровизия.

На финала децата пяха по 2 песни - една на български и една на английски език. По Българската национална телевизия победителят беше избран чрез гласуване на зрителите и специално жури. Лидия Ганева ще участва в Детската Евровизия в Малта на 20 ноември.

Журито и телевизионните зрители класираха на второ място Димитрина Германова от град Добрич. На 3-то място е Преслава Петрова от град Търговище. Група Бон- Бон остават четвърти, а на пета позиция се класира Симона Кръстева от София.

Наричат Лидия детето-чудо на Пловдив. Тя успя да спечели сърцата на журито с невероятните си изпълнения, особено като се вземе предвид, че е едва на 10 години. Лидия съчетава в себе си невероятни гласови качества и страхотна харизма.

На финала на конкурса "Децата на България са супер" Лидия изпя песента на Майкъл Джексън "Who's Loving You" и вечната "Рапсодия" на Роберта, с която грабна сърцата на зрителите.

Вижте "Рапсодия" в изпълнение на Лидия:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е фалшиво, колкото пишете, бива си пеенето. Не ме вълнува особен тоя конкурс, не съм чул другите, сега видях новината. Тази евровизия ми се струва голяма измислица - и за малки, и за големи.
5
10
 
13
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 7 години
Слаба работа. Крисия вдигна много летвата и трудно ще намерим дете с нейната харизма най- вече , камо ли с певческите и умения .Тя е божествено дете !
4
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Детето-чудо? Вие майтапите ли се? Това момиченце е направо стряскащо некадърно. Какво ли се учудвам- каквито от БНТ-то такъв и избора им.
3
0
 
19
 
! Отговори
Fen преди 7 години
Кой беше този *** ***, който реши конкурс за детска песничка да се излъчва от 22:00 часа по време на най-интересния мач от европейското първенство?
2
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже Господи...толкова фалшиво! Кой оли.гофрен го избра това момиченце да ни представлява?
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много под класата на Крисия. Да не кажа че е фалив гласа й. Жалко!