Полуголата булка пред "Невски": За изкуството граници няма!

Явно това е начинът някой да ти обърне внимание, заключи Готи
3 дек 2018 12:45, Екип на Bulgaria On Air
139

Полугола булка на фона на храм-паметника "Александър Невски" скандализира социалните мрежи. Оказа се, че разсъблеченото момиче всъщност участва в музикален клип. В главните роли: "Мис Плеймейт" 2018 Жанета Осипова и режисьорът Георги Георгиев - Готи.

Още по темата

"Всичко се случи спонтанно. Нямахме конкретна идея за клипа. Моето събличане е извън храма и недоумявам защо недоволството непрекъснато расте", коментира в "България сутрин" Жанета Осипова.

Режисьорът Георги Георгиев обясни, че е правил много други сериозни проекти като документалния филм "Осмото чудо", но тогава нито една медия не била заинтересована.

"Явно това е начинът някой да ти обърне внимание. "Правиш ме крейзи" е едно дискотечно парче. Песен, в която искаме да покажем една красива дама, която ме прави "крейзи" и това е в основата на нещата", коментира той пред Bulgaria ON AIR.

Според "Мис Плеймейт" 2018 за изкуството няма граници. Тя беше категорична, че не се притеснява и не се срамува от това, което е направила и не смята голотата за нещо неестествено.

Двамата споделиха, че има много коментари, но не са само отрицателни, а има и много положителни. До края на седмицата клипът се очаква да бъде готов.

На финала Георгиев допълни, че това е само част от проекта и тепърва ще се случват много неща.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този порно "музикален" клип НЯМА нищо общо със светостта и красотата на Светата Православна Църква, и по -точно в частност - катедралата свети княз Александър Невски. Има си подходящи места за *** и пропадналите, и определено това НЕ са храмовете и църквите, а някои мезрки места - барчета, магистрали , стриптийз барове, публични домове..
114
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя тъ.пакГоти и плеймейтката Осипова са не..ници! Плюя на такъв вид "изкуство"! Жалкото е, че тия ***.аци НЕ са единствените. В Западна ЕВропа , западняците правят прикрито, лицемерно и кощунствено (но не съвсем!) извратено "изкуство", съчетано с низка и безсрамна "деликатност", която осмива и хули Християнската Вяра и Църква , и ,която разбираш много по- късно (пример богохулниците шарли ебдо). Докато тук, такива простаци правят на яве ***.тии като този отвратителен " музикален" клип
113
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В интерес на истината" ..... ***!
112
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много амортизирано това моме бре, ако беше министърка щех да река че Бойчето на некой път я е срещнал ...
111
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ти само дето не каза, че бай Тошо още управлява. Ако бай Тошо още управляваше щеше да има поне работа и хляб за всички
110
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простотията почти е задушила тези двамата. Т. нар Готи бил режисьор???, натъпканата със силикон госпожа се чуди защо не може да се съблича извън храма...още малко ще се чудят защо трябва и в тоалетна да ходят...Може би, ако си се облекчат на улицата също ще бъде "изкуство"! Падение и простотия до шия!
109
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До това води комунистическото оскотяване. Това е така защото и до ден днешен БКП управлява.
108
1
 
18
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Тия що не се покажат в тоя вид пред някоя джамия в Турция или арабския свят?? Да видим каква ,, благословия" ще си изпросят... Младоженецът после да се моли да не стане евнух.
107
1
 
7
 
! Отговори
Емо преди 5 години
Що за новина? Новините целят да осведомят широката общественост относно значими теми, а не да изследват житейските начинания на плебеи, изкопаеми и ***. За това си има жълти медии и ДНЕС.БГ трябва сериозно да се замисли дали иска да бъде жълтина, преди окончателно и необратимо да се превърне в такава.Между другото го казвам без лоши чувства.
106
0
 
3
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
"Пан Болгар Посрал!"
105
0
 
8
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Пак добре , че са ,,пред" Ал.Невски , защото можеха да бъдат и в" Ал.Невски !!!!
104
11
 
26
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
От народ образован, културен, възпитан, с високи морални ценности тъй наречената демокрация ни оскоти до това ниво!И МОЛЯ без наведен палец!П.П.Скачахте и плюехте комунизма. Е сега след 30 г. по-добре ли сте? Освен, че една групичка мошеници забогатя неимоверно, по-образовани ли станахте? Държавата ли е по-добре, здравеопазването ли, армията ли .......?
103
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малката бу(а с големия диференциал
102
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кви са тия простоии бе ... неква "красива женица истинска както виждаме " се снима като за някакво порно списание и хоп баси новината ... аре им вдигнем рейтинга ... баси простотията ... поредната ... а на тоя арт пичага ... мисълта му направо тече с животинска скорост ... баси друсалките
101
1
 
5
 
! Отговори
350 лв мин. заплата преди 5 години
Бойко, видя ли сега резултата от увеличаване на минималната заплата? Минималната заплата трябва да е 350 лв. Едно 40% ***, мутри, престъпници и всякакви други подобни *** трябва да се научат как се работи и как се спазват законите.Като отидат в западна Европа много бързо се научават да спазват законите.
100
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изкуство? Това не е изкуство, това е кич.
99
0
 
16
 
! Отговори
Пфу! преди 5 години
Боже опази!Тая някой загорял жител на на маалата може и да я вземе за булка.
98
1
 
9
 
! Отговори
БГарт преди 5 години
Шантаните на Европа са пълни с хора на изкуството от България.
97
0
 
20
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 5 години
От кога чалгата е "изкуство"??? Падение!
96
0
 
8
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
И тоя *aлтак ще увехне скоро след масова употреба и ще кибичи по сергиите да продава музиката на по младите си колежки