"Bones" – добре конструирана и изпята на Евровизия... Но защо сме 14-и?

Важно е как ще се развият тези певци след конкурса
14 май 2018 11:30,
147

България се класира на 14-о място на конкурса "Евровизия" тази година. Според музикалния педагог Етиен Леви най-важното е достойното представяне на българския екип, който тази година е бил изключителен.

"Песента "Bones" е изключително добре конструирана в синхрон с изискванията на "Евровизия", прекрасно пеене, невероятна визия, изключително присъствие - за мен това е важното", каза музикалният педагог пред Bulgaria ON AIR.

Според Леви крайното класиране и на кое точно място се е класирала група Equinox не е толкова важно. Той допълни, че екипът е прекрасен и не трябва да спира до тук.

Още по темата

Ива Екимова пък каза, че сега важното е как ще се развият тези изпълнители и какво ще се случи с тях в бъдеще, защото по думите й не може да става въпрос дали нещо не им е достигнало за класиране по-напред сред изпълнителите.

"Въпросът е да интегрираме етно мотивите, защото те са модерни, да има модерна визия и да е направен качествен продукт, както Equinox. Това е всичко", сподели Екимова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Конкурса е шега и еврейката го доказа.През цялото време се бъзика, че не била играчка за мъжете. Готино чуство за хумор
18
3
 
41
 
! Отговори
шматка преди 5 години
На следващия конкурс изпратете Икебаната да изпее Пръчки събирам.Направо ши ги закопаемИначе нашата песен не струваше.Няма огън в нея.Просто пееха ла ла-ла ла ла.Може да е била добре конструирана ама от еднорък конструктор.Спрете да защитавате протежетата на някой си.
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма причина. Германия след като победи с Лена, две поредни години се класира последна и една предпоследна с хубави песни, които станаха хитове. Питаха се Къде бъркаме? - ами никъде. След победата си Португалия тази година се класира на последно място с по-добра песен от миналогодишната. В сравнение с тях завистта към България доведе до поне нормално класиране. Австралия с готина, весела песен и певица - 9 точки от публиката, ето това е провал без причина.
16
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До noFreemanСравних песента победител и нашата песен и мога да заявя че беше нормално да не влезем в топ 10. Българската песен е поредната аутърнатив песен а израелската песен е оригинално измислена и открояваща се.
15
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Песента и изпълняващия я състав не беше припознат от българите(у нас и по света) като представляваща България.И Жана никаква реабилитация не е получила. Истинският български глас който се чу, БНТ скри зад сцената а изтъпани отпред афроамертиканци и наркоманка.СРАМ за БНТ.
14
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и да хейтват Нета мога да кажа че песента и е по-добра от миналата песен победителка на този конкурс.
13
2
 
26
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
тая пародия на някакво състезание трябва да има друго име Евро-г-е-й-с-к-и конкурс за лес-бо извратеняци! Пълен ***, не го гледам от 3-4 години защото се политизира а и няма нищо общо с музиката!
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен Атанас Колев трябваше да е на мястото на Жана и да бяха изпълнили нещо от вида на Гучи Генг и със сигурност щяхме да сме в топ 10.
11
10
 
17
 
! Отговори
:) преди 5 години
Песента беше банална и посредствена, изпълнителите - манджа с грозде. Дори за фрийк шоуто Евровизия беше зле. А наркоманката е добре да отиде в клиника и да не се показва повече, защото НЕ Е за показване.
10
4
 
23
 
! Отговори
ехеее преди 5 години
Те бяха като цялата останала сива маса ,която се появи на този изпял песента си конкурс.А и на Жана мястото и не беше там.Разбирам ,че е протеже,но за мен лично тя беше статистка,идваща в повече.И въобще,необходимо ли е от това да се прави трагедия?Имаме таланти,но протежетата са по важни,така че какво очаквате?
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ива Екимова, на всяка манджа мерудия.
8
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Песента на Нета е добра.
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак сме изостанали нещо. С афропевци и Жана-икона за джендар поколението нестава. На модa са джоланите
6
14
 
10
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Добре беше песента, липсваше й малко експлозия в края и сценично беше малко постно. Миналата година това помогна на португалците, но в нашия случай не се получи. Инак добра песен, прилично представяне. След началните години на отчайващи песни, последните 3 се забелязваме.
5
6
 
37
 
! Отговори
Евро моп преди 5 години
Песента не е достатъчно политкоректна. Това, че са събрани двама афробългари, хомосексуалист и наркозависима с психични отклонения не е достатъчно за спечелването на подобен конкурс.
4
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не сме евреи или обратни!Нормално е да сме 14-ти!Пошлостта се цени, а нашата песен беше стойностна!
3
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпросът е че има хиляди песни със същото звучене като българската песен.
2
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто е безлична...както и останалите. Трябва или да скандализира, или просто да разчита на гласове от други държави, което с България няма как да стане.
1
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Престанете вече с това жалко политическо конкурсчЕ.