Цветана Манева и Рут Колева срещу домашното насилие

Актриса и певица се обединиха в нов клип
24 яну 2018 14:15,
42
Цветана Манева и Рут Колева срещу домашното насилие
Снимка: Bulfoto, архив

Цветана Манева изигра майка на жертва на домашно насилие в новия клип на Рут Колева. Певицата посвети видеото и песента What You Say To A Girl на един от най-големите обществени проблеми в днешни дни.

Това е третият видеоклип към песен от чисто новия албум Confidence. Truth. Режисьор е Вито Бонев, а в главните роли са актьорите Анастасия Лютова, Анастас Георгиев и Цветана Манева.

"Искам да споделя, че клипът към What you say to a girl е най-красивото и вълнуващо нещо, което сме снимали" - казва Рут и допълва, че това не е музика, а филм с послание, заснет от невероятен екип с много любов и отношение.

Песента What You Say To A Girl е написана от Tien Nguen, приятел и колега на Рут, който живее и твори в Лос Анджелис. Музикалната и визуалната част на парчето разказват за волята, правото на избор и изпепеляващия характер на накърненото женско достойнство, като насочват вниманието на обществото и медиите към сериозния проблем с насилието на жени в България.

Рут Колева сподели новината за предстоящата международна премиера на новия си албум. Американската компания Fat Beats обяви, че международно турне по представянето на Confidence. Truth ще бъде от април до ноември 2018 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
0
 
! Отговори
1 преди 6 години
Песента е блюдкаво копие на западна музика. Не може да се слуша.Освен това защо в нея мъж бие жената ?Преди време една жена в България уби брат си и децата му заради имущество и я осъдиха условно. Възможно ли е и жените да са насилници ?Какъв процент от убийствата на новородени е извършен от жени ?Някой клип за това ?Аман от нео-марксизъм, постмодернизъм и феминизъм. Тази помия ни залива отсякъде.
33
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 6 години
Наскоро научих какво става в Африка. Отива някоя "звезда" от запада, стои там 20 мин. Снима се с горките гладни дечица, хвърли им някоя дрешка и след това се връща на запад да обяснява как се е борила с детският глад и как трябва да се направи още.Тези са същите. Възползват се от положението за лични дивиденти.
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
само с видът си подтиква към насилие
31
2
 
2
 
! Отговори
Евелин преди 6 години
До АнонименСтига с тази ориентация и с този трети пол. Става дума за насилието над жени и дискриминацията. На насилниците им е изгодно да търсят под вола теле и хайде сега да си чешем езиците със сексуалната ориентация.
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е нема такава певица! може така да се казва, може и да и викат "певица", ама за мене не е! имах един познат викаха му Шаляпин, питам аз, сащо му викате така - като се напие много пее, за тва!
29
2
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Цветана Манева и кой?
28
0
 
0
 
! Отговори
Българче преди 6 години
Йелоустоуне ? Нибиру ? Ким ? Колко още ще ни мъчите ?Идвайте и ни оттървавайте от абсурдните времена в които живеем !Тази лъжовна псевдо-реалност обгръща всичко мило и родно що любя, тача и милея !
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Феминизмът не идеология или политическо движение, а външното проявление на психично дегенеративно заболяване.
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вероятно не гледате телевизия, за да знаете точно за какво става дума. Не е толкова елементарно - става въпрос и за насилието да бъде продадено момиче на непознат за жена, за малолетни булки и ранно забременяване и обрязване и ...Нямам проблем за ориентацията, но има проблем, че на ориентация ще бъдат обучавани 4-годишни деца от неправителствени организации, в ОТСЪСТВИЕ на родителите!Разбиха традиционното семейство, сега ще объркат мозъчетата на децата ни?!Това е проблемът, не друго!
25
3
 
7
 
! Отговори
мда преди 6 години
Само заради името "Истанбулска конвенция" съм против !
24
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко бой са яли в къщи теа двете !
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато рут колева застане зад дадена кауза със сигурност каузата е пердута.
22
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да направим градове за третополови + феминистки + ***, а в останалите да останат нормалните хора. То се е видяло, че везните се накланят в полза на "нещастните" третополови и недоклатените феминистки, а това определено няма да отключи добронамереност в повечето мъже. Където има несправедливост в правата ще има и насилие!
21
1
 
23
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
И с какво въпросната Конвенция ще попречи на Асан Кьоравио да пребива Айшето ? Те на тоя въпрос ми отговорете ?
20
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тая дъртата я сънувам как е вкарвам десно кр0ше, а младата е опасна око не я свалиш с първия става трудна, дано и избегам!
19
4
 
10
 
! Отговори
Вальо-Гарата преди 6 години
Ето как времето променя мисленето на хората т.е на жените...Едно време в Пловдив на пейките под Альоша, на целомъдрената Цеца Манева и още една известна като Мара-електронната пушка, петима батковци от махалата им правиха панаир като си ги сменяха, а ние по-малките гледахме скрити в храстите...Сега Марчето още си ходи като шантава из улиците, но Манева е сложила строгата маска на сериозността и целомъдрието, и се прави все едно в саксия е расла и трева е пасла...
18
1
 
17
 
! Отговори
жена преди 6 години
писна ми политкоректност
17
1
 
28
 
! Отговори
учуден преди 6 години
Тя самата Рут Колева имаше проблеми с агресивно и арогантно поведеие. Не знам с какви очи се е намърдала там и се прави на хрисима.
16
3
 
5
 
! Отговори
э23 преди 6 години
Клипът е хубав, но песничката е незабележима...
15
5
 
14
 
! Отговори
статистика преди 6 години
Всички насилия върху бебета, деца и такива с увреждане са от освирепели ЖЕНИ.