Букмейкъри: България – сред победителите на Евровизия

Equinox излизат с "Bones" под номер 10 на 8 май в Лисабон
29 апр 2018 10:28,
57

Българската песен се нарежда сред победителите в конкурса Евровизия тази година. Това сочат прогнозите на букмейкърите за "Bones" на Equinox дни преди надпреварата в Лисабон да започне.

Към 8 часа днес в класацията на Eurovisionworld българската песен е на пето място. Пред нас са израелският претендент - певицата Нетта и "Toy", както и от изпълненията на Гърция, Португалия и Естония.

Класацията е динамична, преди ден българската песен се беше изкачила до второ място, пише "Дарик".

Още по темата

Вчера българската делегация пристигна в Лисабон, където ще се проведе музикалното състезание тази година след като Салвадор Собрал грабна победата миналата година. Тогава той изпревари Кристиан Костов, който остана втори.

Сегашните ни представители в конкурса ще излязат на сцената под номер 10 на 8 май, когато е първият полуфинал.

В състава на Equinox са певицата Жана Бегендорф, както и музикантите Джей Джей, Владимир Михайлов, Джони Мануел и Трей Кембъл. Формацията е събрана специално за конкурса. Двете имена с чуждо звучене са на популярни американски изпълнители - единият участва в "Америка търси талант" през 2017 г., като достига до полуфиналите на предаването и се превръща в интернет сензация, а другият работи с актуални изпълнители като Дуа Липа.

Композитор на песента "Bones" е Борислав Миланов, благодарение на когото България достигна до второто и четвъртото място на "Евровизия" в последните две издания - с Поли Генова с "If Love Was a Crime" (2016) и Кристиан Костов с "Beautiful Mess".

Продуценти на песента са и Борислав Миланов и Йоаким Першон. За хореографията Equinox са се доверили на професионалист, който има предишни победи в конкурса.

В 63-о издание на форума ще се включат представители на 42 държави, обединени от мотото "All Aboard!" ("Всички на борда!").

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Equinox-много българско име..............тая Евровизия е пълна пародия.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един с едно око, води хиляда слепи...
3
4
 
3
 
! Отговори
до Бау преди 6 години
Вие си защитавате своите хора и това е!
2
5
 
11
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Все още сме на 2ро място в "класациите". Не знам Дарик къде по деволите гледат. Имаме реален шанс тази година за победа. Промениха и правилата за гласуване от журито. За шматката с коментар 1: Ще имаш много клиенти чужденци да караш с таксито ако сме домакини.
1
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква полза за обикновените българи?Освен това името на групата не е българско, нито изпълнителите!!!