"Bones" – добре конструирана и изпята на Евровизия... Но защо сме 14-и?

Важно е как ще се развият тези певци след конкурса
14 май 2018 11:30,
147

България се класира на 14-о място на конкурса "Евровизия" тази година. Според музикалния педагог Етиен Леви най-важното е достойното представяне на българския екип, който тази година е бил изключителен.

"Песента "Bones" е изключително добре конструирана в синхрон с изискванията на "Евровизия", прекрасно пеене, невероятна визия, изключително присъствие - за мен това е важното", каза музикалният педагог пред Bulgaria ON AIR.

Според Леви крайното класиране и на кое точно място се е класирала група Equinox не е толкова важно. Той допълни, че екипът е прекрасен и не трябва да спира до тук.

Още по темата

Ива Екимова пък каза, че сега важното е как ще се развият тези изпълнители и какво ще се случи с тях в бъдеще, защото по думите й не може да става въпрос дали нещо не им е достигнало за класиране по-напред сред изпълнителите.

"Въпросът е да интегрираме етно мотивите, защото те са модерни, да има модерна визия и да е направен качествен продукт, както Equinox. Това е всичко", сподели Екимова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клипът на израелската представителка се тиражираше няколко месеца преди конкурса. Тя беше ухажвана толкова много и дълго, че това взе връх.
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Песента на мене лично не ми хареса. Относно резултата, винаги е силно субективен. На мене и тази година не ми хареса песента победител, така че резултата не си заслужава да се коментира.
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бехте пуснали Фики Стораро на еврото.Брой, брой, брой до четирнайсе!
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
14 - ти сме, щото сме н3щастници по подразбиране...Последните места от 26-то надолу са Португалия, Финландия, Англия и Испания, да ти кажа, а до нас са Франция и Норвегия. Класирания в средата никой извън България дори не ги смята за провал, да не говорим за нещастници, отправено към държава. Иначе горката Исландия с най-малко точки от отпадналите още на полуфинала.
35
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка година всеки почва да разсъждава как сме създали най-великата песен пък не сме спечелили. Хората са гласували и са определили победител. Това да сме на 14 място е добре при условие че са участвали 40 държави
34
11
 
11
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Песента ни беше на посредствеността - майка и .... изпълнителите - бяха берачи на памук от хамериканския Юг, и една наркоманка с визия на 59 годишна Мерлин Монро!Бих и дал 24 място - не повече!
33
1
 
15
 
! Отговори
11 преди 5 години
Пак не познахме - на модa сега са кудкудякащите свински джолани.
32
2
 
14
 
! Отговори
АНТИ ТВ преди 5 години
Тая помия не я гледам и съм много добре!
31
0
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Не трябва да се очаква от Евровизия реална оценка за качествата на песните и изпълнението. Там решава машината за рейтинги със всичките и кусури. Нещо подобно на общинските избори у нас. Който си осигури повече хора да гласуват за него - той печели.
30
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз живея в Германия. Но тъй като знам българите колко са против да могат да гласуват емигрантите - не гласувах. Ни на БГ избори ни за БГ песен на Евровизия. Смятам, че оплаквания не би трябвало да има.ПС: Песента беше посредствена. Освен нея чух още 2-3 преди това, не знам от кои държави - същата работа.
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През цялото време се бъзика, че не била играчка за мъжете. Готино чуство за хумор...Точно. Оказа се играчка на Нетаняху. А текста й, между другото, го е писал мъж.
28
3
 
10
 
! Отговори
Гейвровизия преди 5 години
Вие сте *** бе всичко е платено и нагласено такива неща въобще не трябва да се правят организират. Кат спечели България това хич не ме грее защото това намя да ме нахрани. Хората умират а вие правите тъпотий Евровизия дрън дрън как не ви е срам бе. Хората страдат много бързо ги забравяте а гледате тъпня на екрана и се фюмирате че България ще спечели България никога няма да спечели а помислете за хората които страдат които не са добре които се нуждаят от помощ.
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прсента на как се казваха... Обеликс ли бяха.... не е хитова.
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
14 - ти сме, щото сме н3щастници по подразбиране, а отделно да ни представя някаква редко зъба наркоманка с личностни проблеми и ментални увреждания, е меко казано позорно!
25
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Песента на Поли Генова все още мога да си затананикам по всяко време. Тази песен даже не си псомням как звучи! Може да не съм хипер дълбоко запознат, но музиката се прави за масово слушане. Аз като част от масовката не я разбирам и не бих гласувал за нея! Все пак масовката гласува, не Моцарт и Бах
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сравних песента победител и нашата песен и мога да заявя че беше нормално да не влезем в топ 10.А с победителя от гласовете на журито Австрия сравни ли я? Песните на България и Австрия и двете са с композитор Борислав Миланов и продуцирани от същата негова фирма Симфоникс. Оставената за България беше по-добрата от двете, както и той си каза в интервютата. Кажи ми после, че някой е виновен за порязването на България със СЪЩИТЕ хора като победителя на журито.
23
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добрата песен е българската. Обаче българи, особено в чужбина, като че ли не можаха да я припознаят. Особено изпълнителите. А и първото изпълнение не беше никак на ниво.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При условие че бг песента има 5,8 милиона гледания в Ютюб а израелската песен има 35 милиона няма как да се очаква българската песен да спечели.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябваше да поканят музикален продуцент в студиото, за да им обясни как се прави хит.
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До шматкаПоне имаме късмет че не ни представлява Андреа че не ме кефи как пее на ангийлски.