Букмейкъри: България – сред победителите на Евровизия

Equinox излизат с "Bones" под номер 10 на 8 май в Лисабон
29 апр 2018 10:28,
57

Българската песен се нарежда сред победителите в конкурса Евровизия тази година. Това сочат прогнозите на букмейкърите за "Bones" на Equinox дни преди надпреварата в Лисабон да започне.

Към 8 часа днес в класацията на Eurovisionworld българската песен е на пето място. Пред нас са израелският претендент - певицата Нетта и "Toy", както и от изпълненията на Гърция, Португалия и Естония.

Класацията е динамична, преди ден българската песен се беше изкачила до второ място, пише "Дарик".

Още по темата

Вчера българската делегация пристигна в Лисабон, където ще се проведе музикалното състезание тази година след като Салвадор Собрал грабна победата миналата година. Тогава той изпревари Кристиан Костов, който остана втори.

Сегашните ни представители в конкурса ще излязат на сцената под номер 10 на 8 май, когато е първият полуфинал.

В състава на Equinox са певицата Жана Бегендорф, както и музикантите Джей Джей, Владимир Михайлов, Джони Мануел и Трей Кембъл. Формацията е събрана специално за конкурса. Двете имена с чуждо звучене са на популярни американски изпълнители - единият участва в "Америка търси талант" през 2017 г., като достига до полуфиналите на предаването и се превръща в интернет сензация, а другият работи с актуални изпълнители като Дуа Липа.

Композитор на песента "Bones" е Борислав Миланов, благодарение на когото България достигна до второто и четвъртото място на "Евровизия" в последните две издания - с Поли Генова с "If Love Was a Crime" (2016) и Кристиан Костов с "Beautiful Mess".

Продуценти на песента са и Борислав Миланов и Йоаким Першон. За хореографията Equinox са се доверили на професионалист, който има предишни победи в конкурса.

В 63-о издание на форума ще се включат представители на 42 държави, обединени от мотото "All Aboard!" ("Всички на борда!").

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
7
 
10
 
! Отговори
КИЧ преди 6 години
Много са антипатични , едрогабаритни и нямат никаква Евро визия, а парчето е ПЪЛНА СКРЪБ! Мудна, нескопосна и пълна с плагиатство песен . Ако го запее Азис, ще му пасва идеално - чалга балада с елементи на поп. Нямаме никаква прозрачна национална селекция както в други страни, а участниците ни се определят от личните интереси и лобиране на определени хора или компании. Не може цял живот да пращат хора с връзки на Саня Армутлиева и Вирджиния рек. или такива на Слави Трифонов. нито един български участник/песен на този конкурс досега не ми е харесал, а най - ужасните бяха Кр. Костов и П. Генов
24
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пред Евровизия, планета ми се струва, като парафин на културата и човечността.
23
1
 
6
 
! Отговори
Just Like преди 6 години
Na men presentation mi haresva.
22
3
 
9
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Ха ха ха... български букмейкъри ли .. на женския пазар :)
21
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
любовта била черна дупка и ние трябвало да паднем в черната дупка.няма бъдеще в тия. виж ако се маскират като бежанци,още по добре като бежанци хомота и *** и изиграят нещо от типа на "спасяване на талибан-бежанци в бурното море" имат много шансове за челните места
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статистиката показва, че Израел печели през 20 гофини - 1979 г., 1998 г.... Група печели рядко в последните 20 години само хеви метл Лорди в 2005 и в 1996 г. една рок. Държави от Източна Европа печелят много рядко и по изключение.
19
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трансджендърски политически фарс с акомпанимент.
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какво са гледали от Дарик, но БГ е твърдо на второ място почти от месец и не сме мръднали.
17
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фактът, че този ПРОДУКТ е в състояние да увлече толкова много хора, показва,че светът се е напълнил със зомбита..
16
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евровизия е политическо съревнование! Няма класация за песен!
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Песента на Израел за кокошката води в класирането.
14
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прилича ми на психарската песен за черния гарван и Рагнар Ладброк от Викингите. Вотът ще се реши от журито и СССР държавите..
13
2
 
15
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Хехе.Българска песен с български изпълнители:)))Работата стана като френския национален футбол.Как пък не се научиха че това е фестивал на политическата песен в Европа.Откакто оная украинка спечели с воя си на умряло за какво пеене можем да говорим
12
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо изобщо слагат българи да пеят тази хубава песен.Само я похабяват , а имат и акцент.Какво им костваше да вземат още двама трима американци.Пък песента НЕКА пак си е българска.
11
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПесничката не е никак лоша=========="Не е лоша" е определение, което подхожда на супа или мусака.За музиката не става, но пък това не е музика, така че ....прав си.
10
7
 
20
 
! Отговори
Бау преди 6 години
конкурса е за ... ПЕСЕН не за изпълнител. Песента е чисто българска, даже сме направили и за друга държава, която участва. Няма значение кой пее, можеше и да са група китайци с хармоники. Стига сте злобели. Ако спечелим ще сме домакини, ще говорят за нас, ще идват туристи ще возите с такситата на "специални" цени .. :D
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже има и българи в тази група, която представлява България.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
O sancta simplicitas!
7
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Песничката не е никак лоша! Прави ми впечатление, че последните години като че ли започнахме да се представяме с по-качествени песни на Евровизия. Като че ли поотмина времето на Азис, Софка и тем подобни да ходят на конкурса... : )
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мнението ми за тази "песен" е име на предишната "песен" , с която се "ПРЕДСТАВИХМЕ"или бютифул мес, баце.